20

Д-р Бийн

преди 2 години

Д-р милен врабевски е за наблюдение и сериозно лечение.

19

Веско бизнесмено

преди 2 години

Които не е доволен на борсата.а тези които се двуомът по 40 камшика на голо по гърбът и на тъмно на хляб и вода.

18

фен

преди 2 години

Кво направиа,2синекурци.Не видяхте ли,репортаа,едина,каза,нещо от рода,напреж,но и той,не се чу.А после двамата,дадоха,по идна папка,на министро.ТОВА ИМ Е ПОДКРЕПАТА.

17

фен(бивш)

преди 2 години

Ще се казва,ТЕЦ Марица-3.Хаха,хааа.

16

Ст@м@т

преди 2 години

Нали сме в ЕВРОСЪЮЗА, доволни и щастливи, ще затваряме каквото ни кажат - атомни централи мини за добив на въглища и др.. Важно е че има БАНАНИ по магазините и естествено гейпаради :)

15

Анонимен

преди 2 години

Много исках да разбера каквобе състоянието на колегата ви Кунчев?Леко ми липсва на телевизионния екран.Как ще се пласират ваксините от тук нататък?Истината излезе наяве,лъсна като тава на месечина!Какъв локдаунът искате като вие не спазвате- нали ви гледат по студиата говорите без маски.Рибата се вмирисва от главата.Айде дайте пример,Ваксинирайте се повече лекари и сестри,,да се вдигне процентът ваксинирани.И

14

?

преди 2 години

И от какъв зор? Навсякъде като те съкратят си търсиш нова работа или се преквалифицираш и си намираш друга работа. От какъв зор трябва някой да им урежда синекурни длъжности? Търсят се 10 хиляди програмисти. Да учат, ако искат да имат работа.

13

До12

преди 2 години

Верно че за *** синдикати няма:)))))))))))))))))

12

ПроСоТо

преди 2 години

Смело напред,мъже!..Враговете ви скииимтят,но Кервана ви си върви!

11

Анонимен

преди 2 години

Защо тия синдикати ги има само в държавни предприятия ? Това не е ли дискриминация ? Ко прай БХК ?

10

Анонимен

преди 2 години

Двамката хрантутника на боку се събудиха. Защо спаха преди 2 години когато трябваше да се реагира? Защото са пнъзлювци и продажници.

9

Анонимен

преди 2 години

Да се закрият веднага. Няма заради 10 хиляди 510 хиляди да боледуват от гадния въздух. Да се задължат тия дето искат да работят вечно да живеят със семействата си там в предприятията.

8

ПОТРЕС

преди 2 години

Питам какво направиха за работниците тия двамата синекурци от КНСБ и Подкрепа през годините дето са на снимката. НИЩО. Съюзиха се с тиквата и ЛАПАХА от мръсните му ръчички.

7

Анонимен

преди 2 години

Два бързи въпроса .1 . Чия собственост ще бъде новото предприятие? 2 . Какво производство ще има и ще дава ли същите възнаграждения и социален пакет ?

6

Гацо Бацо

преди 2 години

Този Пеканов ще излезе най-читавия ....остана да работи ,докато ония смехурковци се изнизаха да не отговарят на неудобни въпроси

5

Ясен Желязков

преди 2 години

Това са празни приказки за успокоение преди изборите. Преди 5-10 години същите песни се пееха, че и теренът беше установен - между старото ЗЗУ и квартал "Зора" в Стара Загора. Няма как да стане по ред причини. Ако има любопитни, ще им обясня, ама ще излезе поне за 5-6 мнения отговора.

4

Анонимен

преди 2 години

един ден всички бизнеси ще са държавни, дори частната собственост

3

Бай Танас

преди 2 години

Радевите калинки по-нагли и от Бойковите. Директно се бъзикат с народа :)

2

Сатир

преди 2 години

Тук откровено ни се подиграват. Държавна компания? С какво ще изкарват пари, или чакаме едни дотации които кой ще усвои?

1

Анонимен

преди 2 години

При една патриотична власт въглищните централи няма да бъдат затворени никога!