54

Анонимен

преди 2 години

По тая логика този, койтои пие, пуши и яде макдонълдс има по-скъпо лечение. Ми карайте ги да си плащат и те, бе! А ако не се разболея, ще ми върнат ли парите, които са ми удържали за осигуровки? Кво да го правиш, т ъп, по-т ъп, най-т ъп, ваксър...

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"На съвестта на тъпите антиваксъри тежат хиляди смъртни случаи и десетки хиляди увредени тела." Tъпak!!!

52

Ваксър

преди 2 години

Аз съм си сложил две дози, обаче много ме е страх дали са ми достатъчно високи антителата. Търся някой антиваксър да ми отстъпи неговата ваксина и да си сложа още две дози, че да съм предпазен и от изригване на вулкан например. Сега си стоя в къщи и си викам ами ако изригне вулкан точно, където стоя, какво ще стане? Ваксините предпазват ли от това? Или от падане на астероид. Благодаря предварително.

51

Анонимен

преди 2 години

Ей, ваксинираните в болниците не са ли им казали, че ваксините защитават та ходят по болници? Трябваше да са по дискотеките и да хвтрлят гюбеци радостно и щастливо!!! Пак не сте информирали хората, ей!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу ваксърите в България са малцинство. Повечето от хората са психически здрави, за разлика от ваксърите.

49

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са 80% от населението в България, те я пълнят здравната каса и те имат право да я източват, айде у лево мултивитамин

48

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

eЕй има ваксини, нали знаете ?

47

Анонимен

преди 2 години

Ти не решаваш кой къде да ходи и какво да прави, пий си мултивитамините и не ни занимавай

46

Анонимен

преди 2 години

Болните ,които не са били ваксинирани източват здравната каса. Лечението им е по-скъпо . Ваксиниран и заразил се ще има един ден температура, 4 дни без мирис и вкус и това е. Едни разтворими мултивитамини само. Даже не се ходи на лекар. Така го изкарах аз , а вие имате право да го карате както си искате, но не разчитайте на здравната система, там вероятността да умрете е 92 % Стойте си в къщи, грипчето или зе отмине или не. Божа работа.

45

Анонимен

преди 2 години

добре, няма да се ваксинирам, стига кряка

44

Анонимен

преди 2 години

Ако 100 човека се разболеят, 88 от тях не ся вяксинирани. Ако 100 човека врязат в болница ,то 92 човека от тях не са ваксинирани. Ако 100 човека умрат , то 96 от тях не са били ваксинирани. Не се ваксинирайте, за да сте с болшинството !

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "На съвестта на тъпите антиваксъри тежат хиляди смъртни случаи и десетки хиляди увредени тела" - на мойта съвест нищо не тежи, ако господарите ти имаха съвест на тях да тежи с лабораторните им вируси и фарма отровите, с които инжектираха говядата под строй и заради които вируса перманентно мутира.

42

Анонимен

преди 2 години

Там имат голям заем да връщат. Ще го върнат.

41

До26

преди 2 години

Дори и така да е -19.3% ваксинирани И 12,7% новозаразени ваксинирани това доказва че"голямата"полза от същите е много малка,пита се Ти за какво го правиш??

40

vlady

преди 2 години

До Анонимен 22Да не пълнят болниците с кихащи и подсмърчащи както и с такива с кашлица и температура в добро общо състояние.

39

Ваксиниран

преди 2 години

До Ай СиктирНе умираме от КОВИД

38

Засмян

преди 2 години

Сега ако бяхте взели онова дарение щяхте да имате 5 маркуча бонус

37

Анонимен

преди 2 години

"Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари" - Тази мисъл на американския писател Стайнбек ми изплува в главата от всекидневното повтаряне на едно и също по 100 пъти..Конкретно за този лекар покрай многото друга повтаряна по 1000 пъти информация , леко свенливо си казва "Трудно мотивираме лекарите да влизат в отделенията..." Ясно е какво се има впредвид

36

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 36, съвестния: така ли? Защото вие ваксинираните не се заразявате, не разнасяте заразата и не се разболявате ли? Ако има безотговорни това са ваксинираните, защото си мислят, че като са си боднали една субстанция с недоизследвани качества са станали непобедими, не е необходимо да спазват противоепидемични мерки и им е през оная работа за всички останали.

35

Анонимен

преди 2 години

Искам пълна демокрация никакви ваксини и никакви мерки .Така ще се радвам като видя цифрата 200.Не за нещо друго ,а бях прогнозирал че ще има 200 починали и се обзаложих.Това беше и логично да се случи при толкова малко ваксинирани и преболедували.