49

Анонимен

преди 2 години

Честно казано бих живял до радиационна зона, проблема не е в радиацията, а в това че се намира в държава, която е по-голям цирк и от нашата...

48

Анонимен

преди 2 години

От 10 години и 7 месеца "Чернобил" не е мястото на най-тежката ядрена катастрофа в света. От 11.03.2011 година мястото на най-тежката ядрена катастрофа в света е Фукушима.

47

и те така

преди 2 години

ето място за заселване на мигранти и бежанци .

46

Алекс

преди 2 години

Мерси,но няма нужда.Колкото по-далече от Чернобил,толкова по-добре.

45

Анонимен

преди 2 години

И Копейкин,Шаренкова,Малинов и вся остальная *** да си купят.

44

Не че нещо, ама..

преди 2 години

Американец и руснак решават да се премерят кой е по-супер. Американецът вади пистолета си и без да поглежда стреля нагоре. На земята пада орел, летящ на 2 км. височина.- Е-ее, кой си ти? - пита впечатленият руснак.- Аз съм Бил, Бъфало Бил!Руснакът срамежливо разкопчава панталона си и показва тройния си х*й.- А-аа, възкликва американецът, ти пък кой си?- И аз съм Бил, но ЧерноБил.

43

Анонимен

преди 2 години

Волен да си купи!!!

42

Анонимен

преди 2 години

"Помогнете ми да си оправя живота ! Може ли ?" - Живко, човек, ние не те познаваме и не сме специалисти, за да можем да ти помогнем. Отиди на психиатър (сериозно казано, не с лошо чувство). Ако се съди по предишните ти постове, може би страдаш от нещо от спектъра на шизофренията и е възможно да има някакво облекчение. ***, човек.

41

Гошо

преди 2 години

Какво ви тегли днес на глупости ,в Китай забранявали на бабите да танцуват 8 евро наем за апартамент 700 квм /имате ли представа каква площ е поне това 700 квадрата / А сега ни кажете пък по Фукошима колко вървят

40

Анонимен

преди 2 години

Да забиеш рускиня или украинка не е геройство,лесните неща всеки ги може а истинските мъже искат да им е трудно!!

39

До Анонимен 41

преди 2 години

Украинките не са чак толкова изпаднали за да се редят за теб, макар и с 25 см.

38

Анонимен

преди 2 години

Супер!!!! Шъ съ топля безплатно с Радиацията!!!!! Кеф, бате!!!! А, пролета шъ съм мутирал с допълнителни 20 см и трети т.ашак!!!! Украинките шъ съ редят на опашка!

37

Анонимен

преди 2 години

имам прозорци ветрилници

36

АнонимеН

преди 2 години

До ами СЕГА/ ИНДИЯ, КИТАЙ И РУСИЯ СА ТОП 3 КЪДЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ СТАЯ ЗА 1-2 ДОЛАРА НА ДЕН. ИНДИЯ Е УНИКАТ! ТАМ ИМА МНОЖЕСТВО ОФЕРТИ ЗА СТАЯ ЗА 1 ДОЛАР! ЯВНО В ИНДИЯ 1 ДОЛАР СА СИ ПАРИ! ПРОУЧВАНЕТО ГО ПРАВИХ ,ЗАЩОТО ТАКА МОЖЕШ ДА СИ КАЧИШ СТАТУСА В БООКИНГ ! НАЕМАШ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗА ПО 1 ДОЛАР И ПО ЕВТИНО СТАЯ И ПЛАЩАШ 5 ДНИ ОТДЕЛНО И СТАВАШ ПРИВИЛЕГИРОВАН ЧЛЕН НА БООКИНГ! ТАЗИ МЕСЕЧНА ОФЕРТА 8 ЕВРО НЕ Е ДОБРА, ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАШ ТИ КОНСУМАТИВИТЕ.

35

Живко от Варна

преди 2 години

Помогнете ми да си оправя живота ! Може ли ?

34

ами СЕГА

преди 2 години

До АнонимеНКАжи топ 10 на най-евтино

33

Ямболия

преди 2 години

А много хора искат да строим атомни централи.

32

Ro

преди 2 години

Ми то прилича на София общо взето, не знам защо тука ти искат 1500+евро на метър за същите гледки и въздух.

31

Маджонг

преди 2 години

В София има доста места, които са с припятски условия, само дето няма радиация. И са по 5-600 евро квадрата.

30

АнонимеН

преди 2 години

ИЗГЛЕДАХ ДОСТА ФИЛМИ СЪС СЮЖЕТ КАКВО Е ГОДИНИ СЛЕД КАТО ГРЪМНЕ АТОМНА БОМБА И НЕ Е НИКАК ВЕСЕЛО! ЖЕНИТЕ РАЖДАХА УМРЕЛИ ДЕЦА, А НА МЪЖЕТЕ ИМ ОКАПВАШЕ КОСАТА, А С ВРЕМЕТО И ЗЪБИТЕ! И 16 ЛЕВА НА МЕСЕЦ МИ СЕ ВИЖДА СТРАШНО СКЪПО! В ИНДИЯ ИМА СТАИ ПОД НАЕМ ОТ 1 ДОЛАР НА ДЕН СТАЯ , НЕ ЛЕГЛО В ОБЩА СПАЛНЯ! И СЕГА СИГУРНО ГИ ИМА ОФЕРТИТЕ В БООКИНГ , ПРАВИХ ПРОУЧВАНЕ КЪДЕ Е НАЙ-ЕВТИНО НА СВЕТА ДА СИ НАЕМЕШ СТАЯ И ИНДИЯ ВЗЕ ПЪРВО МЯСТО!