95

12345

преди 2 години

До извод............В Горубляне го спират по 5-6 пъти през нощта,дори и през деня,но никой НЕ СЪОБЩАВА за това спиране!!!!!Това,че уредите ни се повреждат,че е студено-никой не го интересува!!! И винаги могат смело да ни излъжат,че това не е вярно,или че не от тях!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Преди пет години ГЕРБ пак правеше Същото,вдигнаха цената на тока до небесата,спираше парното и тока през нощите.И пак ***...Паци...те ги избраха. Тук в София се вижда ,че няма кой да гласува за тях и сега ще прават мърсотии .Фандъкова да му я мисли .Да не прави много номера,че народа няма да търпи много.Мафия

93

Анонимен

преди 2 години

Егати мафията са тези от ГЕРБ.Така правеше и в предишните избори Спряха ни тока и парното на предните избори.

92

Анонимен

преди 2 години

Промяна!

91

Анонимен

преди 2 години

Честитка от Радев, така е при кремълските комунисти - недоимък и миззерия!

90

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРИТЕ изнесат ток на високи цени! Евтино купувате скъпо продавате!ТАКА се правят МИЛИОНИ

89

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ!

88

КАТО ВИ СПРАТ ТОКА..

преди 2 години

...МИНАВАТЕ ВЕДНАГА НА "КИРЕ-ТРИВОЛТА"--от ПППП.......там тока ше е "без пари"....

87

Анонимен

преди 2 години

Кой иска да изкара хората по улиците, кой има интерес от това, кой бе изритан от властта, кой не може вече да краде?Всеки сам да си отговори според наличието на сиво вещество в мозъчната си кутия.

86

извод

преди 2 години

Преди години наименованието беше "режим на тока", сега му смениха името с "развитие на електропреносната мрежа".

85

капитал ООД

преди 2 години

Къде скрихте днес Румчо, Кирчо и Кокорчо /лансирахте ги всеки ден.

84

СМЕХ...

преди 2 години

ЕТО --ТОВА Е ТО "СОЦИАЛИЗМА НА ТАТО"-----"ДИСКОТЕКА ЗА ЧАЛГАРИ И ЛА""НАРИ"...!

83

до 114

преди 2 години

Какъв скъп ток плащаш, бе? Айде слезте на Земята и се спрете малко с фантазиите кое е скъпо и кое- не.

82

БСП

преди 2 години

Социялните мерки на служебния кабинет целящи да намалят сметките за ток на населението са най-добрите!! Има ток има сметки, няма ток няма и сметки!!

81

д-р Ампер

преди 2 години

"Поради особеностите на електроразпределителната мрежа се провеждат и оперативни превключвания, които не са обвързани с графиците за планирани изключвания" - разбирайте: мрежата е толкова смотано сегментирана, че ако в един квартал трябва да спрат тока, в съседните ще има примигвания и изгорели уреди, защото нищо не е инвестирано за ъпгрейд от...кой знае кога... Но пък плащаме най-скъпия ток.

80

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ИМА САМО ДВА НАЧИНА ДА СВАЛИШ "ЦЕНАТА НА ТОКА"----КАТО ГО ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА /ако има пари/.....ИЛИ , АКО ПРИНУДИТЕЛНО СПИРАШ ТОКА НА ХОРАТА ЗА ДА НАМАЛИШ ПОТРЕБЛЕНИЕТО МУ!!!!!!......ВИЕ ---КОЕ ОТ 2-те СИ ИЗБИРАТЕ....??!

79

Анонимен

преди 2 години

Всичките износители на ток да бъдат обявени! ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО !ЕЛЕНКО БОЖКОВ ПРИЗНА , ЧЕ С КИРИЛ ДОБРЕВ ИМАТ КОМПАНИЯ ЗА ЕНЕРГЕТИКА, КАДИЕВ СЪЩО Е С ЕНЕРГИЕН БИЗНЕС, КАБИНЕТЪТ НА ОРЕШАРСКИ С ПРЕИЗПЪЛНЕНИ КВОТИ ЗА ВЕИ!СЕГА УМУВАЙТЕ! ПИТАМ КОЙ ИЗНИСА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ

78

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЕЙИИИ...МОДЕРНИ ЛАФОВЕ ВЕЧЕ ----НА "ДИСКОТЕКАТА НА ТАТО" ВЕЧЕ И ВИКАТ ..."ПРОФИЛАКТИКА"....СИГУРНО ШЕ ПОЧНАТ ДА ПРОДУХВАТ ЖИЦИТЕ , ЗА ДА НЕ СЕ ЗАПУШВАТ ЗИМАТА , КАТО ТЕЧЕ ТОКА ПО ТЕХ....!!??

77

Не е ЧЕЗ...

преди 2 години

Ах Радев, Радев....Върна хората назад в 1982г.

76

АЙДЕЕЕЕ..почна се ..

преди 2 години

"ДИСКОТЕКАТА НА ТАТО" --СЕ ВРЪЩА С ПЪЛНА СИЛА ...ХА,ХА,ХАААААААА....ИЗБИРАЙТЕ ЧАЛГАРИНА ДА ВИ ПОПЕЕ ,БЕ....А , КИРЕ ТРИВОЛТА ДА ВЪРТИ ГЮБЕЦИТЕ....!..МОЖЕ ГОЛО ХОРЦЕ С ТОМБОЛА ДА СИ ЗАВЪРТИМЕ С МАЯМАТА И ДЕВСТВЕНАТА ТАТЯНКА--50-К...!!!!