21

Red

преди 2 години

Корабът "Вера су "не представлява опасност.Приказки от Шипковия храст.

20

Seaman

преди 2 години

Разлив на тор има от самото начало до сега, което умело се прикрива от властите.. нямам какво повече да кажа

19

Анонимен

преди 2 години

Как така не представлява опасност "Вера су"?! Вие чувате ли се въобще какво приказвате ? Сега с какво ще се чешат едноклетъчномозъчните герберастки тролейчета ?! Тюх ,язък тъкмо се бяха закрастили за поредната опорка и всичко рухна ! Тия от Морска администрация са направо мародери !

18

Анонимен

преди 2 години

"Корабът Вера Су не представлява опасност за водата, флората и фауната в района на Камен бряг, съобщиха от Морска администрация." Там отдавна флора и фауна....

17

Анонимен

преди 2 години

Няма да си хабя пръстите да пиша, ИМА ЕДНА ДУМИЧКА: НЕКАДЪРНИЦИ

16

Каун Грипенов

преди 2 години

Радев вместо да ходи по мачове да вземе лопата с къса дръжка и ръкохватка в края и да изгребе товара. Повече от месец нищоправене. Бойко като не е закупил специализиран кораб за изтегляне на закъсали кораби да я поиска *** от Румъния, на 200 км са от местопроизшествието. Морската администрация е работила при неговото служебно правителство, какъв контрол е оказвал принципала?

15

Герб и Патриотите

преди 2 години

При старата власт този кораб отдавна да е изваден и претопен.

14

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тоя кораб! Да го привържат към скалите с вериги и да остане така още дълги години като туристическа атракция и символ на управленска безпомощност.

13

отговор :

преди 2 години

До Да , ама не !Вожда на герб каза че не е вярно , той е направил най-много за България , например , докара :България , най-бедна и най-корумпирана държава , най-ниски пенсии и заплати в ЕС , най-неграмотни , всеки 2-ри !Малко ли е ?

12

Да , ама не !

преди 2 години

Корабът е опрял дъното , ДЪ-НО-ТО , а ние още не сме стигнали до ДЪ-НО-ТО !Защо държавният дълг е нараснал на 38 милиарда , за 13г. , и защо сме на всички последни места в ЕС по всички показатели !

11

Даа!

преди 2 години

До Аха.. а ''вожда'' ви , НЕ ОТКРИВА ЛИ НЯКАКВА ''НОВА'' ТЕХНИКА СА СЛЕДЕНЕ НА ПЛАВАТЕЛНИТЕ СЪДОВЕ , ПРЕДИ 2 ГОДИНИ , ИЛИ НЕ СИ БИЛ РОДЕН ТОГАВА ..... А ?И какво станЪ с тази ''техника'' , големите му хвалби , че нищо не можело да убегне ...

10

мола вЪ !

преди 2 години

Престанете със статистиките , искат се действия !Колко пъти ще пускате водолази , това не означава ли че се инсценира уж ''работа'' ?

9

Аха

преди 2 години

Значи може да си остане там като някакъв вид паметник или творба на изкуството, за да напомня на следващите поколения за "великото народно" служебно правителство на другаря Радев !

8

aa1830

преди 2 години

Интересно ми е как товара хем се е намокрил, хем не замърсява морето....някой морски ако може да обясни, че ние софиянците не разбираме.

7

Над кораба ще падне

преди 2 години

първия сняг, на него щеэ кацне коледен впряг, по Коледа казват ставали чудеса, да, но не и по нашата ширина.

6

Анонимен

преди 2 години

Дебелия от Банкя, да отива с джипа да го вади

5

АнонимеН

преди 2 години

НА 28 СЕПТЕМВРИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО СПРЯХА РАЗТОВАРВАНЕТО НА КОРАБА, ЧЕ КАПЕЛО КАТО ЗАГРЕБВАЛ БАГЕРА ЗА ДА РАЗТОВАРВА! СЕГА ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ОПРАВДАНИЯ , ЗАЩО НИЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ А ТО МОРЕТО СИ ГО РАЗТОВАРВА И В МОМЕНТА ТОВАРА!

4

Анонимен

преди 2 години

Същото направиха с нас и тези които ни управляваха последните 10 години

3

Анонимен

преди 2 години

Снимката е стара. Кораба в момента е опрял дъното, като всички нас.

2

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ И СЛУЖЕБНОТО МУ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖАТ , ТОВА НЯМА ДА СА РАДЕВ И СЛУЖЕБНОТО МУ! СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ ВОДАТА Е РАЗТВОРИЛА АМОНИЕВАТА СЕЛИТРА И ЩЕ ПРИЗНАЯТ ЗАМЪРСЯВАНЕТО НО СЕГА СА ИЗБОРИ И Е ВРЕМЕ ЗА ЛЪГАНЕ!