206

Анонимен

преди 2 години

Защо не казват кой създаде тоя китайски вирос защо тази дълбока тайна не се разкрива колко трябва да умират за да се разберем кой създаде това биологично оръжие военното контраразузнаване хич го няма пълно затъмнение по въпроса с вируса

205

Анонимен

преди 2 години

Радев е прав, че правителството се справя много добре. Заложено е отвън, че населението на България трябва да падне под 5 млн души. И задачата се изпълнява. Според вас не се ли справя добре?

204

Анонимен

преди 2 години

Абе вие нали се ваксинирайте. Защо ми викаш скапан народ, защото не сме направили като вас.Аз нямам навика да си пазарувам неща, казани ми по телевизора, ти ме караш да се бода с нещо , което пак от там са ми го назначили?Кой е неграмотният сега? Обидите не са нито факти, нито научни аргументи.

203

Анонимен

преди 2 години

Гледам, три милион не са се ваксинирали. Ако не измрат до една година, ваксърите как ще го обяснят тоя факт не ми стига акъла.

202

Иван

преди 2 години

Ще емигрирам! Искам да живея сред ваксинирани! Учих в най-престижнкя български университет - УНСС - и не понасям глупостта! С науката напред! Само Герб мислят за здравето на нацията, но за съжаление съм принуден заради Радев и калинката Кирил Петков да емигрирам. Кадърните хора са Борисов, Дончев, Митов и Захариева, но не им се дава шанс да развиват България по европейски начин.

201

Анонимен

преди 2 години

Но при ГЕРБ имаше три пъти по- малко умрели, при вас сега линейките не смогват да изнасят труповете!

200

Анонимен

преди 2 години

България е на първо място в Европа по смъртност от Ковид, но според Радев правителството се справяло чного добре???

199

Медийно Затъмнение

преди 2 години

Медиите крият, че ваксинирания Ангел Кънчев е болен от Ковид 19.

198

До 215

преди 2 години

Герб - борците за ваксинация!! Затваряха при 2 случая в цялата държава, сложиха КПП-та, къртиха пейки, а при 4000 случая отваряха, защото стигнахме високото плато. Защо герболякът иска задължителна ваксинация - нали уж сте предпазени - какво ви пукаааа вие сте като Вожда си - мислите за здравето и просперитетът на цялата нациятотална липса на егоизъм!!

197

Анонимен

преди 2 години

Гледам един милион са се ваксинирали. Ако не измрат до една година, антиваксърите как ще го обяснят тоя факт не ми стига акъла. Освен всички да са с фалшив сертификат. Иначе трябва да измрат до един.

196

Малко Факти

преди 2 години

Плюете Мангърката, ама човека ви каза, че трябва да изградим стаден имунитет, иначе ще влачим тая "пандемия" още 4 години. Което в момента се случва. Слушайте си вие Ангел Кунчев. А! Къде е той между другото? Защо не се е появявал? Къде изчезна тоз човек?

195

Анонимен

преди 2 години

Какъв възход за евроатлантическия Киряк Стефчов.Вярващ, смел и последователен в борбата с еретиците.Същий Торквемада.

194

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за герб за задължителна ваксинация!------=-------Шматароци, нали действахте по същия начин както Кацаров. Ноемврийската и февруарската вълна бяха ваше творение, за да не раздразните кръчмарите. Даже сега по-рано въвеждат мерките.

193

Живко

преди 2 години

Българинът страда от беднотия, лоша храна, лош въздух, тъпче се с кренвирши и се налива с евтин алкохол. Благодарение на Борисов този образ само се затвърди. Познавам поне толкова хора си умряха ваксинирани от Ковид колкото и неваксинирани. Спасение няма - само поддържане на естествен имунитет и здравословен живот, но малко хора могат да си го позволят, отрудени от тежкия живот, ниски заплати и тиранията на Борисов.

192

Анонимен

преди 2 години

Абе Мангъров кой политик излекува с чайче? Щото не се е похвалил и така и не разбрах.

191

Анонимен

преди 2 години

Доста хора са починали от двустранна бронхит пневмония особено тази година, при това неваксинирани, но се мълчи по този въпрос от медии и политици. Защо!?

190

Анонимен

преди 2 години

Настинката 19 се отразява тежко само на хора, които вярват в поразяващата и сила.На останалите просто им теква носа.

189

Бойко Борисов

преди 2 години

Обещавам ви задължителна ваксинация!

188

Анонимен

преди 2 години

Какво падение за Юнака Балкански. ***, суеверен, страхлив и наплашено агресивен. Като булонка, ако булонките можеха да са сувеверни.

187

Гербер

преди 2 години

Аз ще гласувам за герб за задължителна ваксинация! ГЕРБ ПОБЕДА!