31

Анонимен

преди 1 месец

На фона на това, което се случва днес, Пьлевнелиев ми прилича на Нобелов лауреат.

30

Анонимен

преди 1 месец

ах колко е красив, привлекателен и навит, седнал до бутилка гроздова, Сигитулийския нерестстиснал буркан с овча мас се пипа по онава месо зауриниране и стене името на плевела

29

Гошето

преди 1 месец

Преди години имаше интервю на BBC с него - не каза една смислена дума, само заучени фрази и лигавене буквално като отряден председател. Досрамя ме докато го слушах. Другото което помня е, че на снимките в чужбина винаги беше ухилен, а на снимките в България винаги беше начумерен.Роска, може да изкарваш някой лев с ежедневни излагации, но както е казано 'катафалката няма ремарке' - по-добре спри.

28

дебат

преди 1 месец

Румен Радев още мълчи за твърдението на Путин и поп Киро съветскии че Кирил и Методи не са Българи - очевидно е съгласен.

27

Анонимен

преди 1 месец

прав е

26

Анонимен

преди 1 месец

Мисирките пак ни пробутват бойковото магаре.

25

1

преди 1 месец

Тоя още ли се прави, че харесва жени.

24

гербер

преди 1 месец

Гербери,кво става ве тоя иска да Боце да си ходел,а тои самият уж нямало да се кандидатира за премиер или за президент . Тоя ум в главата има ли или иска Баце да му нашока тиквата както като го прати да става президент. Не мислите ли,че тоя се самозабрави сменяйки памперси и висейки под полата на Деса ТВ метреса да и мирише пеперудката.

23

Анонимен

преди 1 месец

Росен Банов Бойков-Пастирков.

22

Анонимен

преди 1 месец

Пиар Севи Бойко му каза така да каже.

21

Леля Пена

преди 1 месец

ТОЗИ БАНОВ ПЪК КАКВО СЕ ПЪЧИ, ДА МУ СЕ ЧУДИШ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕ??

20

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБджиков е Плевнелиев 2...........

19

Анонимен

преди 1 месец

Плевнелиев управлява с мека китка, по заповед на Боката.

18

свинска опашка

преди 1 месец

МОЛБА КЪМ ,, ДНЕС,, Уважаеми Господа, Най-учтиво ви моля ,не давайте трибуна на празнодумните и глупави изказвания на този индивид . Той е ненавиждан от преобладаващата част от народонаселението на тази очукана и окрадена страна , в която дейност и индивидът показан на снимката от вас , се включи активно идвайки от паркинзите на Германия. За да се убедите в ненавистта на народа към него прочетете постовете от форума и ще добиете впечатление. Благодаря ви предварително .

17

стига бе

преди 1 месец

Какви идеи срещу мутри бе пастирко? Срещу бухалки няма идеи, има юмрук!

16

Анонимен

преди 1 месец

Много искам да попитам троловете на Севда, които казват че Радев бил разединител, подкрепян от 63% от българите. Та на въпроса - Плевнелиев Обединител ли беше с неговите 3.5% доверие ?

15

Бою Тиквочето

преди 1 месец

Ей плевненчо недей да се праиш на интересен, че ше те лае гъсока.

14

Желю

преди 1 месец

Я и чехлю лекинко започва да се прави на опозиция в Герб. Как нежно призовава този дето го вкара в политиката и направи президент да се оттегли .... Сигурно след някой месец като физкултурника ще заправи я партия, я движение уж алтернатива .... Я да си припомни че президент с толкова нисък рейтинг като неговия не е имало и няма и да има... Луна го бие ....

13

аз

преди 1 месец

Ти пък се скри под чехъл. Като се замисля - ти винаги си се риел под нещо. Де под полата на вицето си, де под подметката на разБойко..............

12

Анонимен

преди 1 месец

vlady, познаваш ли отец Велизар Голев?