9

Фактите !

преди 2 години

БФС е част от ШАЙКАТА на герб !

8

питане !

преди 2 години

До питане !... Печатна грешка ---съДба--- , сори !

7

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Симитли е виновен.

6

питане !

преди 2 години

Фенофете на ЛЕВСКИ , на какво мнение са / разбира се , без бате им Наско Г.зо / ?Би трябвало / понеже си заслужаваме ''заслуженото''/ , постоянно да си пеем ''АЗ САМ СИ ИЗБРАХ , СВОЙТА СЪТБА ,... НА ВЕЧНАТА ЧЕРНА УФТСЪ '' !!!Не сме народ , а бездушни същества . Защо веднага след конгреса НЕ ИЗГОНИХМЕ ---ФИЗИЧЕСКИ--- , ТИЯ НАГЛИ КОРУМПИРАНИ СЪЩЕСТВА , КОИТО ИЗПРАЗНИХА СТАДИОНИТЕ И ОБЕЗЛИЧИХА ФУТБОЛЪТ В БЪЛГАРИЯ ,... ЗАЩО ???

5

Тошо

преди 2 години

Ако победителят беше силен, щеше да се оттегли ....с чест и достойнство, но ...не е!Знам че и това не е лесно, не е за всеки, но както се казва иде време разделно и всеки се изправя в цял ръст пред дилемата...да бъда...или да не бъда!

4

Анонимен

преди 2 години

"Народ" които гледат турски сериали и ходят в Истанбул и Анталия на почивка си заслужават ДПС и в политиката и футбола,всичко във вселената е такова каквото трябва да бъде според вибрациите,такаче недейте да пречите на мирозданието!!

3

ДДРОнег

преди 2 години

Бебратов, България е с ВАС !!!___Сваляйте перукан , давайте го под съд - него и приближените му, които съсипаха Българския футбол и окрадоха НАШИТЕ ПАРИ !!!___Само дано не станете и Вие като тях !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Бербатов забравя че на конгреса онзи ден шайката от БФС прие нови 144 клуба. Това са измислени ,вероятно фиктивни клубчета по разни села и махали, които при следващия конгрес също ще гласуват. Ясно е и за кого. Така че разликата тогава ще е над 140 гласа в полза на Перуката. Очевидно тия хора се готвят да стоят там до живот и докато не дойдат феновете да ги изгонят с шутове от централата , няма да си тръгнат

1

Асан

преди 2 години

Бийте са не са карайте :)))