43

иван

преди 2 години

на дпс? или на герб? шизофрения...

42

Анонимен

преди 2 години

Тая пък кой и пита

41

гост

преди 2 години

Кой те пита за каво и да било.

40

Би

преди 2 години

МАрш от хоризонта!!!!!!!

39

Диана

преди 2 години

До Алекс Без общи приказки, БСП! Кажи конкретно какви безчинства герберски искаш да отидат на съд - то тези служебни правителства обърнаха всичко за да открият нещо такова, но уви - престъплението на Герб, което дадоха в съда в Брчксел е: недостатъчен контрол на язовирите! Сме.шки /защото и на мен, дето нищо не разбирам от съдилища,ми е ясно, че ще загубят делото/! Тези хора от злоба и мръсотия са готови да похарчат и последния народен лев - какво тук значи някакъв си народ, значи...Срамота!

38

Диана

преди 2 години

Според мен, наистина трябва да се действа бързо по отношение на енергетиката ни. Топлоцентралите трябва да се трансформират във вятърни централи, водни централи, слънчеви електроцентрали - трябва да се търси за всяка топлоцентрала по отделно най-доброто решение за завъртането на ротора там...Няма какво да му се мисли! Трябва да се спасява климата, а това не става само с мислене, нужни са спешни умни и обмислени действия!..

37

КОФТИ

преди 2 години

Герб доказаха какво НЕмогат , такива са и резултатите :България на всички последни места в ЕС , по всички показатели , най-бедна и най-корумпирана държава! Вече 32г., И футболът ни все надолу , и сега : А след мъглата ,... пак мъгла !

36

Култура ми Янков

преди 2 години

"Господи помогни на България'' ,... щото другите са заети с частните си интереси !

35

ПРАВИЛНО !

преди 2 години

До предложение... Също И : Да се премахне от Конституцията текста :"Здравеипазването в България е БЕЗПЛАТНО'' !

34

Да , ама не !

преди 2 години

Герб пак номер 1 ,... амЪ нЕма файдЪ , оти да си съсипвам гласЪ !

33

предложение

преди 2 години

Вече 30 години слушаме думите реформа и популизъм от политиците. Крайно време е да се забрави използването им.

32

Даа!

преди 2 години

Какви ''гениални'' мисли , баш като на ''вожда'' си !И тая , не разбра ли че вече е госпоДжа -никой , каква и коя е тя ?Няма нужда от нейните препоръки !

31

Спеца

преди 2 години

Лелеее, тия от ГЕРБ ,как лазят, как се мазнят някой да ги приюти?А още не са се разграничили от тартора си и верните МУ лакеи!Вашата така няма да стане!

30

Анонимен

преди 2 години

Господи, помогни! Искат да се връщат на власт!

29

иво

преди 2 години

Никой не иска с гербаджийските крадци.Ако мислят,че без съд и затвор ще се разминат много се лъжат.Народа няма да го допуснем.

28

стадо и мърша

преди 2 години

Сачева и Деса Дуловска са несъпоставими по човешко излъчване.Сачева е рядко сполучливо попълнение за герб.

27

Анонимен

преди 2 години

Жената е поне образована.Сутринта се изказваха маса политици.Само тя произнасяше правилно думите-ще видим,ще покежем и.т.н за разлика от останалите,които мякаха-ше видимЕ,ще покажемЕ ...

26

ПСИХОТЕРАПЕФТ

преди 2 години

Много топъл поглед има тази женица

25

Якубов

преди 2 години

Деницо, ето ти един проблем на масата- комшията си направи дърводелцих цех у тях и сега по цял ден нямам мира. *** туй за теб е дребна работа нали - важното е матряла да има работа да не хленчи за помощи, а на мен че ми се е б а в а спокойствието и нищо не мога да направя по въпроса ти е през оная работа.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия за какви се мислят още?!-:)))) Боже боже!