52

Дедо

преди 2 години

Тва .....сериозно ли бе ...!?

51

ваксаджия

преди 2 години

Нека и аз да обясня защо се ваксах. Въпреки че не съм забремял още,- дори след като същите тия вакс-учени и вакс-лекари казват че и мъже с бради забременявали вече.. В началото както и при тези бременни жени, част от мен, с право нямаше доверия в тия ваксини. Но след като разбрах че давали ваучери томбули, а и най- вече това ваксинираните имали привилегии над неваксинираните чрез сертификати, нещо в мене се пречупи. Навремето по същата причина взех партийна книжка и се заклех във вярност

50

Анонимен

преди 2 години

Не си ли научиха урока от Талидомид - лекарството против сутрешно гадене, което е довело до хиляди бебета с малформации? Ами ако се окаже, че има противопоказания ако се ваксинираш в определена гестационна седмица? Кой след това ще хване връзката с ваксината. И без това има много спонтанни аборти, никога няма да тръгнат да търсят връзка... Престъпник е онзи, който съветва бременна жена да се ваксинира.

49

Анонимен

преди 2 години

В целия свят бременните се ваксинират с приоритет, защото са рискова група. Учените го препоръчват. Обаче вие се мислите за по-умни и знаещи, както обикновено.

48

Анонимен

преди 2 години

Вече тестват ваксините върху бремени, търсят се доброволки от всякакви раси и кръвни групи и всичко

47

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс се надявал на Нобелова награда и то от няколко години. Надявал се Ъпстийн да му съдейства, затова се срещали.

46

Тикток

преди 2 години

Не е хубаво да поднасяте бременните с такива статии все пак мерзост си е...

45

Анонимен

преди 2 години

Ако се умира, по-добре да не е от ваксина.

44

Койчо

преди 2 години

За каквото ви предупредих преди месец..., ами вече го пробват и у нас...Отново ви го пиша:Един професор от Казахстан /гинеколог/ го описа в обръщение към нацията. Когато си бременна, имунната ТИ система е ВИНАГИ ослабена. Природно АКО НЕ Е-ти НЯМА да можеш да износиш плода. А ТЕ ви бият НЕЩО си, което КАРА вашата имунна система не да "скокне", ДА направи "салто-мортале" И ПОСЛЕ ИСКАТЕ да ИЗНОСИТЕ ПЛОДА.Той си го каза-ДЕТЕУБИЙСТВО. При това почти УЗАКОНЕНО

43

Анонимен

преди 2 години

Ама вие колко години по всякакъв начин ще внушавате на хората да се ваксинират.Вие налагате отнемате свобода забранявате и убивате физически хората.А това е с-у БОГ! И ще платите за действията си.БОГ Е ЛЮБОВ И СВОБОДА! НА ЧОВЕКА Н АДУШАТА Й Е ДАДЕНА ЛЮБОВ ЗАЩОТО НЕЙНОТО ЕСТЕСТВО Е ЛЮБОВ ТЯ! ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА И СВОБОДА НА ИЗБОР! НЯМА ДА УСПЕЕТЕ С НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

42

Bond

преди 2 години

Може ли да повърна?

41

Анонимен

преди 2 години

До 40 мислете. Брях! Ти гинеколог ли си или неонатолог, че се изказваш така убедено? Невежо, суеверно племе, спряло нейде е Средните векове, и това си е.

40

Анонимен

преди 2 години

До 26 Ако имат късмет да не се разболеят междувременно.

39

Анонимен

преди 2 години

"Дори когато отидох да получа втората си доза, те казаха: "О, ти си бременна, обмисляла ли си решението, говорила ли си с целия си медицински екип?" Това не съвпада с нещата, които виждам в медиите за правителството, което ви насърчава да се ваксинирате."--------------------------------Точно така, ще слушаш само какво ти нареждат по телевизора. Какво от това, че рискуваш здравето на бебето, важното е че си се набола ей така напук и сега блесна пред целия свят двуцифреното си IQ. Типичен ваксър.

38

Анонимен

преди 2 години

Вече ставате смешни с тези статийки. Пропагандата ви е на ниво детска градина.

37

АнонимеН

преди 2 години

НИТО РАДЕВ НИТО БОРИСОВ СА ВАКСИНИРАНИ! НО ИНАЧЕ СЕ НАТИСКА С ПЪЛНА СИЛА НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ НАДУПЧИ ! РАДЕВ НЕ Е ДАЛ НИТО ЛЕВ ДА КУПИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ТРЪМП ЗА НАЙ-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ , НО ИНАЧЕ ДАДЕ 1 МИЛИАРД ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 120 ЛЕВА ДА ИМ КУПИ ГЛАСОВЕТЕ! РАДЕВ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО САМО ГО ИНТЕРЕСУВА ДА Е НА ВЛАСТ !

36

на лов за балъци

преди 2 години

Започнахте да звучите вече като онези реклами от телешопа, където разни хора обясняват защо са си купили продукта.

35

USA

преди 2 години

БРЕМЕНИ ШЕ МИ ПРААТ РЕВОЛУЦИЯ ЗА ВИРОСА !СИГУРНО СА МОНАХИНИ ?

34

Куршум за министъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса..

33

Куршум за министъра2

преди 2 години

А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.