96

Анонимен

преди 2 години

Като беше евтин ,що не го складирахте? Аз началото на септември си заредих 3 бутилки по 50л и имам за готвене, за бойлер , че и за топло

95

нн

преди 2 години

До кога на ЕС все Русия ще им пречи? Карат се с Русия, а тя без много, много да му мисли пренасочи природния газ към Азия и сега въобще не им пука за европейците. ЕС има нужда от газ от Русия, а не обратното. Нека САЩ, Азърбайджан, Египет и т.н. да дават газ на ЕС, но няма как да стане и това се знае от всеки. ЕС ще има трудности и те са факт. Само хитрите германци със Северен поток 2 ще са добре.

94

Анонимен

преди 2 години

Не стана ясно какво точно иска ЕС освен газ на ниски цени. Очевидно директивата не работи в тази посока, а напротив. Ами мазнете я, има къде по-интересни теми за говорене и работа.

93

Чист пупулизъм:

преди 2 години

"ЕС редица пъти се опитва да принуди Русия да се държи пазарно на европейския пазар на природен газ." - иде да рече че ЕС се опитва да купува под пазарните цени ... ама сега не стана!

92

Анонимен

преди 2 години

Почахаме за евтиния американски газ. Евтиният американски газ отива в Азия, Китай..............Евтин американски газ няма....................Виновни са ГЕРБ за високите цени. Новото правителство трябва да сключи дългосрочен договор за евтин руски газ .

91

Анонимен

преди 2 години

Кога ще сключим дългосрочен договор за евтин руски газ?.....................................Имаме забрана от Европейския съюз да купуваме евтин газ при дългосрочен договор. Унгария сключи.

90

Анонимен

преди 2 години

Експердът каза, че количествата американски, австралийки и друг втечнен газ, търсят пазари в Азия, Южна Корея, Китай. Частните компании търсят пазари с по-голяма възвращаемост. Това той го казва като оправдание за частните американски, австралийки и други компании, които спряха доставките си на европазара. Защо относително Газпром не разсъждава в същата плоскост? Та нали Газпром също е заинтересован да търси пазари с по-голяма възвращаемост. Защо Путин и Газпром трябва да са алтруисти?

89

A

преди 2 години

Може да поевтинее, но трябва да се запушат течовете от кражби на милиони и далаверите.

88

джо

преди 2 години

Още 90-те години ни проглушиха ушите за евтин газ, при Костов щяха да строят НАБУКО, после слушахме други притчи и накрая какво...... Пак цените високи, пак Русия виновна. Добре де, ама къде е евтиния Американски газ, или Азерски ,или какъвто и да е..... давай да купуваме от него, ама нейсе....... Унгария понеже не се вслушва в тъпите европейски доктрини ци договори газ директно с Русия...

87

Анонимен

преди 2 години

Путин и хората му не са си сменили вилите на езерото Комо с такива на река Яндзъ. Я им кажи какво е казал Юнкер, може да ти ги шитнат на ниска цена.

86

Анонимен

преди 2 години

Ей го и този, Европа умирала... Откак съм се родил го слушам това, за загнилият Запад и изгряващото от Изток слънце. Абе верно нищо не се променя, просто замениха партийните секретари с интернет рупори.

85

Очевидно дърт

преди 2 години

Не съм присъствал, но се разказваше от българите работещи в Коми: "Някакъв наш, там с фадромата бутнал нещо, изригнал нефт. Нашенеца радостен, Открих нефт! А руснаците му викали - заривай, заривай!".

84

Анонимен

преди 2 години

Проблемите на ЕУ са много за един коментар, но може би най-големият е, че на "големия брат", на не му дреме за "по малката сестра", и я използва като му дойде и тя наивно се връзва и все чака "помощ" оттам. Сега ЕУ щу купува газ на пазарни цени, и на "момата" като и изстинат краката, може да се сети какво са искали да кажат архитектите на ЕУ от миналия век с "ЕУ и Русия". Или да.. погледнат какво пише на българския парламент.

83

Анонимен

преди 2 години

Христов, руснаците се усетиха, че азиатските пари са кофти. С парите идват и самите азиатци и то на място :) И сега пак си играем на "ще ви врътнем кранчето". Същата пиеса, други актьори и толкова.

82

Анонимен

преди 2 години

Щото Русия не може без парите на европейците, бе :) За стоките им дори не говорим. Те, ако можеха, ехеееее... Ама не могат.

81

elo

преди 2 години

Защо наивните руснаци се опитват да убедят " демократициният ,цивилизованит Запад".? Осавете ги една зима без газ ( тъй като нямат дългосрчен контракт така за допълнителен газ и купуват според пазарната цена) .Защото тези цивилизовани *** са като стара мома " Хубава,прекрасна,умна интелигентна, всички я харесват даже я " опипват" но никй не иска да я вземе за жена".

80

До 83 Българин

преди 2 години

Малееееее ! Явно ваксината ти е разбъркала сивото и бялото вещества в мозачната ти кутия ! Държавата пропада а той мисли за руснаците !

79

Анонимен

преди 2 години

Като от Брюксел разрешат на Северен Поток да започне да подава газ то цената ще падне веднага.

78

не може да бъде!

преди 2 години

Шанс за поевтинее енергията има ако в Брюксел приемат,че е нормално през зимата да вали сняг и да е студено,че ток от слънчевите панели ще има,ако има слънце,че перките на вятърните генератори се въртят,ако има вятър и че човекът е доста слаб за да влияе на климата на планетата.Това разбира се не отменя старанието за чиста планета и разни източници на енергия.Но в Брюксел здравият разум е на изчезване ,което показва и налагането на разни полове и еднополови бракове.Но човешката същност е такава.

77

Някой

преди 2 години

Има много причини. Бе паднал много и от май в долари на барел 26 станал на 94. Като Китай има голям недостиг и изкупува отвсякъде, и оскъпява цената. Другото са мерките срещу въглищата на ЕС и налаганите глоби в цената. Реално се оплакват из Европа.