27

Анонимен

преди 2 години

Благородни свинки.

26

Строг мили(ци)онер

преди 2 години

В династическите правила няма такова тълкуване,каквото е направил нидерландския бай-незнам-кой-си. Иначе и нашия Фердинанд си е бил с лява резба,но му се е наложило да се ожени.

25

Вио

преди 2 години

Като, че в тая държава няма други проблеми и лъжеца Марк се занимава с хипотетични ако и дали. А междувременно цените на газа и електричеството са огромни, недостиг има във всяка сфера, недостигат жилища, приемат стотици хиляди мигранти от кол и въже, 30 хиляди човека са до ушите в дългове, заради грешка на правителството, март бяха изборите и още не са се договорили за правителство...И понеже няма други проблеми се занимават с Амалия и това какво може тя да прави под завивките...

24

Анонимен

преди 2 години

До До 14 - Дяволът, можето моме е измислица на зараостранците, като самата концепция за дуализма е вкарана мааалко по-късно и не се отразява добре в Бблията, както и в другите предхирстиянски текстове.

23

Анонимен

преди 2 години

До SATYR "Рогатия успява (е ако съществува де) за съжаление..." - Това е най-глупавото икзване, което съм чел тая година.

22

Анонимен

преди 2 години

А защо кралицата да не може да сключи брак с кон или куче? След като толкова внимание се отделя на еднополовите бракове?!

21

sis

преди 2 години

Много практично. Едновременно може да родят и "краля" и "кралицата" и децата ще са престолонаследници, ама няма да са кръвни роднини. Браво!

20

Тиква

преди 2 години

Ха,ха,ха пак еврогейчета за Смях, след 15-20 години ще бъде твърдо късно, пак да станат хора, наркотици, гей пропаганда, до нищо хубаво няма да доведе, бавно но сигурно потъва ЕС.

19

SATYR

преди 2 години

Като бях тинейджър слушах много Блек Метъл, та има една песен на Диму Боргир - Пуритания... Всичко това ни очаква, глад мизерия, болести, смърт, болка, пълна разруха на света... Рогатия успява (е ако съществува де) за съжаление...

18

9К51

преди 2 години

Тия тотално изкукуригаха .... то свободията до това води!!

17

"Асан"е,

преди 2 години

не си далеч от истината...Който схваща испански, ще разбере статията: Feministas contra la leche: "Apoyaremos a todas las mujeres, incluso las vacas" ("Феминистки срещу млякото:"Ще подкрепяме всички жени, включително /и/ КРАВИТЕ").А холандските теУета, дето са избрали тоя и партията му да ги управлява, си заслужават и една крава на трона, не ли?!?

16

Anonimen

преди 2 години

Да инсталират един черен *** на трона, за да са доволни всички либерасти.

15

Анонимен

преди 2 години

Закривай

14

Анонимен

преди 2 години

за некр може ли или само може да се пляктщи с него?

13

MKII

преди 2 години

А пък теи, които чегъртате, сте си избрали полово неутрален кандидат за вицепрезидент на име Моасе.

12

ДДРОнег

преди 2 години

Джен-дърите рано или късно стигат до задънена улица !!!

11

До 14

преди 2 години

Дявола никога ни спи , той успива и манипулира тези коѝто ни са в истината!

10

Анонимен

преди 2 години

До Така е - Еее ... добре че си посппинка в кра я на 19 и до средата на 20-и век! Какви хубави войни и болести имаше ...

9

До 11

преди 2 години

Европа .....това е един съюз за ропство! Всичко вече лъсна!

8

Така е

преди 2 години

Дявола не спи! Разруха,разврат, болести,отрови, жендъри , ню ейдж сатанизъм, облъчване и кво ли още не! Остава да легализират брака на човек с автомобил и сме 6!