302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 340 "Едно научих-моя преподавателка по биология ме скъса, защото твърдяп нещо, сьвсем убедено и тя каза: " Предпочитам да пиша 3 на човек, който се съмнява, отколкото на човек, който е абсолютно убеден" Оценката трябва да бъде на базата на истинността на казаното, а не на това колко "убедено" го твърдиш. От твоята учителка не е ставало учителка.

301

xaxsasб

преди 2 години

Мен ме кефи короната вече две години не пътувам и излизам от квартала не повече от дваж на месец-два. Никога не ми е било толкова спокойно и усамотено. До преди година пуших по 3-5г амнезия на ден 13-15годин, сега ми омръзна и не пия, не пуша, нямам социални мрежи. Взех си еърпод про слушалки и по цял ден си седя с телефона и си цъкам из ютуб с премиум. Чакам да умра, от наслада. Радвам се, че не си направих деца, а си взех куче. Е са си се гушкаме и слушаме капчука. Акоциалното е чук.

300

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбират от медицина, а като латерни навиват. Все едно са толкова компетентни, че даже няма нужда да се замислят. Едно научих-моя преподавателка по биология ме скъса, защото твърдяп нещо, сьвсем убедено и тя каза: " Предпочитам да пиша 3 на човек, който се съмнява, отколкото на човек, който е абсолютно убеден". Ами мразех я, но колко е била права.

299

тя

преди 2 години

Моята лична лекарка не мож я намериш!

298

Анонимен

преди 2 години

Интересно тази леля, съседка от блока на скамейката, образно казано, дали чете какво мислят за нея? В днешно време е много лесно да получиш обратна връзка.29777. С повечето ютубъри комуникирам, но тези като изсрелят нещо в пространството и изчезват. Къде сте, да ми отговорите на въпросите?

297

Анонимен

преди 2 години

До До 332/336 " Намери си го сам." Ясен си.

296

До 332

преди 2 години

"Я си дай източника на тая глупост, да видим ТОЧНО за какво говориш." - Щях да ти го дам, ако не не беше нахалният тон, който използваш. Намери си го сам. Интервюто е излъчено по една от френските телевизии в началото на годината. Успех в търсенето! Може да потърсиш и другите източници, които споменах, и да се просветиш малко повече, ако мозъкът ти не е атрофирал от ваксината. Апропо, в замяна ще споделиш ли източника на изказването на Монтание за АДЕ, "погрешно интерпретирано от антиваксърите"?

295

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно. След като фигуранта е назначил фашисти, значи и той е фашист. Ако искате да живеете във фашистка държава, гласувайте за фигуранта.

294

Защото

преди 2 години

До Мадам, е що така?имат контрол над тях и няма да пояснявам какъв, защото се подразбира

293

Анонимен

преди 2 години

Колегата с предположението за концлагерите за невакснати е много прав. Това е един от плановете.

292

Анонимен

преди 2 години

До До 326/329 "Цитирам д-р Монтание заради думите му, че ваксините не са 1-ствено решение на кризата и че съществуват други успешно прилагани лечения.И че зад тази криза стоят изключително влиятелни хора, между които и Б. Гейтс" Я си дай източника на тая глупост, да видим ТОЧНО за какво говориш. :)))

291

До Германец

преди 2 години

В Якоруда къде продават машини за пуканки?

290

Анонимен

преди 2 години

Това и в Холивуд не могат да го измислят-за да съществуваш трябва да си болен или потенциално болен. За здравите няма място на този свят. Не ми беше хрумвало да съм сценалист, но ето я идеята. Да *** всички здрави или да ги затворим в концлагер. Привелигировани са болнавите и страхливите.

289

До 326

преди 2 години

Цитирам д-р Монтание заради думите му, че ваксините не са 1-ствено решение на кризата и че съществуват други успешно прилагани лечения. И че зад тази криза стоят изключително влиятелни хора, между които и Б. Гейтс. На въпроса дали не се страхува, че може да се озове в психиатрична клиника, както д-р Fourtillan, изказал мнението си за кризата, Монтание отговаря: Надявам се никога да не се връщаме във времето на Сталин, когато неудобните са затваряни в психиатрия. Просто държа да говоря истината.

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 "Аз го рабрах така" Нищо не си разбрал.

287

Анонимен

преди 2 години

Аз го рабрах така-вече не е привилегия да си здрав, а да си боледувал или ваксиниран. Здравето е вредно.---за фармата и за продажните лекари. Хора, пазете си сами здравето, че явно няма койдруг.

286

Анонимен

преди 2 години

До До 297 и останалите 316 Мне, "цитираш" имената, които циркулират по антиваксърските групи, и с които редовно си бържете г-а, без да имате най-малка представа какво цитирате. Като например д-р Монтание, който не е активен от повече от 10 години, Ковид -19 само го е чувал по телевизията и единствената причина да му се споменава името е, че антиваксъри с елементарни познания грешно интерпретират едно негово изказване за АДЕ. Трагична пародия на образовани същества сте антиваксърите.

285

Анонимен

преди 2 години

И докога с тези привилегии. Какво ще се случи ,когато срокът на ваксините изтече и сертификатите изгубят стойност.Ще последват нови мерки или пандемията ще се запомни като сензация.

284

Анонимен

преди 2 години

Най-късно януари, като скочат цените,ще го отнесете и за фалшивата пандемия. Този път разчистването ще засенчи всичко виждано от настоящето поколение.

283

Силва

преди 2 години

За един месец имам двама починали познати....ваксинирани и разчитащи на ваксината.