252

Недоразбрал

преди 2 години

До ББ?! Грипена единствен изкачил шипка с бронирания мерцедес,единствен си организира това и други мероприятия,където никакъв друг политик не може да се вмести на площадката около паметника,щото неговите купени клакьори,маат с руските знамена и са готови да предизвикат сбиване,за да му начешат крастата!Само за това,че на първия митинг с ковида отново размаха юмруци и надрънка куп лъжи,които убиха хиляди българи,е достатъчно да бъде импийчван и вкаран в затвора,ако бяхме нормални люде,но не сме!

251

Baba Kuna

преди 2 години

Много им се иска да е така но уви накрая Герб пак 3 ти или по надолу

250

Анонимен

преди 2 години

Всички партии да обявят позицията си относно фашистките сертификати,това е ключово важно за нашия избор.Кирчовци и ДБ се пишат демократи,а подкрепят фашистките методи за изнудване на хората да се ваксинират .Слуги и *** на външни господари,без да им пука какво мисли народа

249

Анонимен

преди 2 години

14,6% искат да гласуват за хора, който нарушават законите? И които е явно, че са финансирани от олигарси? ПП ПП се целят само в 13те милиарда от Плана за развитие.

248

absurd

преди 2 години

Възраждане- е правилният избор

247

лясков дрян

преди 2 години

Изкупувам орехи вълна и кожи

246

факт

преди 2 години

В инициативния комитет на Радев има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Председател е Ана Заркова - дъщеря на генерала от ДС Леонид Кацамунски. Така, че президентските избори са: Радев и неговата шайка от ДС срещу народа в лицето на Анастас Герджиков.

245

Това

преди 2 години

Е машинация! Корупшън! Въобще не е вярно!

244

Всичко

преди 2 години

Що го гледате -Боко, новите бийвъс и бъдхед , чалга баба, Ицо Иванов бухала ,Мая улруспияттта, ***, дъ пъ съ , всички ще ви наложат задължително еликсиряне със всичките им екстри вътре-графен,шипчето на протеина , алуминие, клетки от аборт. Бебе, маймунски клетки,и Кай знае още какво има вътре!!!! ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ПУСНЕТЕ ЗА НЯКОЍ ОТ ТЯХ? САМО ВЪЗРАЖДНЕ Е ПРОТИВ ТОЗИ ГЕНОЦИД ! За като ше гласуваш *** ???

243

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Партията на безпартийните води с 100 на 0%, но все още не се е създала, а народа няма да гласува за тия партии, те ще влязат в затвора

242

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е да бием шута на фашиста Румен Сертификатов Радев.

241

ББ

преди 2 години

Президента Радев...единствен изкачи...Шипка с Народа ни,единствен имаше смелостта да попита топ мафията дпс...Коя е вашата Родина г-не,грабещ Народа ме!резидента Радев единствен не позволи да го купят или уплашат!..Съвременният Левски!Подкрепа г-н Президент!България има нужда от Вас!...плющете минуси врагове на Народа ми...идваме за вас!приятели, Бог да пази България!

240

Истината

преди 2 години

Румен Радев = Разделение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.

239

Анонимен

преди 2 години

До 287 Жалък фактРадев е народния президент и ще бъде избран от нас народа пак за президент а това кой е в и какви са в изборния щаб няма никакво значение. Ок ? Тъжно ли ти е ?

238

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

237

Анонимен

преди 2 години

Продавам матрак и табуретки.Табуретките са прани.

236

Анонимен

преди 2 години

Абе какво да направят? Те един кораб не могат да претоварят сегашните управляващи- пълни некадърници!

235

Анонимен

преди 2 години

Троловете имат обратен ефект. Накрая новата партия ше ги отнесе и паричките на Боци и Дебелян ще отидат напразно

234

Анонимен

преди 2 години

Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ и сега с много малка част от откраднатото си купуват подкрепа за изборите. Тpoлоеете им тук също се увеличиха. Плащат им и плюят по другите партии

233

Анонимен

преди 2 години

Така е, никой няма да може да открадне и 1/100 от това, което се открадна през последните 12 години