26

Анонимен

преди 2 години

Вирусите "работят" след 23 часа и си играят на криеница през светлата част на денонощието. Новото ненормално. Плашете се не от Торбалан, а от вируса.

25

Баче Кике

преди 2 години

"С разхлабването на мерките грипът може да се завърне" - Ама как така?! В никакъв случай разхлабване, затягане само, а на ваксърите задължително силикон по прозорците, вратите, залостване, слагане на петорна бустерна, векторна, транссексуална и тн ваксина, задължително пет ката маски, гумен костюм, гумен ч е п за да са спокойни!

24

Анонимен

преди 2 години

Като гледам всичките тези професори плъзнали по сутрешни блокове и все се сещам за НапАлЬон от 4 стая...

23

Анонимен

преди 2 години

Ха ха като плашилото ковид не действа достатъчно извадихме и грипа, който по техни думи миналата година беше ликвидиран от всемогъщото кови, с меш ншц и

22

Анонимен

преди 2 години

Кога е планирано пръскането?

21

Лудко

преди 2 години

Мхм, много се се скрил! Що не кажете на хората, че изобщо си нямате на идея как да ги различите вирусите?

20

Samo minavam

преди 2 години

Просто закъснява голямата пръскачка с обикновения грип.

19

ааа

преди 2 години

"грипният вирус привидно се е скрил.Как няма да се скрие като на хоризонта вилнее големият батко....Продължават да ни вземат за мезе..

18

и като се завърне

преди 2 години

Кво?Толкова години си съжителстваме с грипа безпроблемно и изведнъж, пандемия , мор, ще валят трупове.Ай у лево, паникьорите.

17

Анонимен

преди 2 години

Всякакви псевдо научни разсъждения за естественото разпространение на вирусите са безсмислени след разиграната пиеса последните 2 години. Вирусите се доработват в лаборатории и се разпространяват по усмотрение на властимащите. И, както вече ни предупреди главният вирусолог на планетата, са ни подготвили много страшен. Живейте здравословно и си укрепвайте имунната система с природни средства, че тези хора не се шегуват.

16

Анонимен

преди 2 години

Крие се, но ще излезе когато масово започнат да боледуват и умират ваксинирани. Тогава неваксинираните ще са сковид, а ваксинираните- с грип.

15

Анонимен

преди 2 години

На какви медицински феномени станахме свидетели през последните две години!

14

Кокошкар

преди 2 години

До Има-нема Дай Боже от твоите уста в божиите уши. Искам ги до стената всичките срещу Калашников и да ги гледам с пуканки в ръка по телевизията, как се наакват пред портите на Св. Петър, защото сега са много нагли когато пращат хората на химическо скопяване и евтаназия.

13

Анонимен

преди 2 години

"С разхлабването на мерките грипът може да се завърне" Никакво разхлабване ,как така разхлабване .Мерки до край ,и от строги по-строги .Че ще вземе да се върне грипа и какво ще правим тогава .

12

има нема

преди 2 години

Да светнем професорката!Имаше скандал с един дето плагиатствал от СУ!Какви щети е нанесъл на други-професионални,репутациони е едно на ръка,но няма увреждане на зравето на хората!А вие професорке заедно сдругите СЛУГИ НА НАЙ-РЕАКЦИОННАТА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯ БАНКОВ И ПРОМИШЛЕН КАПИТАЛ,КОЙТО ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ВИ СЪДИ ТРИБУНАЛ И ТО СКОРО!ОТ КОГА ВИРУСИТЕ НА ГРИПА ЗАПОЧНАХА ДА ИГРАЯТ ТУКА ИМА,ТУКА НЕМА...МЕЧТАТА ЗА БАЙ СТАВРИ Е НЕОСЪЩЕСТВИМА!БЕЛЕНЕ ЩЕ Е ПОЧИВНА В АРКОИРИС!

11

Анонимен

преди 2 години

Някои не пеят, но аз ги чувам

10

Кокошкар

преди 2 години

Грипчооо, кът кът кът. Къде си се скиииил? Пили, пили, пили. Ааааа ето те! "Кромид" я идвай веднага тук. Ааааама ха!

9

Анонимен

преди 2 години

Скрил се е зад фалшивите ПСР тестове за коронавирус.

8

Анонимен

преди 2 години

Само изключително деградирало създание може да вземе насериозно някви грипчета включително и ковида,при без това сложния живот и колко други по важни неща има,държавата фалира а по медиите ми говорят за вируси и ваксини!!

7

Bond

преди 2 години

"Ако нещо разбрахме в хода на пандемията, то е, че не сме сами на Земята." ---- Ясноооо...извънземните са дошли и те са донесли ковидя, а не някоя лаборатория. И на такива "експерти" мисирките им дават трибуна. Смеееех!