16

Анонимен

преди 2 години

"Има смесване на деца от различни училища и вероятност за разпространение на вируса. Затова и събирането на деца от различни класове от един випуск също е забранено. Помислете малко с тези глави"""""""""""""""" Ами да помислим малко с тези глави. В градския транспорт няма ли смесване на деца от различни училища? В училищния двор и в занималните няма ли смесване на деца от различни паралелки? Те децата сигурно под похлупак пребивават нон стоп - по класове, да нямало било смесване. Пълни нелепици.

15

Анонимен

преди 2 години

Какви школи,какви обучения, какви езици. Стойте си *** ,неуки и без да знаете дума на чужд език освен конграчулъйшън и имате реален шанс да сте бъдещите премиери, трябва само да се научите да крадете.

14

Уф, ревльовци

преди 2 години

Няма никакъв държавен контрол за това какво правят тези уж школи. Зз школа да плаща данъци и осигуровки не съм видяла. Отдавна трябва да затворят поне 90% от тези кокошкари

13

Уф, ревльовци

преди 2 години

Преди да ревете за "образованието" просто отворете ***.bg и вижте какви кадри търсят въпросните "школи". Масово търсят педагожка с ниво на чужд език B2. Т.е. за да плащат по-малко именно от въпросните реплики школи назначават некомпетентни даскалки и реално увреждат вашите деца, които, изненада, след години уроци влизат в УНСС. Тези школички работа за пет пари не вършат, само мамят наивни *** и ги лъжат колко уж е напреднало чадото им

12

Анонимен

преди 2 години

Има смесване на деца от различни училища и вероятност за разпространение на вируса. Затова и събирането на деца от различни класове от един випуск също е забранено. Помислете малко с тези глави.

11

Абе

преди 2 години

Знаете ли колко е опасно да има знаещи и учещи деца?Това е заплаха за управниците,които си развъждат един електорат от неграмотни на "социял"индивиди.Тези учещи деца един ден могат да им препречат пътя към властта.Тяхните деца учат с частни учители и там проблеми няма.Все пак сме държава в която управляват кръчмарите.

10

пак

преди 2 години

Гласувайте за Кирчо Кокорчо и Румчо а Кацарчо е различен.

9

Работата е ясна!

преди 2 години

"Европейският съюз категоризира езиковото обучение като ключова компетенция. Тя е необходима за изучаването на всичко друго", каза още той." Е да, но в България не искат да има образовани българи знаещи чужди езици! На барманите и сервитьорките в заведенията не им трябва да знаят чужди езици!

8

Анонимен

преди 2 години

Поредната абсолютно безсмислена "мярка". Важното е да даваме вид, че се борим с някакъв страховит и унищожителен вирус. За да не ни дърпат ушите, че не сме в "синергия" с дневния ковдид ред.

7

Анонимен

преди 2 години

И какво стана - кръчмарите и фитнесите протестират, заплашват, "влияят" и тях се страхуват да ги пипнат, а занималните и школите кротко пращат отчаяни писма до министри и медии, на които никой не бръща внимание. И - кой, кой - дай първо тях да затвориим, че няма да създават проблеми.

6

Анонимен

преди 2 години

Явно хората от езиковите школи нямат достатъчен финансов ресурс да си "купят" нужните хора, които взимат решенията кое да бъде затворено и кое - не (за разлика от някои други бизнеси, предимно търговски и развлекателни) и са оставени да оберат пешкира. Което е тъжно, защото в езикова школа е далеч по-безопасно от ресторант, мол, градски транспорт и прочие. А и далеч по-смислено и полезно.

5

Shark

преди 2 години

До 4. Мдааа, не може! Ученето е опасно и може да навреди на здравето на управниците. На тях образовани хора не им трябват.

4

Анонимен

преди 2 години

Значи може 6 души да седнат на обща маса в кръчма без маска, да ядат, пият и се веселят (няма лошо), а не могат 6 души да седнат през 2 метра на самостоятелни маси да учат чужд език. Да ви имам и тъпите мерки! Побъркахте с безсмислените си нелепици хората.

3

Анонимен

преди 2 години

до 2 "Аман от гащници" ------------- Аман от олиго фре ни по форумите. Лекувайте се, бе, хора!

2

Аман от гащници

преди 2 години

Да фалират тези долнопробни гащници. Освен да крадат авторски права като директно копират учебници и ги раздават нищо друго не знаят. Отделно, много голям процент от тях са сектанти и уж чрез езиков курс си набират лабилни хора за сектите си. Всеки пребит или катастрофирал даскал от езиков център е добра новина

1

Анонимен

преди 2 години

Цялата пандемия е парадокс. Така е защото няма нищо общо с медицината. Представлението няма да свърши докато не откажете да участвате в него.