36

опетков

преди 2 години

До ДДРОнег Грешка. Медведев е първият най-добър в момента. Направи смешен Джокович на УС опън.

35

АнонимеН

преди 2 години

СПЕЦИАЛНО ЩЕ СЛЕДЯ ДАЛИ ЩЕ ПУБЛИКУВАТЕ РАЗВОЯ ОТ СЛЕДВАЩИЯ МУ МАЧ , ЗАЩОТО С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ВЕДНЪЖ НАРОЧНО ПРОПУСНАХТЕ КОГАТО ИЗГУБИ

34

Румен Радев

преди 2 години

Назначавам Григор за министър на спорта..

33

АнонимеН

преди 2 години

ПОБЕДИ ПЪРВИЯ МАЧ, ПОБЕДИ ВТОРИЯ МАЧ И АКО НЕ МУ СЕ ОТКАЖЕ СЛЕДВАЩИЯ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ КАКВО СЛЕДВА КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!

32

Шефа

преди 2 години

Браво Гришо!Още можеш ,например да влезеш скоро в десятката!Продължавай само с победи!

31

ДДРОнег

преди 2 години

Огромна изненада, хубавото е, че е прекрасна !!!____Не съм и предполагал, че Григор ще може да победи втория най-добър тенисист в момента !!!___Поздравявам Григор за прекрасната победа !!!

30

334

преди 2 години

Браво!

29

Анонимен

преди 2 години

Навремето се късаха да плюят Бербата, сега се късат да плюят Гришата, то да не излезе свестен спортист от тая държава. Не забравяйте, че е постоянно сред топ тенисистите. Може да не е Джокович, с когото обичате да го сравнявате, но е най-добрия българин в тениса досега. Чакам да излезе нова звезда-спортист от България да видя дали по-младите са приели щафетата и плюят безспирно по успелите хора.

28

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Григоре!

27

Жалко

преди 2 години

Жалко, че е безпсихичен и Хуберт Хуркач ще го маркучизира!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31, в момента Медведев е най-силния, бе чувате ли се кво говорите, специалисти по всичко. Нищо не знаят, но са компетентни по всички въпроси. Според теб Ковид няма, нали?!

25

Анонимен

преди 2 години

Лошото че е дотука. Играе в ранна фаза срещу някой от силните като за финал и после тегли една майна със следващия от 258 място... Е , такива ги върши.

24

Анонимен

преди 2 години

До върбанБрястовСалкъмо, браво бе. В един пост намеси Гришо, Бойко, проучвания, телевизори, партията и 30 години преход. Браво, бе, генерална генерализация, страхотна логика.

23

Анонимен

преди 2 години

По традиция Гришо отпада на осмина или четвърт финалите защото там се среща с големите имена, добър е определено но не може да се мери с най-добрите.

22

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Не съм гледал мача, дори е възможно точно този мач да не е бил театър. Гледах когато падна от Каспър Рууд, игра изключително добре и накрая се охлаби, такава е била линията на партията. Престанете да гласувате с телевизорите и проучванията. 30 години преход стигат, и на бойко 12 му стигат

21

Анонимен

преди 2 години

Голяма победа, браво!

20

Tenis Bulgarangen

преди 2 години

Пишете коментари га сер...те,типично за региона ни. Много смрат от нужника, се предава по съобщението ви. Защо не обичате успелите? Защото сте от аутсайдерите. Е, то и аз съм от вашият отбор, но не плюя по хората, които са добри специалисти, в своята си област. Ще кажете ами този коментар? Плюеш по назе, които сме специалисти по ...плюенето?Амииии...заслужихте си го :-)

19

Уточнение

преди 2 години

До върбанБрястовСалкъмо Това да не е тенис турнир, в който играе кумирът ти Бойко Борисов? Добре, че стана 300 кила и ми минаха мераците да прави хората на маймуни.

18

Браво Гришо !

преди 2 години

Поздрави за чудесната игра !

17

Анонимен

преди 2 години

Браво на Гришо, само така. Сега с Хуркач няма да е по-лесно. Полякът играе много силно в последно време и след този турнир ще е на между осмо и единадесето място в ранглистата.