24

ха ха

преди 2 години

Тъпотия и наглост! На един е3 500 лв,на 10 е по 500лв. Ама докторята пари не връщат! :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Ако ковид болният не е ваксиниран, да си плаща 3 хилки, или да му спират кислорода. Страхливци и неграмотници не и трябват на държавата.

22

До Зозо

преди 2 години

Тия дето се лекуваме по метода на Мангъров сме живи и здрави.Умират тия дето в болницата ги лекуват от вирусна инфекция с антибиотици и кортикостероиди.

21

Анонимен

преди 2 години

Че то е видно какво става с тия дето не могат да си плащат - лапат тръбата и после е херметичен ковчег. Какво имат да осъждат и сега го правят доста успешно.

20

А, не така!

преди 2 години

Аз тия осигуровски съм си ги плащал като поп десетилетия наред! Колкото са ми поискали - толкова съм платил! Ковид "ваксината" /щото то още не е ваксина, а експериментален серум/ не присъства в задължителния имунизационен календар. Май ще се гледаме в съда! Само приемете подобна глупотевина, че да видите що е то колективен иск!

19

Анонимен

преди 2 години

В тая асоциация влизат само часни болници и адвокати, та не ме учудва че са изпълзели още пари да искат, тия колкото и да им дадеш все ще им е малко, аре да пазарим така излекувате болен - плаща, почине болен - вие плащате на семейството, изглежда ми спреведливо, иначе е пари срещу НИЩО

18

Анонимен

преди 2 години

Скъпо ни излизат ваксинираните. Първо плащаме за ваксина, после още 3500лв да ги лекуваме, че ваксината не свършила работа.

17

Хахаха

преди 2 години

Нищо няма да доплащат неваксинираните. Те са плащали същото, което и ваксинираните, т.е. осигуровки. Като го въведете това, народът изобщо ще спре да плаща осигуровки и здравната система приключва. Хората не са плащали, за да се подиграват с тях!

16

Зозо

преди 2 години

Мънгъра ви е казал - чайчета, аспирин.... Лечението струва 5лв.

15

Анонимен

преди 2 години

Лъжат! Лечението даже е под 600 лв, а именно135 лв и 0,38 стотинки.

14

Тиква

преди 2 години

Какъв трябва да бъдеш Нагъл и Корумпиран, да правиш пари, при такава ситуация, кой има "Доверие" към доктори и Гербисти-Мутри? Самите доктори обожават Герб,а Герб доктори, парите не Миришат.

13

Анонимен

преди 2 години

"Болниците няма как да намерят пари за разликата" Вече се обаждат да се доплаща, особено неваксинираните. Разликата е 2000 обаче само едните ще доплащат, фашаги.

12

Анонимен

преди 2 години

Ох, милите, умрели от глад. Странно защо ли преди броени дни доброволец в ковид отделение ми разкри за каква пародия става въпрос, как само се надписват бройки за стъкмистиката, как половината от хоспитализираните изобщо не са за болница, един леко кашлял, другият кихнал 6 пъти и край, веднага ковид. Фалшифицират се изследвания, тестове, пълен смях.........

11

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Защо лъжете бе? Аз се излекувах от ковид за 20лв, което включваше малко аспирин, парацетамол, витамини и 2 бутилки бира.

10

Анонимен

преди 2 години

На всички им е ясно че в България лекарствата са в пъти по скъпи особено по специялизираните

9

Анонимен

преди 2 години

що за васкинирания болен или умрял по-марко пари ли са отишли, аре първо докажете че може да лекувате като в останалите страни, пък после искайте пари, всичката ви работа е през пръсти за това хората умират, ама сте отворили едни 3адници дъно нямат

8

Незнайко

преди 2 години

Разгеле, това е един от начините, пандемията да отмине...

7

Анонимен

преди 2 години

с две думи ваксинираните се лекуват без пари с пари от моите данъци, а аз ако не искам да се набода си плащам (въпреки 1к удръжки на месец дето имам....) на базата на какво точно предлагат тази дискриминация? имат ли представа колко точки от Конституцията се опитват да погазят тея?

6

Ако може

преди 2 години

Една разбивка на тези 3500лв.Колко от тях за медикаменти, колко за заплати и т.н.

5

daweda

преди 2 години

няма как за едно и също лечение и при платени осигуровки за едни да е безплатно за други не!