12

Анонимен

преди 2 години

И 211 да са като не се прилагат масово и безплатно все тая

11

Анонимен

преди 2 години

И къде са тези тестове? Това трябваше да се случи през лятото още преди да са започнали учебната година за да маже да ги тестват ежеседмично.

10

Ямболски цървул

преди 2 години

Ако това стане,ще има убити много!

9

Глъм

преди 2 години

11 теста дето не хващат никакъв вирус, а възпаления.

8

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости....училищата да си ги купят. Ми осигурете ги безплатно и да ги има налични, преди да мислите такива гимнастики. Всичко ви е бутафория - тръбите ковид зони , оказва се че не работят, тръбите за безплатни лекарства - и там е пълна боза. Сега ще се тестват ученици - но съм сигурна, че хич не сте помислили, ако стане, как ще доставите за всички безплатно тестове. Или си мислете, че директорите ще чакат на опашка като личните за ваксините? Грам организация няма я тая администрация.

7

Анонимен

преди 2 години

Долу ръцете от децата!Престъпници.

6

до 2

преди 2 години

Смешки, като тебе, бачкащи за жълти стотинки, никога в живота си не са смели да кажат нищо. Затова и това са ти интересите- да жулиш ракия и да папкаш салатка. Цял живот робски труд без пари и мълчание. Не ме размивай, моля...

5

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда, мерси. Да се бяхте сетили миналата година. В момента има нормален вирус в училищата с възпалено гърло и тестовете за ковид излизат отрицателни. Ковидът е малко сред учениците сега.

4

Ева

преди 2 години

Децата не могат да бъдат материал за лансирането на медицински продукти за изследвания. Само по желание се извършват експерименти и те се заплащат. Здрави деца не се тестват. Действията на тези хора са наказуеми и трябва да понесат санкции.

3

Това

преди 2 години

е постановка...за да се изкарат повече положителни тестове и да се сплашат хората...съответно ще се пробват и налагане на други мерки....Натискът и нарежданията са отвън.....

2

ИСТИНАТА

преди 2 години

ЕЙ БАРНЕ ТЕ ЛИ ДЕЦАТА.ТИЯ МЪЖЕ КАТО МЕНЕ ДЕТО ЛЮЩАТ РАКИЯ С ШОПСКА и ПСУАТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА.ВЕДНЪЖ СЕ ОБРЪЩА МАСАТА.А ОБЪРНАТ ЛИ Я ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ВИ СЕ СТРУВАТ КАТО ДЕТСКА МАНИФЕСТАЦИЯ.

1

Darth shadow

преди 2 години

Нещо друго не искат ли тези ***, да си напъхат тестовете в задния проход и надълбоко!!!