11

vlady

преди 2 години

Всякакви ваксинации по време на бременност са крайно рискови и не е редно да се правят.

10

Бай Пешо

преди 2 години

Та нали самите пфайзер в началото казаха за тяхната ваксина че цените не трябва да забременяват няколко месеца след ваксиниране. Сега обаче продажните лекари взеха друго да говорят. Само на мен ли ми се струва, или вече лекарите продаващи ваксини, вече взеха да ги дават на всеки за щяло и нещяло, все едно ти продават семки. Сори, ама това вече е търгашество, а не здравеопазване.

9

Бай Пешо

преди 2 години

А ваксините разрешени ли са за бременни? Върху колко бременни са изпитани, колко от тях са оцелели, и са се заразили с вируса, и ваксината им е помогнала да оздравеят? Едни такива неща питам, защото всичко друго за мен си е едно законно детеубийство.

8

Анонимен

преди 2 години

Да ***.

7

Койчо

преди 2 години

Един професор от Казахстан /гинеколог/ го описа в обръщение към нацията. Когато си бременна, имунната ТИ система е ВИНАГИ ослабена. Природно АКО НЕ Е-ти НЯМА да можеш да износиш плода. А ТЕ ви бият НЕЩО си, което КАРА вашата имунна система не да "скокне", ДА направи "салто-мортале" И ПОСЛЕ ИСКАТЕ да ИЗНОСИТЕ ПЛОДА.Той си го каза-ДЕТЕУБИЙСТВО. При това почти УЗАКОНЕНО

6

До Кукун

преди 2 години

В Столипиново или във Факултета живееш?

5

Реалност

преди 2 години

Да бъдеш или да не бъдеш бременна е въпрос на личен избор. Всяка бременност носи риск и щом са решили да забременяват сега, значи сами са поели този риск.

4

Кукун

преди 2 години

Жена ми преболедува бременна това и беше 4-та и най-бепроблемна бременост. Синът е жив и здрав и в момента много ни радва.

3

Анонимен

преди 2 години

Престанете с тези гнусни статии на закуска

2

Крети

преди 2 години

Наскоро една бременна е довършиха в инфекциозна болница Пловдив, беше само на 34. От тази болница се излиза само в ковчег.

1

До 1

преди 2 години

Няма, защото ваксините не водят до аборти.