99

ПроСоТо

преди 2 години

До Emigrant.....и още нещо...-КАК е станало така,че.."Двамцата са откраднали 130 фабрики"?....НИЕ ли сме им позволили,или тия,които ИГРАЯТ ЗАЕДНО с тях?...Кой е виновния?..-Тоя,"който яде баницата",или тоя,който му я е дал?...Просто мафиозите не могат да се разберат като хората..Те разбират само от кражби и използване на държавния апарат за взаимна саморазправа..Гешевия ДАЛЕЧЕ НЕ Е "вода ненапита"!!!!

98

ПроСоТо

преди 2 години

До Emigrant.....и като държавата /?/ е иззела милиони от Баневите,КЪДЕ СА ОТИШЛИ тия милиони ?...Защото НИКОЙ ОТ НАС,които с данъците си сега ще плати И тая глоба,не е получил и стотинка от това "изземване"../ и съвсем м/у другото,НЕ е заяждане:-Може и да е неволна грешка от твоя страна,но се казва и пише "сАботиране"..-идва от "саботаж"..."СЪботиране" е..нещо като свързано със денят събота../...И как го саботираме?..Нали никой не му попречи да пие кафе с Митко?..Е,..?

97

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Виждам,че съботажът ми против Гешев хваща декиш!!Ха,ха,ша черпя Баневите,че с 20 000 евра разбуниха масата на лу зърите и пр остаците!Кой да им обясни на 85%вите,че Банев закусва и обядва с 20 000 евра във френския хотел ,където го заловиха!Важното за мен е че както казва баджо Славуцата Има Такива Не смасленици!Гледам,че сайта бъка от тях!Аз си вирих х,чеца 5 години и пак ша *** изберът,а Гешев си пукаше гърбецът и каво от това?!Им бецилите са готови да го разпнат,че бачкаше??

96

Emigrant

преди 2 години

Му цуните,които се виждат на снимката са именно такива,защото подобни му цуни дращят в сайта да ги защитават и горепосочените знаят това!!Въобще бъгърчето се изврати да нарича моралът глупост,да слуша чалга пред народна и всякаква нормална музика и да се кефи на из роди като теа двамцата на снимката?!Ако тия дето дращят в тяхна защита са платени ***,това не ме учудва!Но ако са убедени симпатизанти,еб,ан и г ъз на България с подобни им бецили!Двамцата са окрадили и съсипали 130 фабрики!!

95

Вьпросче

преди 2 години

Баце боко кешев ще им платят ли обезщетението вместо нас сега

94

Юрист

преди 2 години

Като осъдят България, трябва великите български съдии и прокурори да поемат финансова отговорност! Откъде накъде винаги ние данъкоплатците ще плащаме за гафовете? Като умре някой в болницата - разследват лекаря, като рухне мост - разследват инженера. Като объркат нещо съдиите и прокурорите - шапка на тояга, никой не носи отговорност! За всеки правен гаф - поне финансова отговорност!

93

Анонимен

преди 2 години

Плача с глас и местя. Баневи били арестувани. Горките . Ходили в Ница, а пък ги върнали. Толкова заводи съсипаха. Профукаха народно богатство. Какво са очаквали. Похвали? Бандити.В личен план разплакаха много семейства.

92

Анонимен

преди 2 години

Баневи са си разбойници.

91

Анонимен

преди 2 години

В този европейски съд работят български корумпета.

90

Анонимен

преди 2 години

Специализирания съд, пак ни набута с 20 бона и естествено никой не носи отговорност.

89

Анонимен

преди 2 години

Той влезна в президентсвото ,като Сан Докан с двата ножа ,сега и Радев трябва да съди прокуратурата в Страсбург

88

Анонимен

преди 2 години

Чи тва бг държава ли е????

87

Анонимен

преди 2 години

Тия двамцата на кои са дали пари че вия на тях ще им давате.защо не им направихте по една с-ка поне да беха останали доволни и пари и даите и ги изпратете по живо и по здраво.на милионери пари ще давате още че си нямат.

86

ДаНакажемШайката

преди 2 години

Сийка и човекът Каскет са над тЕя неща,защото знаят,че Стадото ще плаща.Сега трябва да се спретне на Каскета един митинг от няколко стотин хиляди души,да видим дали няма да се скрие на.... и да подаде оставка.Прокурори били,брей!?Бездарни некадърници,неспособни да дават дори интервюта,а имат претенции борба да водят срещу престъпността!Кюфтетъджии,нищо повече са те!

85

1

преди 2 години

До Майна,*** ти какво искаш,на френско летище,ганьофци ли ,да ги арестуват,нали бяха обявени за арестуване от България.

84

1

преди 2 години

Защо,българите ще плащат,да плащат ,тези които ги арестуваха,това са слънцето и каскета,те да плащат,за "Октопода"също,за "Наглите "също,за "Медузите "също ,и за всички "знакови"арести,с които се имитираше работа против престъпността,а накрая оправдани,и Българите ще трябва да плащат.

83

маус

преди 2 години

Някой да вижда смъсъл у нас да съществува прокуратурата?Явно тя ни струва на нас данъкоплатците прекалено

82

Анонимен

преди 2 години

20 000 евро глоба? Да ги плати лично Бибитков, с неговия сол ташшак Гешко Каскетко.

81

Анонимен

преди 2 години

Абе що не подам и аз едно заявление до правата на човека в Страсбуррр, че в България е хаос от една година. И аз искам да живея спокойно бе. Ама ЕС да отчете тия факти че в България човешкия индивид е подложен на стрес.

80

Анонимен

преди 2 години

Сега България да осъди Каскета.......