149

Анонимен

преди 2 години

До 145, Мусала означава лицето на Бог, Челобог да се превежда и нарича този връх

148

Добрева

преди 2 години

ГЛУПОСТИ ! Тази *** Христова написала ГЛУПОСТ !!!

147

КОКО

преди 2 години

Цените на жилищата в МЕДЕН РУДНИК ще хвръкнат до небето

146

щом

преди 2 години

БАНКЯ няма да потъне,кво ме интересува

145

Мелинда гейтсова

преди 2 години

Глупости на търкалета. оредната манипулация за промити мозъци, които лапат мухите.

144

Анонимен

преди 2 години

Подготвят за нов локдаун - този път извинението ще е глобално затопляне. Предполагам ще измислят редица "ваксини" и против него? Прозрачни сте.

143

Анонимен

преди 2 години

До Рамзан Кадиров - Защо да не отпускат, след като повечето хора ще си ги върнат с лихвите? А след това, че ще ти потъне къщата си е твой проблем, не на банката. Вярно, че ще има малък процент на такива, които не връщат заемите и банката ще им вземе къщите, но или ще ги продадат (ако все още не са потънали), или ще ги пишат загуба и толкова, но тази загуба със сигурност няма да е по-голяма от печалбата от лихвите, които са платили всички останали. Ти банките не ги мисли с тези лихви...

142

Анонимен

преди 2 години

Ако приемем, че тези промени са заради СО2, то чудите ли се още, защо сме в локдауни и защо искат ваксинка за 70% от световното население? Еми за да се намали консумацията т.е. консуматорите. Хубав ден!

141

Анонимен

преди 2 години

Тия учени са като тези, които вече две години плашат с ковид.

140

Iordan Ivanov GEOLOG

преди 2 години

ГЕОЛОЗИ ДОКАЗАХА НАГЛИ СПЕКУЛАЦИИ СРЕЩУ ГАЗА НА ЖИВОТА ВЪГЛЕРОДНИЯ ДВУОКИС,Експерти да гледат филма The Earth story /big Freezing AUBREY MANNING New Zealand,UK,USA...НА база милиарди лабораторни анализи подписани и подпечатани ясно се доказва че НЯМА връзка между садържанието на въглероден двуокис и температурата на океани и морета ..НЯМА АНТИ КЛИМАТИЧНИ ТЕЦ. ИМА анти климатични радари,сателити,JSM kletki..Особенно жестоко вредни са СТЕННИ ЕКРАНИ ВИЖТЕ САЩ..

139

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

ПСи активирани подставени на власт вкл в БРюксел нареждат харчене на трилиони живи евра ограбвани от европейските народи за НАГЛО ПРеСТЪПНИ ДИГИТАЛИЗАЦИИ.Инсталирани са стотици милиони тежко вредни дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия..Стотици милиони водачи са принудени денем и нощем д а увреждат тежко БИОСФЕРА И ЗЕМЯТА С ВКЛЮЧЕНИ СКЕНЕРИ /anti earth,anti solar system radioacitive weapons/Монтират се милиарди фотоволтаични оръжия ..Активирани са милиарди опасно АНОМАЛНИ ЗОНИ

138

Iordan Ivanov GEolog

преди 2 години

След внимателни тестове от последните години ДОКАЗАХМЕ ТЕЖКИ УВРЕЖДАНИЯ НАКЛИМАТА И ЛЕДНИЦИТЕ. Чрез нова нагло престъпна човешка техника.Уврежданията се увеличиха рязко след ударно внедряване на холограмно дигитални оръжия за масови увреждания.Ледниците се убиват поименно вкл на Антарктика чрез обемно проникващи облъчвания..Експерти да докладват увреждания след включване на сателити вкл американски с дигитално холограмни пресканиращи оръжия на борда.НАд 13 450 000 000 000 оръжия са включени

137

Хикса

преди 2 години

Решението е само едно.НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко във всички държави за да няма гладни,бездомни,болни и бедни.Кво шъ каеш ГОСПОДине??

136

Анонимен

преди 2 години

Въглищата им виновни.. ако беше така още преди век да са станали наводнения. Гледах по БТВ сутринта един мазен холандец - някаква клечка в ЕС. Лицемерно твърдеше, че има възможности за развитие.., ама хората които цял живот са били миньори едва ли ще отидат в АйТи сектора. Покачването на нивото се дължи на богатите стрни и замърсяването от производствата им, както и разхищението на ресурси. Така, че те трябва да вземат мерки най-напред и да дадат пример на всички останали. А не да ни порицават..

135

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Ако беше вярно, банките не биха отпуснали и 1 лев заем за закупуване/ строителство на хотели, къщи, вили, пристанищни и индустриални обекти в ивица от десетки километри около брега. Но в банките много добре знаят, че " глобалното затопляне" е жалка измама...

134

Никаква загуба!

преди 2 години

Дано и батките заедно с него. Ужасен град с ужасни хора. !5 години живея там и не мога да свика със селския им манталитет!

133

Az da vi

преди 2 години

А Нюйорк дето е само на 40 см. над морското равнище сигурно е защитен по добре от Бургас??????????

132

АнатемаНаСулюПасито

преди 2 години

Истината се крие в следното заключение:"Там,където краваринът(ФАЩ и Ингилизия) изпонасе ре , не се бърше, не се чисти, не се пере" - каквото и да означава това.Примерите са хиляди .

131

Анонимен

преди 2 години

Майкооуууууууу. И какво да правим? В Европа ще махнем атомните централи. 20 години по късно. Ми няяяями ток ще горим пак въглища.уоооууу мега умните що не си изберете онова увредено то за ваш принц тумберга или там каквото се казваше.

130

1

преди 2 години

Сега с това ли ще ни плашите, ковида изчерпа ли се? Аз съм в Търново, и толкова пневмонии съм преживял, че 1 повече няма да я забележа. А и те другите от стадото ще си сложат ваксина и ще ме пазят