11

тъй де

преди 2 години

А искат ли да имат клиенти?

10

Gorskio

преди 2 години

Те искат да се вдигнат минималните цени, понеже някои ще вдигнат, други не... Картелче един вид...

9

Анонимен

преди 2 години

Че вдигайте кой ви спира ,има да чакате да,се качи някой

8

ужасена

преди 2 години

Вече не се качвам на такси. Не стига че им плащаш но и най различни претенции проявяват. Пък откакто вдигнаха цените си има рейсове.

7

Анонимен

преди 2 години

Абе бакшиши,миналата година като беше евтино случайно да намалихте тарифите?

6

Анонимен

преди 2 години

Ане не мога да разбера защо е тази практика общината да им определя тарифите на бакшите? Защо не ги пуснат да со слагат каквито цени преценят и пазара да ги регулира. Ако искат и 10 лева тарива да си сложат. Въпроса е кой ще ги ползва. Така ще се отървем от постоянното ом меънкане по телевизията и протести. Или направо да пуснат Юбер и подобните, да ги вържат доректно към НАП и така няма да има мърдане. Но пък бизнеса им ще стане истински, а не регулиран.

5

Николай

преди 2 години

Не знам , кой какво мрънка за цените! 2008г цените бяха по високи, тогава пак имаше увеличения, после като паднаха намалиха ли цената на услугата? Не се наядохте!

4

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред протойерей Дирайр Хадавян.

3

Win bet

преди 2 години

Мазните русенски бакшиши искат вдигане на тарифите, за да могат да ги удвояват по казината!!! Трябва да се научат и на елементарна хигиена, каруците им са 95%под всякаква критика!!! Съвет:по възможност ги избягвайте русенските бакшиши!!!

2

Анонимен

преди 2 години

А миналото лято, като бяха най ниските цени на горивата - тогава намалиха ли цените ?? като не им отърва, да си търсят истинска работа !

1

Анонимен

преди 2 години

Не е важно кой какво иска, а кой какво дава