15

Стройчо

преди 2 години

Ако народната любов не го направи, то алкохола със сигурност ще го убие. И няма да е далеч - вижте, че от пиене вече не прилича на човек. Държи се неадекватно постоянно. Жив труп

14

Преслава

преди 2 години

Е как да дойде на мача като си е махнал главата след изборната "победа" .

13

из Устав на БФС

преди 2 години

Вземане на решенияЧл. 44. (1) Решенията на конгреса се вземат с мнозинство от присъстващите делегати. С една дума, изборът на Михайлов е нелегитимен, трябвало е да има балотаж. Присъствали са 483, това, че са гласували 480 няма значение, трябвало е мнозинство от 483, а това са 242 гласа, а не 241.

12

Анонимен

преди 2 години

Ясен Петров да се извини на Българите за това което каза,че е бил лоялен на Михаилов.Аз мислих,че той е Български треньор и национален треньор ,а не на МИХАЙЛОВ.Пълен бойкот на футбола.Аз съм ходил на всички мачове на националния отбор и на Левски.Ни вече спирам.Срам за България

11

Анонимен

преди 2 години

Всички фенове и агитки да се обединят и да бойкотират отборите на гласувалите за Михайлов.Левсйарите да се вземат в ръце,все пак имат име на най-достойния Българин в нашата история.А и другите отбори да бойкотират всички мачове.Националния отбор да няма никакви фенове.Националите да избират или да не играят или да спират да играят за минута в двете полувремена в знак на протест

10

Анонимен

преди 2 години

Пълен бойкот от феновете на националния отбор и на отборите гласували за Михайлов.А националите ако са мъже и Българи да не ходят на следващите мачове за националния отбор.Или в знак на протест да не играят в първата минута на мача и да допускат гол.

9

БъФъСъ

преди 2 години

Мангизите от УЕФА са по-важни. Ако перуката случайно влезе в затвора за многобройните финансови злоупотреби и откровени кражби на средства по проекти от УЕФА, пак ли няма да подаде оставка?

8

Анонимен

преди 2 години

Човека си е имал повод да почерпи вчера. Няма се разправя с травиалности

7

Анонимен

преди 2 години

Футболни ултраси от Русия ке идват да ни освободят от робството на перукан-Паша,а Орлов мост ще е футболния Шипка!!

6

ДДРОнег

преди 2 години

Айде, г-да журналисти, нали имаме свобода на словото ...опса , ама ние сме някъде с африканските държави по този показател ...Значи затова не можете да изкажете Истината, която се знае от всички, че БФС е МАФИЯ !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Михайлов е като заседналият кораб на Камен бряг, на твърдо гориво е, клати се, но не могат да го мръднат.

4

хах

преди 2 години

На кръчма беше човека, Преслава пееше. Как да не я уважи човека

3

Анонимен

преди 2 години

Левски го предал българин на турците,а вие чакате някой да се бие за футбола и държавата!!Бягайте далече от тук хора,но като гледам и по света кво става май нормалните ще трябва се изнасяне на друга планета!!

2

Анонимен

преди 2 години

Добре де, освен преателя Сираков и останалите 240 гласували за перуката делегати, има ли един човек в Бг, който да застане зад него?

1

разсмя ме

преди 2 години

Е как перукан да е на стадиона като още след гласуването беше отворил бутилка отлежало малцово. Как издаяни горкият цял ден на сухо - не знам.