224

Пловдив

преди 2 години

До 242:Ти си за психиатър,нали миналата година гледахме същия филм,и какво стана,Нищо,а за ваксинирането,това е личен избор,всяка година има грипна ваканция,успокой се,много вярваш на тАлавизора.

223

Анонимен

преди 2 години

Или клетки. В театрите всени зрител да седи в единична клетка от осем квадрата Така и в ъютранспорта и заведенията. В мгазините клетките да са на колела ие оазаруваме орез прозорчето на ккетката. здтава интересно. Като в бал ковид лудница.

222

Анонимен

преди 2 години

8 квадратни метра на човек в заведение, концерт, театър, транспорт. Направо, барабар с маските, да въведат и задължителни кринолини с размер 8 кв. метра. зЗа всички, мъже, жени, деца. Не го виждам иначе с мерене само на око.

221

Тетка

преди 2 години

Кой ще ви ходи по изтърбушените заведения с тези фашистки мерки. Да фалират всички ако искат. Не сте познали да ни правите на маймуни

220

Tadaa

преди 2 години

Продажни господине, от къде на къде налагате ограничения на права и свободи на народа. Напуснете министерския пост и се върнете там от където сте изпълзял

219

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА! С НЕКАДЪРНИЦИ ,ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ПРОДЪЛЖАВА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НА ТОВА МУ КАЗВАТ ПРОМЯНА! КОЛКОТО ДА СЕ БЛЕЩИТЕ И ПЛЮНЧИТЕ ОТ ЕКРАНА, ИСТИНАТА Е ЗАСЕДНАЛА В ЧЕРНО МОРЕ! НЕКАДЪРНИЦИ! НАРОДА МРЕ!

218

До 231

преди 2 години

Онлайн или присъствено ще са учениците при ковид криза, като в момента. Какво предлагате вие от Възраждане?? Я да ви проуча вас.

217

Анонимен

преди 2 години

"В момента целите на ваксинацията вече са претърпели промени. Вече е пределно ясно, че не можем да контролираме напълно разпространението на болестта чрез ваксинация. Основната цел на ваксинациите е да се намали до минимум рискът от усложнения" - с една дума и зелените сертификати са афив работа, едната опорка падна, скоро и другата и ще станат всички ваксини практически безполезни

216

Анонимен

преди 2 години

Публичните ви места със селени сертификати, с тая висока инфлация така ще поскъпнат, че и на малкото ваксани няма да им се ходи

215

Анонимен

преди 2 години

Каца, кво слушаш на Стела Балтова простотиите за зелените сертификати, като имаш 15% набодени, не схвана ли че се прави при над 50, ама кат запищят че нямат клиенти и пак заискат пари може и да се усетиш

214

Анонимен

преди 2 години

Този е като Боби Михайлов - никой не го харесва.

213

Анонимен

преди 2 години

Кацаров беше много нахъсан през май, а сега само мънка и изпраща заместника си Златанов на интервюта. Лекарите от НОЩ се отличиха на фона на Кацаров като висока класа специалисти. А Кацаров е като най-обикновен чиновник.

212

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, как спиш? Спокойно ли? Чакате си заплатите с г-жа Кожухарова. Тя е от професорите станали по партийна линия и затова е назначена на този пост. Радев си избира послушковци, готови винаги да козируват и през ума им да не идва да противоречат.

211

Анонимен

преди 2 години

Първи по смъртност...с това ще запомним Кацаров и с уволненията.

210

Как спиш Кацаров?

преди 2 години

Спокойно ли? Чакате си заплатите с г-жа Кожухарова. Тя е от професорите станали по партийна линия и затова е назначена на този пост. Радев си избира послушковци, готови винаги да козируват и през ума им да не идва да противоречат.

209

Анонимен

преди 2 години

Нали имаше ясно разписани мерки в прословутият ви национален план.Защо не ги прилагате?

208

Лудко

преди 2 години

Този не е купен. Този е ***

207

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Възраждане, за да се махнат безумните мерки, хора!

206

Анонимен

преди 2 години

И този го купиха!

205

Solar Power

преди 2 години

До БРЦК: Според твоите сметки излиза,че от 3-те милиарда ваксинирани трябва да са починали към 1 милиард :) Тези конспиратори говорят такива глупости чак сами се оплитат в простотията си. Така е простотията ходи при глупавите и бедните. Най-много антиваксъри има сред римляните. Там ваксинираните са под 2% !!! Всеки да си прави сметката какво му е нивото :)