72

Анонимен

преди 2 години

Товарищи комунисти, пардон фашисти, пардон ваксъри... Вся власт Советом, пардон ваксином...

71

Анонимен

преди 2 години

Ваксини разработени за 6 месеца доказано нямат дългосрочни ефекти. На такава простотия само празно глав ваксър може да вярва. на това англичаните му казват нонсенс, но ваксърите са прилежно вярващи в плоската земя.

70

Коприва

преди 2 години

За бременни и доста билки са забранени, билки, познати от хилядолетия. Тук ни излизат със съмнителен експеримент и го рекламират. Знае се въпреки цензурата, че абортите зачестяват вследствие на тая "ваксинация" и акушерите са постъпили коректно като не са насърчили въпросните дами да се ваксинират. Пък тия дами като ги е страх от една кашлица къде са тръгнали да раждат - бабите ни често са умирали по време на раждане и пак са се раждали деца. За майчинство е достойна жена, способна да се жертва

69

Анонимен

преди 2 години

Децата на Сатаната

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 - "Та, какви, казвате, са научните доказателства, че ваксините няма да имат дългосрочни ефекти?" Още се проучват ,като ги проучат след някоя друга година ,ще го напишат в листовките ,а дано ,ама на дали ,както казваше един "наш политик"

67

Анонимен

преди 2 години

Притеснявала се от дългосрочните странични ефекти, но я убедили с информация колко бременни има в тежко състояние. Та, какви, казвате, са научните доказателства, че ваксините няма да имат дългосрочни ефекти?

66

Анонимен

преди 2 години

А се смеете на бг мама :)

65

Анонимен

преди 2 години

Ай тая статия все едно я е писал някой който е писал някой сайт в който се предлагат я устройства за икономия на ток ,я някое лекарство дето лекува всичко :) .Там накрая все има такива мнения на "доволни клиенти" .

64

Demonaz

преди 2 години

УАУ! Само четири жени от население около 6 милиона ах,малей. Пожелавам им успех дано не родят даунчета ,аутистчета и т.н. Важно е да прегърнем живота нали? Ваксините спасяват животи. Пропагандата не минава другари глобалисти. Монтирайте и радиоточки вие го можете. По цял ден да се лее мантрата ваксиниране,маски ,дистанция, херойте носят маскиии.

63

Перниканец

преди 2 години

За да сте поуитически коректни, напишете и за други четири бременни жени, които споделят защо не са се имунизирали срещу COVID-19.

62

Анонимен

преди 2 години

Кофти за дечицата, ама какво да се прави, никой не си избира родителите. Каквито ти се паднат. За щастие дотук само 4.

61

Анонимен

преди 2 години

Моля след 3 години пишете тия жени какви са ги родили и колко проблеми имат децата. Направо ще ви повярваме ако пишете, че са наследствени, а не вследствие безумна експериментална ваксинация

60

Анонимен

преди 2 години

статия Абсолютна гнусотия , а тези които наистина бременни си сложат ваксина - абсолютна дегенерация на човешкия вид..

59

Е

преди 2 години

за това *** са на последно място по всичко що е стойностно. На едно от първите обаче по смъртност. *** е по-умен и от американци и скандинавци, които от месеци ваксинират бременни жени и всички раждат нормални деца. Ама глупи прочел във фейса поредната *** на някой привърженик на световната конспирация и вече се смята за грамотен!

58

Анонимен

преди 2 години

Това вече е извън всякакви норми -оставете майките намира. На мен от ваксината ми стана зле, ако бременна щях да....Луди ли сте?

57

Хемус

преди 2 години

После обаче да не се роди шесторъкия Шива

56

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Видя се, че идиотската кампания "Умиращи с последни сили призовават целият свят да се ваксинира!" предизвика неистов смях и презрение, и сега вече имаме нова насока: "Четири бременни жени споделят защо се имунизират", "Две деца от детската градина разсъждават за ползите от имунизацията" , "Петима пенсионера споделят колко са доволни от ваксините" и други подобни идио-тски нелепи пропагандни дивотии...

55

Анонимен

преди 2 години

Да не се родвт децата с опашки, вече има такива документирани случаи.

54

Анонимен

преди 2 години

Били са бременни, освен това са мaлoумни.

53

Анонимен

преди 2 години

А сега напишета за други 4 жени, които категорично отказват да се ваксинират и аргументите им. Ако може само...