35

Анонимен

преди 2 години

Израел - девет милиона и половина население, само ДВА смъртни случая! Сравнявайте без да говорите глупоости!

34

Анонимен

преди 2 години

Изперках с тая пандемия,тая нощ пак сънувах некви ваксини и лекарства в буркани а бил Гейтс се хилеше мазно до мен...

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да плащат за лечението си със задна дата! Не стига че им платихме "ваксините" за да не се разболяват, сега трябва да плащаме и да ги лекуват!

32

Анонимен

преди 2 години

ОТ 98 починали днес само четирима са били ваксинирани. Това показва, че въпреки че вирусът се променя, ваксините защитават. До два месеца ще дойдат лекарства с антитела и ваксини-спейове. Лека-полека всичко ще си дойде на мястото. Но в Бг все още няма целовирусни ваксини, нито Спутник. Изостанали сме много

31

МустафЪ Карадайкоолу

преди 2 години

Не мозе да баде!

30

Анонимен

преди 2 години

На служителят на сайта/ оня ***/ не обръщайте внимание. Той го прави за пари. Напомняйте си го често.

29

Анонимен

преди 2 години

До 30: кунчев (умишлено го пиша с малка буква) се оказа антиреклама на ваксините. Когато фактите говорят, ваксърите трябва да се скрият в *** г.з . Данните са предварително планирани със зелена улица да надвишават плана.

28

Чудя се

преди 2 години

В този сайт ли са събрани най-*** хора на планетата? *** не може да си върже връзките на обувките, но *** знае повече от всички. Него наука не го интересува. *** е чел у Фейса. *** е най-беден от целия ЕС, но не защото е *** неудачник, а защото никой не го е оправил още. *** излива словесната си помия сутрин, докато тропа в панелката и е свършил най-важната си работа за деня. *** е доволен колко е умен, а всички други са ***

27

До Анонимен

преди 2 години

Да, както казва любимият ти Вожд - "Аз съм прос т и вие сте про сти - за това се разбираме".

26

Анонимен

преди 2 години

Истината боде. За три месеца при щаба на Мутафчийски имаше само 140 жертви, колкото за един ден при Кацаров. Няма как да го спасиш тоя народ от самия него.

25

Анонимен

преди 2 години

Аз на очите си ли вервам или на стъкмистиката?---====------Питай лекарите дето с очите си гледат, как болни антиваксъри със задъхване се молят за лекарство или ваксина, преди да им напъхат тръбата в гърлото. След което болните имат само около 10% шанс да оцелеят.

24

Анонимен

преди 2 години

Процентът расте и на неваксинираните и непреболедували времето им свършва.

23

Йордан

преди 2 години

Абе направо връщайте черния герберал Мутафчийски да ни лекува с брифинги, КПП-та и глоби от 5000 лв. за маска под носа. И най-вече къртене на пейки!

22

Хахаха

преди 2 години

Важното е че още 75 ваксоидиоти повярвали на евреина Бил Гейтс че са безсмъртни с неговата ерзац ваксина се озоваха в болницата с тръба в гърлото!

21

инфо!!!!!!

преди 2 години

Власт имащите с достъп до цялата информация дължите на обществото нещо изключително важно. Колко са изобщо починалите, и колко от тях са ваксинирани. Не са важни само тези с положителен ковид тест. Такава информация е меко казано едностранчива.

20

Анонимен

преди 2 години

Аз на очите си ли вервам или на стъкмистиката?

19

Анонимен

преди 2 години

Кой коронавирус?

18

Анонимен

преди 2 години

Не ми се участва в лотарията за смърт-часовник. Може да се включа само ако станат 100 000 заразени на ден.

17

Анонимен

преди 2 години

Всеки един ден *** уж предпазени от инфекцията. Не ги наричам ваксинирани, защото това не са ваксини. И това като се има впредвид, че само 20% са си сложили някой от препаратите.

16

Монегаск

преди 2 години

Банкянския толстолоп реши да го играе хуманист миналата година след като няколко случая разклатиха имиджа му и сега всички гербави тролета лаят че не се взимат мерки, но съм сигурен че никое от тях не е ваксинирано.