50

С тази

преди 3 месеца

вдигната ръка май имитира Хитлер, обаче си е една много, проста мижитурка от магарешки тип.

49

Анонимен

преди 3 месеца

За ГЕРБ ли говори

48

До Военния

преди 3 месеца

А, то за децата си никой мъж не може да е съвсем сигурен. Но със сигурност не са ме женили набързо преди избори, ако разбираш какво искам да ти кажа. За любовницата с ведомствения апартамент. Та по това и някои други работи съдя, че г-н генералът от НАТО не е точно пример за човек, постигнал сам нещо в живота.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Да го дано фане ковидната магарешка кашлица в комбина с кравешката диярия баш! Фтт

46

Анонимен

преди 3 месеца

Плевелът е кърлежа който от герб намедто кръв и сюлчета уринаиговнарчета та им ги еди и попийваше докато им ге печените барбонки умесени от ушната им кал с косми скубани от 5тата им точка ги лакомо кльопаше за пазарджиски фъдтъци майна филибето. И дума за ДЕТЕТО което той лично с най висока вероятност, мостлайкли, затри. Дано Юлето на онуй мядто му е навряла метлата на Баба Яга и тогава да му е била шута

45

До До военния

преди 3 месеца

Ти си от тези, които повтарят чужди лафове. Лаладжия демек. Има видеа в youtube, гледай ги, преди да драскаш глупотевини. Румен Радев е един от най-добрите ни летци-изтребители. Аман от завистници като тебе, които не са успяли в живота. Или са успяли с ходатайства и подпиране отзад, а не със собствени сили и възможности. Кой знае, ако имаш деца, може друг да ти ги е правил.

44

Нищожеството

преди 3 месеца

Твойта мама - бих казал !

43

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време и тебе те скриха под партията. Такъв непрокопственик може ли да стане нещо , без сериозно "подпиране" от партия??

42

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво ще е Плевнелиев да се скрие с коментарите си

41

Съвет

преди 3 месеца

До Гошето 29 Гоше , много си срамежлив.Не бива чак толкоз .

40

Така е ..

преди 3 месеца

Умен симпатяга.

39

Shark

преди 3 месеца

Абе как другите бивши президенти не ходят по медиите така и не се излагат. Тоя *** какво само обикаля по всички медии и ръси простУтии

38

Даа!

преди 3 месеца

На тоя субект , до кога ще му давате трибуна ?

37

До военния

преди 3 месеца

Те пък Радевия като са го взели войник, че и генерал направили, да не би да е годен за военна служба? Аз лично много се съмняват, че този с връзки е влязъл и изкарал висшето военновъздушно. Такова е мрънкало, че и в най-забутаното поделение щеше да е нонстоп дневален или по арестите.

36

Селския

преди 3 месеца

Синоптичката 100% го лумбари тоя. Слага колана с гумения и го почва. И сега искат да ни натресат същия образ за президент. Ама няма да стане!

35

До Густо

преди 3 месеца

Направо ще пуснем сълза от умиление за Плевнята и затова, че на тебе ти триели коментарите. И ти ли си като него, 40 кила с мокри *** и тънки ръчички, като гуми на бегач? Сигурно си проскубано петле, което рипа да се прави на орел!

34

Анонимен

преди 3 месеца

След радевите юмруци и търкалянето по паветата от Мая този изглежда съвсем адекватно.

33

Военния

преди 3 месеца

Помните ли го как минаваше пред строените войници на парада за Гергьовден? В полумаршова стъпка, не че има такова нещо. И как се напъваше да изглежда мъжествен. Срам, позор и абсолютно човешко падение. Беше разпространил свои снимки с униформата от военното му обучение и някои, които като него не са ходили войници се вързаха. А защо не са го взели войник не знам. Явно са счели, че е негоден за военна служба. Нефелен е излезнал нещо.

32

смях

преди 3 месеца

Не спирай да ръсиш акъл Росене. Не спирай бро.

31

Тоя Плювню

преди 3 месеца

е лизача на синоптичката. За друго не става