587

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 645 Да, де, затова ги криете :)

586

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 637 За Вас е слабичко с 3 усмивки, за раковоболните е тъжничко с 3 кръстчета и много страдания, преди края. Лицемерие му се вика на Вашето. Уж сте загрижени за ковидните, пък се смеете на раковите. Точно така ще стане и с ваксинираните, като развият автоимунни. Ще викате слабичко с 3 усмивки.

585

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 634 "не можете да искате доказателства."Доказателствата са ЕДИНСТВЕНАТА основа за почтена дискусия и твърдения.

584

Анонимен

преди 2 години

- затвориха половината болници- направиха от болниците търговски дружества- парите от осигуровките постоянно потъват някъде по веригата от корупция в медицинската сфераполовината население изобщо не плаща данъци, затова пък са обгрижвани от стотици организациипонякога се чудя не е ли очевидно какво се случва?!

583

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 641 Информацията, че производителите на ваксини поискаха да не носят отговорност се съобщи на обществеността. Друг е въпросът защо после не ни се съобщи какво е договорено. И това не е търговска тайна. Нищо общо няма с търговията. Щом криете документи, не можете да искате доказателства. Вече си говорихме за това :)

582

Анонимен

преди 2 години

До Колио А колко екипа за обслужване на интензивни легла имате?

581

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 635 "Не, за пръв път чувам да се искат доказателства от секретни документи :)" А аз за пръв път чувам да се правят твърдения на базата на документи, които не сте прочел.

580

Колио

преди 2 години

Стига сте лъгали наща болница е 7 етажа едната част и 7 етажа 2 част има 60 места на приземния етаж всичко друго е галъбарник

579

аз му вярвам

преди 2 години

математика Витанов вчера изчисли че към средата на октомври заболеваемостта ще започне правно да спада.

578

Анонимен

преди 2 години

Няма да има локдаун. Повече съсипия на икономиката никой няма да допусне. 80% от от покосените са пансионери, другите 20% са антиваксъри и маргинали, дето никога не са се грижели за здравето си.Най-много да върнат част от учениците и студентите на дистанционно обучение. Ковидът ще вършее тук по-дълго заради собствената ни безотговорност и половинчато спазване на мерките.

577

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 636 "634 То, и с Чернобил беше така - фантазии, че ще има бум на ракови заболявания след 30-тина години. А сега има бум на ракови заболявания, но пак са си фантазии." Слабичко. :))))

576

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 634 То, и с Чернобил беше така - фантазии, че ще има бум на ракови заболявания след 30-тина години. А сега има бум на ракови заболявания, но пак са си фантазии.

575

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 633 Не, за пръв път чувам да се искат доказателства от секретни документи :)

574

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 636 "Как констатирахте, че са фантазии?" По това, че нито са се реализирали, нито имате някакво намерение да установявате фактическите обстоятелства около тях: с други думи, разчитате на изцяло съчинени в главата ви сюжети. Това си има име: фантазии.

573

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 635 "Да, този." Значи още една фантазия. Не разбирам въпроса, какво и има на секретността? За пръв път ли чувате за поверителни търговски договори?

572

IT-спец

преди 2 години

всичко тръгна от неадекватни мерки в началото на Ковид от предното правителство и после от служебното, трябваше да таргетират и убедят че хора със заболявания трябва да се ваксинират за да няма такива проблеми като сегашните а не да убеждават всички че трябва да се ваксинират...

571

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 633 "спокойно мога да разширя констатацията ми за фантазиите ти освен за бъдещите автоимунни заболявания". Как констатирахте, че са фантазии?

570

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 634 Да, този. И какво казвате по въпроса за секретността :)

569

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 632 ""Как удобно изчезна коментара ми за секретните договори на ЕК с производителите на ваксини :) И не бил т,р,ол. :" "След ЕК отказа да огласи договорите с производителите на ваксини, как очаквате от мен доказателства :) Вие, като вътрешен човек, нали имате достъп :)" Този ли? :)))))

568

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 631 Цитирай частта, където съм "констатирал" такова нещо. Цитирай пълно.