70

Анонимен

преди 2 години

Ако гледаме хората по места, явно сте ги събирали за листите и вие по кръстовищата. Или не знаете каква оаолач вкарват, или още по-лошо - знаете! Говоря за Бургаски район, но предполагам, че за всички важи. ДДС измамници, потомствени доносници, зелени активисти със съмнителни каузи и т. н. Знае се, че се носите на гребена на вълната, но тежко на България, ако управлявате вие...

69

Ицооо

преди 2 години

Бегай от тези противобожиѝ същества! Те са на потъващия кораб ,всички с билети за огниното езеро! Прочети си Библията и Откровиние, и се махни от там! Няма да има стария живот човеко,всичко върви към свършека си....Исус или лусифер? Сам избираш Ицо ,не играй хазарт !

68

Идеалист

преди 2 години

Имам човек в НАПИ ми дреме на гъзаИмам човек в КАТИ повече нема да хода да се редаИмаме човек и тукаИмаме човек и тамИмам от къде да купаИ да ти продамИмам човек в НАПИ ми дреме на гъзаИмам човек в КАТИ повече нема да хода да се редаИмаме човек и тукаИмаме човек и тамИмаме и нещо друго

67

Анонимен

преди 2 години

Всички все с активни позиции! Той ще ви изяде главата щото сте умници от Харвард. ВМРО включиха певци и артистио и 4% не додрапаха. Като гледам и вие май ще тръгнете по пътя на чичо Фестър с Няма Такъв Диван и Главокнига.

66

Обективно

преди 2 години

ПП ОЛЕКВАТ! Или поначало са си били такива.

65

Цццц

преди 2 години

Да можеш едно - не означава, че можеш всичко.

64

Лолитка

преди 2 години

Лолита в политиката. Плямпането и свиженията му се отдават. И добри ги материализира. Той ше ви оправи, дааа!

63

Анонимен

преди 2 години

То лаладжии колко искаш, ама какво може е въпроса, а отговора всички го знаем! Поне вече си има човек хаха

62

...

преди 2 години

Искам да ида в парламента... Идиии никога нема да имаш хемароиди. Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино.

61

Анонимен

преди 2 години

По- старите помнят, имаше на времето изпълнителка на народни и партийни песни, Гюргя Пенджурова! Ако беше жива щеше да се впише идеално в листите.

60

До 68

преди 2 години

Хайде стига де ! За цял свят приемане на гражданство или неговото прекратяване става с акта на съответното правителство и влиза в сила от датата на неговото издаване. Само за Киро нещата стават не според законите, ами според неговото вътрешно усещане. А ние българите трябва да приемем да сме т*пи и да вярваме на подобни щуротии.

59

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Нивото на кандидат - депутатите на харвардските шарлатани не е много по- високо от това на Шнорхела. Не виждам някакви ярки личности които да дърпат обществото напред.

58

Анонимен

преди 2 години

Ицо хазарта е огромен талант.но толкова марихуана е изпушил това си оказва влияние върху мисловния процес.много се надявам сега да не употребява такива добавки.иначе един от наи големите рапъри в света.

57

Анонимен

преди 2 години

Оставете го човека!Може да страда от хемороиди.

56

Анонимен

преди 2 години

Наркотиците са му в повече на това момче иначе е интилигентен,но такива хора не е редно да взимат обществени мнения иначе добър рапър.

55

Анонимен

преди 2 години

Ицо е добур рапър но добур не наи добрият.единственият проблем на ицко му е че навремето не оставяше лулата пуши като комин,обаче не взима синтетични наркотици,иначе за политик не става,проблемите на българия също не ги знае не са в неговата компетенция.но мозъчните клетки са му доста увредени в мозъка.

54

Анонимен

преди 2 години

Ицо хазарта е добър рапър безспорно майстор в топ 5 да го кажем защото другите не ги следа много често.но има талант безпорно.

53

анонимен

преди 2 години

Слави не можа да реши проблемите, сега в Ицо Хазарта ни е надеждата! Заорахме дъното с тези нови "политици"!

52

Сатир

преди 2 години

?????

51

Анонимен

преди 2 години

До До коментар 61 в конкретния случай не става въпрос за волеизлияния, а реално са попълнени документи за отказ и връщане на паспорта.