315

Анонимен

преди 2 години

До 370 Смешно е как души като твойта се опитват да покажат арогантното си его. Обаждайки другите и правейки себе си по-"висш", по- "умен" . В реалността вашата наука знае толкова, колкото да направи здравите болни и болните абонати на системата.

314

Сата НАТО

преди 2 години

По всичко личи, че вирус наистина няма. Докторите почнаха с миналогодишните номера - да разкарват празни линейки с пуснати сирени. Даже измислиха някаква баба, дето уж имала хем инсулт, хем коронавирус и няма къде да я сместят. Скоро вещицата Сунгарска пак ще излезе със сърцераздирателна история за някой доктор Стамов, загинал в ужасни мъки заради проклетите антиваксъри....

313

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 123: Аз и сега не ходя на заведения. Мога да отида но само ако се влиза със сертификат и целия персонал е ваксиниран. Докато настъпи този момент парите за ресторант отиват в крипто :)

312

Solar Power

преди 2 години

Ако наистина погледнеш къде е най-ниския процент ваксинирани то това са римляните сигурно под 2-3%. Това говори много добре за нивото на антиваксърите :)

311

Solar Power

преди 2 години

До London Calling: Напълно си прав ! Заради подобни врачувания и глупости сме били 150 години под Византийско и още 500 под Османско робство. Защото бай Пенчо винаги е най-умния на планетата :) Той е над нещата. Най-общо казано глу паво магаре на мост. Хахаха Ще умра от прос тотия но ваксина няма да си набия :)

310

Анонимен

преди 2 години

Всъщност са 75% - с тези които дипломатично са ви казали да си ***.

309

Анонимен

преди 2 години

по скоро 80% нека да сме честни!

308

Анонимен

преди 2 години

До ФъфиТо едно лечение... Отиваш в болница да те убият хладнокръвно.Тъкмо няма да се ходи в болница и шанса да оцелееш е в пъти по-голям.

307

Анонимен 123

преди 2 години

Всички големи, търговски обекти, фитнеси, заведения, театри, кина, ще фалират. Ако се издаде този сертификат, и стане задължително... Кауфланд, Лидъл, Билла.... И те ще фалират.

306

Анонимен

преди 2 години

Всъщност 80% от хората не възнамеряват да се ваксинират.След 2 години на лъжи и натискане това се получава. Познавам такива, които бяха принудени да се ваксинират иначе не биха и помислили. Правителствата и компаниите играят ролята на тирани и диктатори и изобщо не ги е грижа за здравето на хората.

305

ФСБ

преди 2 години

ЦРУ се опитва от години да разпали гражданска война в България. Но не успява... Причинита за това е липсата на достатъчно граждани... Пълно е със с е л я н и... Значи най-много един с е л с к и бунт може да стане...

304

Фъфи

преди 2 години

Сега като ви накарат да си плащате половината лечение, ще ви видим

303

Анонимен

преди 2 години

Ще се умира от глад , а ще се пише Ковид

302

до 355

преди 2 години

Точно в десятката! Тази зима ще умрат повече пенсионери от студ и глад, а тъпите им дразги просто ще замажат положението.

301

Анонимен

преди 2 години

Тока, парното, водата и стоките се вдигат ударно, а още се води войната ваксъри срещу неваксъри. Вие не сте добре!

300

Профил на Антиваксър

преди 2 години

Сигурно не си много умен. Първо антиваXър е човек, който отрича всички ваксини, а не препаратите, за които говориш. Второ, имам висше образование, работя за пари, които никога няма да ти платят за неграмотните коментари, и като последно, образовай се и свърши нещо полезно за обществото, поне.

299

Васко

преди 2 години

Вместо часовници за ваксинация скоро ще се разиграват свободни легла в ковид отделенията на лотария! Включете се!

298

Анонимен

преди 2 години

Що пищят Ваксинираните та нали имат вакса за вечен живот що ги грижа за смъртните

297

Анонимен

преди 2 години

Предлагам от Софийския ун-т нагоре, до Дондуков, да разтурят всичко, и да го направят гробище за Ковид болни. Това ще е централен паметник на падналите антиваксъри от КОВИДЪ.

296

Анонимен

преди 2 години

Пълнете болници и гробища антиваксъри долни