12

Анонимен

преди 2 години

Някой хора много държат да се изхождат под статии, които според самите тях, не ги интересуват.Адел се е доказала, където трябва.Както виждате, никой не е дошъл във форума на днес.бг да иска признание или дори в България, да иска мнение за качествата на Адел или която и да е изпълнителка/ител.Та, плюйте си...Волът рине и на главата му пада.

11

До 8

преди 2 години

До АнонименНали знаеш, че обективността е винаги субективна, спрямо човека, който я заявява.Защото, обеквитно, според мен, Адел е изключителна певица.За теб, може би Миле Китич е невероятен.

10

УРКО

преди 2 години

Аууууууу!!!!!

9

vlady

преди 2 години

Посредствена блудкава псевдомеланхолия - еднообразни песни без смени на ритъма и мелодията, няма истински емоции, никакви интересни композиционни решения и т.н. Чуйте примерно излизащият днес албум Despartire на Clouds и сравнете - истински емоции, дълги разгърнати композиции с по няколко смени на ритъма и мелодията, качествено композиране и т.н. въпреки някои жанрови специфики трудно смилаеми за повечето хора като гроулинг и понижен строй на китарите.

8

Анонимен

преди 2 години

Тази певица която Аз не харесвам и няма как да харесам защото няма една хубава песен запомняща и звучи по начин по който не носи настроение музиката й и любов.А музиката е Любов. Невъздейства както ВЕЛИКАТА Уитни Хюстън!!

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората са обективни.Интелигентни човеко.

6

Анонимен

преди 2 години

Дежурните плювачи във форума отново са се изходили и под тази статия.

5

Анонимен

преди 2 години

От публикацията разбрах едно - че жената има психични проблеми.

4

vlady

преди 2 години

До ПрофесораТова не е проблем - няма нужда да се бълва продукция на конвейер, трябва да се обмисля внимателно и да се изпипва. Примерно My Dying Bride и Draconian издадоха силни албуми 2015 и 2020г.

3

vlady

преди 2 години

Поредната посредствена блудкава псевдомеланхолия. Днес излиза далеч по-качествения нов албум на Clouds, през ноември новият албум на Swallow The Sun и има още много стойностна съвременна музика.

2

Беше различна

преди 2 години

Харесваше ми в началото на кариерата си. Беше различна. Но...дотам .

1

Професора

преди 2 години

Голяма певица, по една песен на година. Поне отслабна...