41

Свободно

преди 2 години

движение на хора, а? Светът бил "едно голямо село", а? Тиквени дръжки със проп!Празни приказки! На някои не им хареса да има толкова много "двигещи се", информирани и общуващи помежду си хора!?! Остава и интернета да спрат, но едва ли - ще насъпят някого по мазола.Посягат към рестрикции, заплахи, физическо насилие (над демонстранти). Приличат на двамата мустакати чичковци, които искаха да подчинят света в средата на миналия век.

40

Анонимен

преди 2 години

Ако сме единни и ваксинирани,и неваксинирани в Бг няма да допуснем фаш_изъм.След известно време може някой да каже,че именно ваксинираните разнасят вируси и всеки ваксиниран да няма право да влиза в обществени места.Просто въведат ли такива разграничения на хората,много лесно могат да обърнат палачинката.Да не посещаваме барове,театри и др. за месец,без значене от статуса ни и да видим тогава.Ако ваксинираните не са съгласни,да знаят,че някой ден ако не друг,то обществото в Бг ще ги дискриминира

39

Анонимен

преди 2 години

Интересно как в ес набързо въведоха зелени сертификати, а години наред не могат да се разберат за местенето на стелките. Което е доказано като вредно за човека. Ако това има значение

38

ДДРОнег

преди 2 години

Изтриха ми коментара, в който сравних тези мерки с едно движение от период малко епди Втората Светована война ?!___Свобода на словото - НЯМА в България !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си голям наивник, за да вярваш че цялата тази работа, наречена борба с пандемията, е наистина такава. Този геноцид е готвен от години и са слагани удобни правителства, за да може сега всичко да става бързо, с пълното одобрение на целия свят.Как така изведнъж всички за 2 години загърбиха различията и започнаха да работят като добре настроен музикален инструмент. М?

36

Анонимен

преди 2 години

Ес се превръща в апартейд. Сегрегацията настъпва с пълна сила.

35

Анонимен

преди 2 години

Става все по-интересно.В България сме си с робски манталитет и си търпим с надеждата някой друг да ни освободи.Да ама ония по баш Европата не траят.Както вървят работите съвсем скоро Френската революция ще като детска приказка с бунтовете които назряват.Да продължават да си играят на "страшна" пандемия.

34

Анонимен

преди 2 години

Нали беше конспирация, според легиона експерти, които щедро канехте да ни обясняват, а като не минА и да ни обиждат. Вече и на врабчетата им е ясно , че това е новия фашизъм, за който се пише отдавна къде ли не. За него не знаят само тези, които чакат СМИ да им казват всеки ден дали живи и какво ги боли.Чудесно, тая битка сте я загубили, само дето още не го знаете.Да потанцуваме, гадове!:)

33

Анонимен

преди 2 години

Затвор до 10 години или глоба до 800 000 хахаха В Белгия за убийство не дават толкова. Правете си сметка, кое им е по-важно, живота ви или сертификата ви... :) ... Който може да мисли, да мисли, останалите и да се напъвате, файда няма... :)

32

Анонимен

преди 2 години

Дори и да бях ЗА ваксините и да бях ваксиниран, пак нямаше да стъпя в нито едно заведение или място, на което могат да ходят само ваксинирани. Знаете ли защо? Защото утре могат да кажат, че който не е платил 10 лева годишна такса на СЗО е опасен за обществото, понеже не подпомагал световните усилия за справяне с болестите и затова нямал право да влиза в заведенията, да ходи на театър и т.н. Същото могат да кажат и за тези, които не са дали примерно 5 лева за подпомагане на бежанците. ФАШИ_ЗЪМ!!!

31

Евро

преди 2 години

атлантизъм или обикновен фашизъм?

30

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу тук са много малко ваксинираните! Ако станат мнозинство ще започнат да налагат тези античеовешки мерки и закони и тук!

29

Асан

преди 2 години

Тук другата петилетка :)))

28

Резистанс

преди 2 години

Супер, няма де се ходи в бар, на кино и спортни глупости. Айде да видим колко ще издържат без клиенти. НЕ НА ФАШИЗМА! Особено ако е прикрит под формата на грижа за човека (което правеше комунизма).

27

Пуржо

преди 2 години

Браво. А тук кога? Защо винаги, абсолютно винаги, ние сме последни във всичко?

26

Анонимен

преди 2 години

Не ви трябват зелени сертификати българи,просто спрете да посещавате заведения и ресторанти ,пицарии,баничарници и всичко ще фалира за 1/2 месеца,тогава някои хора ще разберът от къде идва белия хляб и кои е държавата.да плиключва този латиноамерикански сериал.

25

Анонимен

преди 2 години

Ковид 19 е биологично оръжие пуснато от провинцията ухан китаи.сега трябва да им върнеме услугата.

24

Анонимен

преди 2 години

3 световна трябва да има малко да се разчисти пътя към загробният живот,то и сега има воина ковид 19 е биологична воина,но трябва по ряско да се взимат жертви,по ускорено,така хората само се мъчат.щяло да има хапче за ковид къде щяло да струва 700$.и сигорно ще се отпуска по лекарско предписание,въпроса тука е от къде хората ще намерят толкова пари,за хапчета,като държавата ги е оставила на произвола на съдбата,то няма държава всъщност,рашков ни напълни с авганистанци,те ще са гласоподавателите.

23

Анонимен

преди 2 години

Ние ще чакаме ли да стане задължително и тук, или ще действаме превантивно?

22

Анонимен

преди 2 години

23 пардон сила