20

Анонимен

преди 2 години

А началните учители са безсмъртни . За тях няма пандемия и спокойно може да работят между 20-28 кихащи , подсмърчащи деца . Видяхме вече , че и ваксината не е гаранция , че няма да се заразиш . Подкрепям мнението на 19.

19

Анонимен

преди 2 години

Малките ученици до 4.клас да излязат в грипна ваканция и да доучват през месец юни присъствено . Иначе дистанционното за тях е едно отбиване на номер . До тях задължително трябва да има възрастен , но при голям процент ученици това е неосъществимо .

18

Анонимен

преди 2 години

ЛимитА, Христова... лимитА! Стига само за пълни членове си мислила.

17

Анонимен

преди 2 години

какво означава ,тези класове които нямали болни, ми то днес няма утре има. Експеримент тип руска рулетка ли да си правим, да залагаме кога ще е първия заразен в класа и той колко ще зарази

16

Анонимен

преди 2 години

Диянчо е така мижитурчеста мисирка,че няма накъде повече. Самочувствието му идва от това че го шляпаха баджака в жипката.

15

Анонимен

преди 2 години

Време е несменяемият директор Дидката Стаматов да напусне кабинета си и да се завърне в родния си карнобатски край ,където като редови учител да обяснява на учащите се там какъв "чудесен" Закон са спретнали с колежката си Милена Дамянова иначе отдавна се изтърка с метафорите си- "верен съм на тези ,дето ми дават власт"..всяка негова изява по сайтовете ни напомня какви поразии нанесоха и в без това опосканото ни образование

14

Дедо

преди 2 години

Има практически дисциплини които НЯМА КАК да се обучават дистанционно.Лекциите са ясни,но работата в ателиета - как?Ротационният принцип е най-подходящ за този вид специалности!Унуката учи във Факултета по Изобразително Изкуство във ВТУ!

13

Анонимен

преди 2 години

"Дистанционното преподаване изчерпа лимитът на възможностите си" ::::::::: лимитЪТ? Явно и възможностите за грамотно писане на вашите "журналисти" са изчерпали лимитА си. Назначете поне един грамотен, да изчита и поправя поне заглавията.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе господинчо, когато беше галеник на властта говореше друго за дистанционното, я си прегледай старите записки , че из..ме..кя..р..щи..на..та ти стана повече от ковид заразените

11

Тралала

преди 2 години

А ти не си луд да мислиш, че още не изкарал поне два щама?

10

Анонимен

преди 2 години

В рамките на една седмица втора статия със същата граматическа грешка в заглавието от същата звезда на днес.бг -- Нелито Христова. Членуването се учи в прогимназията.

9

Анонимен

преди 2 години

То дистанционото не е за да предпази учителите. За тях на никой не му пука, Главно е за да се намали пътникопотока в градският транспорт особено в големите градове е невъзможно да се котролира и да предпазят родителите на тези деца, да може да са здрави за да работят и да ги отгледат.

8

Анонимен

преди 2 години

Надявате се да отпадне правилото за пълен член и да не си личи, че не може да определите подлог в изречението.

7

Анонимен

преди 2 години

Цялото това умуване, протакване, всички тези безумни, ожесточени, излишни спорове: за и против маски, за и против тестове, колко карантинирани и къде, сега пък ротации...,всичко това продължава вече трети месец!!!, а вируса се разпространява, заразява и деца, убива дори и родители. Всичко това се пренася и върху крехката детска психика, но явно никой не го вълнува. Най-добре обявявайте нулева година, след като лимитът ви е изчерпан!

6

Анонимен

преди 2 години

"Онези училища, където няма болни деца или учители, може въобще да не преминават към ДО" Що за безумие е това, ще чакаме да заразим някой, може би и целия клас, та да преминат на ДО,това на садизъм прилича вече, а и какво разбират от медицина директорите,та на тях се прехвърля отговорноста за решения по медицински проблем? За изчепването на лимита на ДО, какво има в предвид не става ясно. И нито дума за мерки в училищата?? Да преминат всички на ДО, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ситуацията го изисква!!!

5

Ккк

преди 2 години

Пък как не го е срам повече от година да говори пълни глупости само и само за да има лична изгода и да е по медиите. А училището, на което е директор ври и кипи поради заразени ученици. Да искаш да си популярен за сметка трагедията на хората.....Без коментар! И как толкова време не се усети, че е глупаво да обикаля медиите и да бръщолеви угодни тъпотии само за да обоснове псевдо-длъжностите, които уж заема.Срам, че има такива хора, които печелят девиденти за сметка здвето на хората!

4

Анонимен

преди 2 години

Номер 1, ти луд ли си? За учителя няма нищо по-добро от лятната ваканция. Нищп няма да отучват.

3

AНОНИМЕН

преди 2 години

Дистанционното обучение изчерпи какво? лимита си. Преди 30 години поне така учихме - ако не е подлог, не се членува с пълен член. Не знам, може и да е променено :-)

2

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте мислили за "лимита" когато отказвахте да се ваксинирате.

1

Тралала

преди 2 години

Сега ги държат вкъщи, после няма да имат лятна ваканция, цяло лято ще ги мотаят в училището, уж отучват