45

Анонимен

преди 2 години

Интересно... а Кунчев само преди няколко дни твърдеше, че учителите заразявали децата... Ай да вземете да се разберете, та поне га говорите едно и също, хората вече ви се смеят.

44

ф48765982

преди 2 години

Най-после някой да се престраши официално да каже, че 'царят е гол'. Да - практически основната причина в момента да катерим световните върхове по заболеваемост и смъртност е присъственото обучение в училищата. И всички останали мерки са предостатъчни. Няма нужда да се затваря каквото и да е друго. Единственото, което трябва да се затвори е присъственото обучение в училищата. И децата да минат в дистанционно обучение. Докато не стане това - тази вълна ще продължава.

43

Анонимен

преди 2 години

Все едно лятото децата не са играли заедно едно до друго, сега изведнъж в сезона на респираторните заболявания всички са с ковид?

42

ПроСоТо

преди 2 години

Боже!..От къде и защо ги измъкват тия "математици"-"МЕДИЦИНСКИ специалисти"?!?!...Нима скотноумните АГИТАТОРИ си мислят,че като се опитат да пробутат агитацията си чрез "математика-слуга" и .."проооостия" народ ше си каже:..-"Аааа!..Цел математик рече това,начи требе да е истина"...?!?!...Ой,Баядерка!...

41

плазмодии 19

преди 2 години

Вида е у всички ако се мъчиш да го унищожиш а не да си живееш с него арно познаи кой ще спечели

40

Анонимен

преди 2 години

"Сега активните случаи не са токлова много, защото болестта прогресира много бързо - не се задържат толкова хора в болницата, бързо влизат и бързо излизат." За съжаление - с краката напред.

39

махарадж

преди 2 години

Не с мерки за стегнация а за по добър живот и разпускане ще заживееме добре с корона вируса

38

Анонимен

преди 2 години

Не лекари а математици само могат да ни управат и ит специалисти

37

Бай Пешо

преди 2 години

Е като е високо заразяването при децата, защо не затворите градини и училища? Не ми казвай да се ваксинират децата, защото за децата "ваксината" не е разрешена за употреба. Отделно че не е ясно, какви ще бъдат страничните ефекти при децата. С короната можем да се преборим единствено с мерки, и разбира се, господарите трябва да спрат да пускат update на Ковид19, че вече трябва да бъде Ковид 21. Но забравих целта не е здравето на хората, а да се наложи новия фашизъм. Честито.

36

Ескобар

преди 2 години

До JagdPanther 43: Ваксинирания, ходи си вземи следващата доза РНК, че май вече без редовния и прием няма да можеш вече да живееш нормално ....

35

JagdPanther

преди 2 години

До ЦИРКЗа цялата ситуация ще бъдете виновни вие умниците антиваксъри. Ако ви нямаше, вируса нямаше да има къде да мутира. А сегс вие и малките ви из чадия ходите и ръсите зарази и убивате разни хора с простото си грипче.

34

Хаус

преди 2 години

В България статистиката при децата е такава защото бяхме една от много малкото страни които си затваряхме най-малките до 4-ти клас. Другите не го направиха и децата им изградиха имунитет без да се усетят (без симптоми). Сега вируса мутира става агресивен и към малките, и децата не срещали се с първоизточника реагират със симптоми... при което ги изследват... Това е....

33

Анонимен

преди 2 години

За последния месец сме световни шампиони по смъртност и заболеваемост и последни по ваксинация. Заврете си антиваксърските простотии отзад.

32

ЦИРК !

преди 2 години

Грип като грип, децата всяка година си го раздават, ама тая година лабилните им падна пердето !!! Още 1 локдаун и спиране на работния процес и ще видите цените в тавана как се удрят !!! Тока и ТЕЦ-а ще ни се види без пари в момента !

31

Анонимен

преди 2 години

Ожасен ожас сички ще измрем. Затова незабавна препаратизация за да получите сертификат,че са ви набучили несертифициран химикал.

30

О хо до 35

преди 2 години

Предвижданията се базират на математически формули за заболеваемостта и смъртността. Точно математиците са най- компетентни по тия въпроси.

29

Обективно

преди 2 години

АКО НЕ СПРАТ ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ СЕГА - ДО 14 НОЕМВРИ ЩЕ Е ДВОЙНО ПО- ЗЛЕ. НО НЯМА ДА ГИ СПРАТ ТОЧНО ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ. Отговорно поведение???Ко? Нье.

28

обърка се светЪ

преди 2 години

И к'во разбира математик от вируси?!

27

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ВиК инженер и казвам, че няма рекордно заболяване при децата.

26

всяка седмица

преди 2 години

едни и същи платени апологети на масовото ваксиниране-Кантарджиев, Кунчев, Витанов, Томов,Гломб, Аргирова, Миндов, Пурко Илиев, Николова, Христова. И нито един от тях не е специалист по казуса.