12

75

преди 2 години

Българските моряци много слаби, много говорят, нищо не правят, предпочитам да работя с Филипинци, не със Българи и Украинците.

11

Сюлейман паша

преди 2 години

До 2 !Да бе,за това ,че не си подмивате зад...ците и за това турците са виновни ! Какьв коментар само!Колко си нещастен!

10

Maria

преди 2 години

Бог да го прости моряка. Изживяла съм подобно. Знам какво следва. Калчев и Тодоров ми дават едни пари. Било помощ на семейството и си мислят, че са изпълнили задълженията си. Не плюйте моряците. Офиса е виновен за липсата на контрол и недостиг на предпазни средства.

9

В светлината на

преди 2 години

съвременната борба за "равенство" м/у половете... загиналият е МЪЖ. Защо жертвите на трудови злополуки в световен мащаб ≈100% са МЪЖЕ? Ало, фемиnaziтата, ВАС питам!!! Не се ли усещате нещо дискриминирани, ъ??? Или търсите равенство само там, дето пада лапачка???

8

До Варна

преди 2 години

Айде стига глупости. Слизането в хамбара за почистване си е рутинна работа. Ако ми кажеш , че не трябва да се чистят хамбарите мога да ти кажа много неща. Аз съм работил 20 г с български и чужди екипажи и съм полуинтелигентен полу капитан. Ще ти кажа само, че кирибати и филипинци са в пъти по добри моряци от българите, в пъти. Запомни го. Катерят се като птици, не като маймуни, а като птици. Имал съм бг боцман, като видя как се катерят кирибатите само се кръстеше.

7

Varna

преди 2 години

Фирма управлявана от полуинтелигентни полукапитани - това е резултата.Моряците гинат по корабите, а корупцията отново процъфтява.

6

Mitaka

преди 2 години

Мир на праха му!Поредната жертва на безхаберието в навремето великото БМФ.И пак виновника е загиналия.Докога държавата ще позволява това? Нали тя има 30% УЖ от БМФ!?

5

Сократ

преди 2 години

Като знам какво съдействие оказаха българските власти по казуса "Вера Су", направо се плаша какво може да стане тук!Съболезнования на семейството!Няма по-страшно нещо за едно моряшко семейство от това!

4

М дааа

преди 2 години

Safety first!Лека му пръст!

3

Анонимен

преди 2 години

Мир на душата му- моряшката професия е тежка и робска. Съболезнования на семейството му.

2

видял

преди 2 години

Като слизат в хамбарите ,никога не слагат предпазни колани !!Жалко за моряка

1

ОФ

преди 2 години

Дано турските власти окажат съдействие, че ако чакаме на наще...