7

Анонимен

преди 2 години

до 6 свободни медии и свобода на словото няма в нито една страна,а тази класация е само за парламаа

6

Анонимен

преди 2 години

Българския Ел Чапо

5

Анонимен

преди 2 години

Всичките медии, включително и днес.бг се управляват от едни близо до Герб. Те ви поднасят новините такива каквито според тях трбва да знаете. БГ е на 112 место по свобода на печата, Сомалия е на 109. Това трябва да ви говори много, ама много.

4

Анонимен

преди 2 години

Писа ли днес бг че станал украинец ? Писа. Вярно ли е? Не се знае. Ще разследват ли днес бг за поднасяне на фалшиви новини и слухове? Едва ли. Ще послужат ли подобни слухове на мафията? Определено да.

3

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да си купи гражданство законно стига да имаш пари ,особенно в бившите СССР ,може и американско което е милиони ,но ако имаш фирма в държавата и имате определени работни места също може,се Украйна е много лесно имаш ли пари ,аз например жевея с украинка там разводите стават за една две седмици ,не като тук с месеци ,и така се разведе с мъжът и алкохолика ,сега съм извадил документи без брак и тук и живеем в българия и Киев само зимата ,така че за такъв богат човек като Брендо

2

Край

преди 2 години

Нещо не вдявате. Преи соца наркотиците през България се трансферираха от Държавна сигурност. След 89г. като всичко и каналите бяха приватизирани. Разбира се пак от същите. Та Брендо е покровителстван от властта и в момента. Ще влезне в затвора - в другия живот евентуално.Всички знаят хотел Оазис на Лозенец, всички знаят къщата му на бул. Пушкин, хотела му на Витошка и бизнесцентъра на Витошка и България. Е какво от това.

1

Анонимен

преди 2 години

сега да ги видим урките колко са усвоили евростлантическите ценности на три държави от ЕС дължат 8бяснение как раздават паспорти.