211

Щщщ

преди 2 години

Чекъркането има за резултат две неща - главоломно увеличаване на цените и подкрепата за Герб.

210

Н1

преди 2 години

Всеки писка, че е недоволен и на всеки избор гласува за който му падне. Ето тук, никой не казва конкретно исканията си: заплата, кола, къща, почивка. Тръгнали срещу корупциянедоказанасъдебна реформа и пр. бла бла. Да ви кажа моите искания.1. Да преасфалтират алеите в парка, от 50г. не са бутани.2.Да върнат стария фонтан, който се вижда от Вазата на старите картички.3. Да изкопаят езеро на Кучешката поляна. 4. Да преасфалтират тротоарите на ул. Доростол. 5. Да построят пътя РусеТърново.Край

209

1280

преди 2 години

Прогноза има една приказка Надай се на пияна жЕна.При по голяма активност ГЕРБ ще дръпне още. Хората не искат вече мошеници и популисти, искат нормални цени и правителство, което да прави нещо.Всички нови са всъщност стари забравени муццуни и не стават. Герб ще е с над 30% на 14/11.

208

А бе мисирки

преди 2 години

Радев защо се крие от дъжда

207

Запомнете

преди 2 години

ГЕРБ ще управляват 100 години България

206

Любе

преди 2 години

Герб са номер едно в политиката на България, ако Борисов се кандидатира в Русия ще победи Путин

205

Виждам

преди 2 години

"Вервам" ти буци,ти да видиш!

204

Гледам

преди 2 години

Партията на пуделите ПП е съставена от измамници

203

Анонимен

преди 2 години

Само не ми е ясно как са преброени 6800000 души,а в избирателните списъци са 6708104.Демек,ще гласуват заченати,бебета,ученици...Трябваше първо да изчистят списъците.А за намаляване на населението нрябва да потупаме буци по гърбината за "успешното" му 10 годишно отравление.

202

Компетентен

преди 2 години

Тя пък една сила ! Каквато сила беше и БКП-то в края на 90-те г. на миналия век. каквито са лидерите на партиите, такива са и силите им. Но пък един от тях бил *** и си мисли, че и другите са прости като него. Аз не съм завършил училището за милиционери и пожарникари в Симеоново като Борисов, Гешев, Росенчо Петров и много други !

201

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Както и на всички избори партията на безпартийните ще спечели и народа който няма да гласува за никой, докато не се създаде тя, а това ще отнеме още време. Зеленчуците от всички партии ще отпадат, сега я имат 40 50 депутата я не, след това следва трошене на камъни в затвора, отнеане на крадени средства и имоти, до пълно отстраняване на престъпната клика от властта

200

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...а,драги,ти ми отвори очите...Честно,не знаех,че съм.."високо платен ТРОЛЯЦИ на радев"!....Но бъде жентлеман,кажи ми къде Радев праща надника ми,за да ида и да си го потърся?...Кажи,разчитам на теб!../ше ти дам 10 процента../

199

Анонимен

преди 2 години

Големите всезнайковци. Обаче не успяха да откажат народа от ГЕРБ. Година и половина вече протести и помии по ГЕРБ, друга партия до сега да са я забравили. Просто защото при ГЕРБ на хората им беше по-добре тогава, а не при Маямата и Хаджигенов, нито при Христо Иванов. Пък за чумата Корнелия да не говорим.

198

Мисля

преди 2 години

Който е против БСП е национален герой

197

ПроСоТо

преди 2 години

абе,общо взето-веселба...УЖ били "първи" гробарите,много,ама много "стабилни",обаче ..ЗА СЕКИ СЛУЧАЙ са активирали пуделчетата си да АГИТИРАТ за Тиквата и неговата Хунта...Що така бре?..Нали "социологическите резултати" показват,че "безспорно" гроп е .."първа сила"?!.....Защо са напъвате да правите ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ на трупът,който УЖ бил ем жив,ем "първа сила"?...Нещо май немате доверие на агенциите..

196

Определено

преди 2 години

ГЕРБ еректират

195

Анонимен

преди 2 години

ПроСоТо е високо платен троляци на Радев.Денонощтно драска небивалици

194

ОТГОВОРЧЕ

преди 2 години

Защото не искат да изпуснат келепиря,който от герп им спускат като богоизбрани.Пардон-мутроизбрани за под крепа да му ги крепите.

193

Анонимен

преди 2 години

Който е против БСП е национален предател

192

Анонимен

преди 2 години

Герб са номер едно в политиката на България...