14

Коментар от изток

преди 2 години

Е нали морето това лято беше претъпкано? Кой лъже?

13

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Никой не ще да си разваля почивката с ковид мерки. Можем да пивличаме туристите, на които им е писнало от тия глупости. Те със сигурност са повече от тия дето "търсели сигурност". :-) Смешки!

12

жгжжгжгг

преди 2 години

още по добре ще бъдем на по широко

11

Анонимен

преди 2 години

Ми следващите 4-5 години турист тука нема да стъпи, ще разчитат на нашенци и мускули.След това ше се опраим(ше им дойде акъла)

10

Анонимен

преди 2 години

Тая кухaрка що не каже на туристите ако им се наложи лечение от нещо тука какво ги чака? Здравеопазване близко до нула.

9

Мяу

преди 2 години

Представям си, че съм турист и трябва да избера. Държава, където не ме карат да спазвам мерки и такава, където ми искат сертификати, тестове и противогаз. Къде ли ще отида ?

8

Хооо

преди 2 години

Напротив! Туристът се интересува единствено дали го чака карантина и колко извратени правила за носене на маска и вечерен час съществуват - колкото по-малко, толкова по-добре !!!!!

7

Запозната

преди 2 години

Не ни трябват прошляците на Европа, те други не идват у нас. А хипохондриците, които се страхуват от всичко не пътуват. А и такива "експерти" недоказани като се изкажат неподготвени да не се оплакват, че няма туристи.

6

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Смехотворно... Туристите си планират почивката по това къде ще ги мачкат с най-много мерки и ще ги карат да носят маска и на плажа. Не бе, честно, "експертите" няма да ви излъжат

5

Светла

преди 2 години

След подобни статий за това колко е страшно тук, още по-малко туристи ще има.

4

Глупости без край

преди 2 години

Какво пак са виновни тия, които не желаят да се бодат с разни съмнитерни субстанции? Я кажете ваксинираните срещу Ковид заразяват ли се? Ваксинираните срещу Ковид боледуват ли? Ваксинираните срещу Ковид зараза пръскат ли по околните? Мислете малко. Или междуушното устройство ви е само за пълнота?

3

Sostin

преди 2 години

Като ме искат да се ваксинират, ше видят туристи през дедолес

2

ГРОБАР

преди 2 години

България е най заразното място на света

1

Асан

преди 2 години

Тъсим ол инклузив на аванта :)))