33

анонимен 7

преди 2 години

А комунистите искат мръсните тецове да съществуват вечно. Каквато ни е културата,такъвни е и въздухът,който дишаме. Мислим ли,каква природна среда ще оставим на наследниците си?

32

Анонимен

преди 2 години

Ако спрете да пръ.Ц.кате глОУпости и да се ОУсирате от предателска политика, ще се оправим!

31

Сандо-кан

преди 2 години

Подъл лъжец, *** и предател.

30

Dinosaurus

преди 2 години

Кой е собственик на ТЕЦ Варна? Сокола! И другите ТЕЦове (Мариците) са частни. Кой бърка в меда? На Р.Овч кръговете. А кой плаща за въглеродните емисии? Всички ние! И кого защитават службашите? Работниците? Да бе, да!!!

29

КИРЕ ТРИВОЛТА.

преди 2 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ , БЕ....НАЛИ ЗА ТОВА Е "ПРОМЯНТА"....ХАХАХААА....

28

Анонимен

преди 2 години

До 32. Измервания. Цифри. Нека си говорим. Българина, макар и с по-стара кола ежедневно пътува много по-малко. Дървата излизат от употреба. Вече и селските къщи ги оборудваха с климатици. Стара Планина, Родопи, Пирин, Витоша, Странджа, Беласица Люлин, Средна Гора - всичко това са огромни територии основно с гори. България не замърсава. Средно замърсяване на въздуха за цяла България е малко. Въпреки че на запад хитруват и слагат мерителните си станции насред паркове, пак имат повече замърсяване.

27

Анонимен

преди 2 години

Как няма да с 4 пъти повече: тецове на сто години, старите коли на Европа, отопление на дърва, сериозни пречки за панели, неефективни жилища и т. н.т.

26

Анонимен

преди 2 години

Обяснете ни ,слуги продажни ,как въглища не може да се горят в тецовете ,а *** - може ,попитайте и онези в Брюксел на които служите да ви кажат ако вие не знаете ! Вие служите на всички други ,но не и на народа си !

25

we

преди 2 години

Предишната програма на Брюксел - програма 2020 - пълен провал - няма наказани и уволнени. Зелената сделка май и тя е една утопия на наш гръб.

24

Спрете

преди 2 години

Спрете всички коли над 15г и ситуацията рязко ще се подобри. То това са към 85% от автомобилите, ама хората трябва да свикнат с реалността, че са живяли в една илюзия и лъжите на Баце, който вместо да направи така, че средностатистическия българин да може да кара поне 10г кола, закопа целокупния български народ в мизерия, бедност, болести и бездуховсност. Ама така е като го преизбираха 12г.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 Българските адвокати в Страсбург са очевидно некадърни. Виж че всеки престъпник ни осъжда държавата за щяло и не щяло. Последно Баневи ни осъдиха,

22

истина

преди 2 години

Направихте ни за пет месеца бедни другарю Янев. Ядем само боб, затова са парниковите и ароматни емисии.

21

Анонимен

преди 2 години

тва са пълни глупости, била България ..някога. То не останаха хора.. виж тецовете кво горят и дпс и гроп колко гори секат е съвсем друг въпрос.

20

Анонимен

преди 2 години

Смях значи тези които искат да спрем въглищата са с 4 пъти по ниски квоти за въглеродни емисий ми България кво чака съд в Страсбург и оспорване зелената, зделка

19

глупости

преди 2 години

искам да знам как е измерено това 4 пъти??? когато ти кажа че съм по висок от теб ама на токчета, по висок ли съм? искам конкретика и факти

18

СССР

преди 2 години

Проверете пунктовете за технически преглед на колите ,от там идва всичко даваш 50 лв и минаваш а колата пуши като кумина на теца,без катализатори.

17

Анонимен

преди 2 години

До СС - България също има АЕЦ има и собствени въглища. Дефакто газта не играе роля в цената на тока, тъй като в България тя не е суровина. Опитват се да ни убедят че от въглищата имало замърсяване трябва да плащаме. Факт че в България има много по-малко на брой въглищни централи от други страни в ЕС. Горските площи в БГ са повече от други страни в ЕС. България би трябвало да получава повече зелени сертификати. Въпроса е какво правим с тях? Продадохме ли ги вече? Или изобщо не сме си ги поискали

16

СС

преди 2 години

Янев Франция има АЕЦ ,Германия фиксирни цени за газ,а бедна България купува ток от измислената борса ???

15

Анонимен

преди 2 години

Требва най- накрая да се реши въпроса с централата у Брюксел, дали ше е некой с лък, дали ше е камикадзе, дали с Калашников...

14

Анонимен

преди 2 години

ами като са бедни хората и нагъват само фасул чорба