31

Анонимен

преди 2 години

това винаги да съм знаел че гришо ще победи никога не е било. по едно време когато се издигна до топ 3 просто всички други бяха дроб, което не омаловажава постижението му. инак е играче топ 20 топ 30 с изригвания от време на време ама това го имат всичките. за шлемче не стига обаче. трябва да се концентрира върху по слаби турнири ида почне да печели 250ки.

30

Анонимен

преди 2 години

с нори ще има големи трудности. срещу зверев или ципата няма шанс. дано отпаднат и двамата. трябва да качи скорост на първи сервис и да се научи да го пласира. сега има два, единия в тялото ама не много силен и един сечен още по слаб. от сервиса по големо оръжие няма. осигурява спокойствие и поставя другия под напрежение. видяхте какво стана с медя като му се сецна сервисчето. добре че върна слайсовете на бекхенда иначе беше жив умрял още преди мача.

29

Shark

преди 2 години

Абе къде са плювалниците бе, що се скриха???

28

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 23__Много вероятно ... Григор е непредсказуем , това на всички е ясно . ___Но щом може да победи Медведев, може да победи всеки, стига да не е контузен !!!___Е, и може да падне от всеки , жалко...

27

Батето

преди 2 години

Давай Гришо, много ме кефиш. Не си някой изтрещял маняк като Надал. Цъкаш си топката без много много да се напъваш и тъкмо като си мислят че си слаба ракия показваш колко як си всъщност. И ни радваш ... поне ти ни остана от мъжете че в последно време само на жени в спорта трябва да разчитаме за радост. Пък идва Коледа и на Лолит-ка подаръче трябва да се взема, така че те искаме с победа на финала. Давай Гришо...

26

Анонимен

преди 2 години

До Фен, поляка беше по-мощен и удряше по-силно, но Григор го надви с по-умна игра и техника.

25

Анонимен

преди 2 години

До ТодорЗавист, майна, завист !Само това показваш, Тодоре :)

24

Фен

преди 2 години

Гледах мача и съм много доволен от видяното. Върна ме години назад, когато каквото и да се случваше на корта знаеш, че Григор ще победи. Григор въпреки физическите проблеми в началото на третия сет се бори изключително много за всяка точка и успя. Това стана въпреки, че не направи нито един ас, а Хуркач имаше голямо предимство на сервис и много асове. Григор беше биткаджия и игра за всяка топка, с отчайваща сигурност, която пречупи противника. Браво Гришо !

23

Тодор

преди 2 години

Ще види титлата през Крив макарон, Жиголо ще остане жиголо.

22

Анонимен

преди 2 години

"Тенсистът ни се класира за първия си полуфинал от сериите Мастърс 1000" -------- Е как ще се е класирал на първия си полуфинал от сериите Мастърс 1000, като той има титла от Синсинати, т.е. няма как да не е минал през полуфинал поне там. Ех, Петя, Петя... Не си виновна ти, че си гОла вОда, ами тия, дето са ви курдисали да превеждате и пускате на конвейр новини по теми, от които хал хабер си нямате.

21

Треньор Пенчо

преди 2 години

Май този път хубавицата , с която е му помага....!!!!!?????

20

Анонимен

преди 2 години

Едва го добута до края на мача. Определено изпитваше болки и едва креташе. Дано успее да се възстанови. Ама дори и да бие Нори на финала ще е трудно срещу Зверев/Циципас.

19

Анонимен

преди 2 години

Григор е голям.Искаме да го видим на най високото стъпало.

18

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

17

ДДРОнег

преди 2 години

Невероятно ... крайно неочаквано ...БРАВО, ГРИГОРЕ !!!___И никакво отпускане, докато не вдигнеш Купата , като шампион в Индиън Уелс 2021г. !!!

16

Д0 14

преди 2 години

Абе, ф.е.с,какво ти е направило момчето,че така злобееш?

15

334

преди 2 години

Продължавай! Побеждавай! Дори и да загубиш полуфинала, с теб съм!

14

Анонимен

преди 2 години

Мачкай ГришоЧЗлобарите не са българи.Знам от кой етнос са,но ако го кажа,ще ме изтрият.

13

Анонимен

преди 2 години

Радвам се на Гришо и още повече на менталния запек на хейтърите в момента.

12

Анонимен

преди 2 години

Този път не яде хурката. Нищо, другия път.