23

Фирма

преди 2 години

Какъв свободен пазар като е една борса монополист. Подигравка.

22

Георги

преди 2 години

0.49900лв/кВтч. това е новата ми цена от вчера от Енерго Про!!!Опитваш се да се развиваш в най-голямата *** в Европейския Съюз, обаче винаги намират начин да та натиснат и обезсърчат още...

21

Нанр

преди 2 години

Тия идеоти искаха свободен пазар от нова година, сега ми реват...

20

а така

преди 2 години

Крайно време беше. Даже закъсняха.

19

БСП

преди 2 години

и сателитните и партии държат енергетиката в България. Наследство им е от едно време.

18

СМЕХ....

преди 2 години

30г.-ПАРИТЕ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ОТИВАХА ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ НА БКП/БСП...ЗА ДА ИМА ДНЕС САМО ЕДИН ГЬОЛ....И ПАК НИМА ДА ИМА НИЩО....ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ И НЕКАДЪРНИ!

17

Калеко Алеко

преди 2 години

Да похлопат и на портата на оня с вдигнатия юмрук, да вземе да вдигне юмрука си и с/у скъпия ток и енергоизточници, както и с/у драстичното поскъпване на стоки, да намери пари и за всички протестиращи съсловия, бизнеса и бита на хората, че всичко това започна след неговите пърформанси ... Носителите на "Новият морал" и "ценностна система", "чистите и неопетнените" ни вкараха в този икономически и социален капан, а сега иде време да си сърбат попарата ... !!!

16

Анонимен

преди 2 години

К ' во стана с либералната пазарна икономика ? Вече не ни харесва , а ?

15

Анонимен

преди 2 години

Този АЕЦ и на всички нас, гражданите на България. Аз не съм съгласен АЕЦ да доставя с предимство и евтино директно на Киро Гела и други видни бизнесмени, пък ние да плащаме примерно скъпия ток от фотоволтаици - немалко от които са построени от същите тия бизнесмени. Те ни продават скъпо техния ток, пък искат да вземат евтино този от нашата АЕЦ.

14

Анонимен

преди 2 години

то формули , то коефициенти , то олигарси ,борси , бизнесмени и всички искат друг да им плаща сметката , аман от вождове и величия

13

протест

преди 2 години

На Рундю почва да му пари под краката

12

СМЕХ....

преди 2 години

СКЪПИЯ ТОК---'ЗАХРАНВА ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ С ПАРИ.....СПРЕ ЛИ СКЪПИЯ ТОК--'УМИРАТ И КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРИТЕ ЗАЩОТО СПИРАТ И ПАРИТЕ...!

11

Анонимен

преди 2 години

Отдавна цената на тока не ме интересува. Отоплявам се с геотермална термопомпа, която не харчи почти нищо за огромна къща, а осветление, smart home джаджи, hi-fi техника, хладилна техника и всичко останало захранвам със слънчеви колектори. Е, вкъщи сме ценители на добрата храна и единственото нещо, за което използваме ток, това са фурна и котлони. И ток, и бензин ще растат много. В момента са крайно евтини.

10

Фирма

преди 2 години

А тези дето не са от София? Ако има и други съгласни да спрем да плащаме осигуровките и ДДС-то докато не намалят тока да се обединим иначе ще трабва да си затворим бизнеса и освободим хората то не се издържа вече!

9

Анонимен

преди 2 години

Смешници! Миналата година, като ги изкараха на борсата, всички пляскаха с ръчички и се изживяваха като големи борсови акули

8

ХУЙЗАЕС

преди 2 години

Референдум за излизане от ЕС. Никой не ни е питал дали искаме да влизаме, поне да си кажем дали искаме да останем и да си търпим последствията от малооумната брюкселска клептокрация

7

Анонимен

преди 2 години

Русофилите ни водят от криза в криза. Ще видим сега Радев дали ще надмине Виденов. Още път има.

6

Анонимен

преди 2 години

Предлагам и общ протест за излизане от Европейския съюз щото ще ни докарат до просешка тояга

5

Прави впечетление.

преди 2 години

Винаги. Абсолютно винаги когато про-руско правителство дойде на власт и следват увеличения на цените на енергоносителите. Извинения имат много. Човек ако ги слуша, дори може да им повярва, но фактите говорят друго. 30 години едно и също.

4

Анонимен

преди 2 години

Нали миналата година правителството Борисов 3 инвестира 3 милиарда лева и създадохме газов хъб, уж за по-добро. Какво стана сега, че сметките тръгнаха нагоре?