36

Анонимен

преди 2 години

Това не е текст на новина, а някакъв миш-маш - толкова неадекватно преведен и неграмотно написан, че е мъчение да се изчете докрай.

35

E

преди 2 години

Аз разбирам казуса така. Те не връщат пари за полети, които са се състояли, но пътниците не са могли да пътуват поради ограниченията. Връщат пари, ако полетът е анулиран.

34

Анонимен

преди 2 години

Евтиното винаги излиза скъпо.

33

Анонимен

преди 2 години

Като са авиокомпания, която не връща пари, защо миналата годинава март-април в началото на пандемията връщаха, а сега пък вече си ги искали. Как така искаш нещо, което ти доброволно си върнал на клиента? Не мога да разбера позицията на фирмата. В такъв случай е трябвало в документите да е разписано и това, защото и на мен ми бяха върнати пари, но никъде не беше упоменато, че при следващо пътуване ще ги дължа. Що за пр0ст0тия!?

32

Дължат ми пари

преди 2 години

Дължат ми пари за 4 полета гадовете , несъстояли се по по тяхна вина Не ми се разправяше, обаче можеше да си ги върна тройно от застраховката само. Факт е ,че бяха единствената компания , която не ги върна. А и гръцката също , но те искаха телефонен разговор да се проведе , а аз не се обадих

31

Анонимен

преди 2 години

Разликата между ирландците и ромите е само в езика...

30

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз съм на колело. Да ми го понадухате !

29

Анонимен

преди 2 години

До сдфдсфНе му се обяснявай. На такива, дето се мисялт за по-по0най, не ми се приказва. Аз също имам 5 години стаж като програмист и ще кажа, че такива лекенца са много малко, ама са мнгоо шумни.

28

Анонимен

преди 2 години

До Asd- Ако само се опалчеш и се окаже, че е легитимни, ще ти покрият всичкоте искания на секундата. Подобни искове са много лоши за комапмнията. Дори да изгубиш, те ще изгубят мнгоо повече откъм пари и доверие.

27

Евала до @@@

преди 2 години

Ами той #22 правилно ти го е казал: всеки има право да се изразява, както реши. Твоето недоволство , моме , се нарича мрънкане, което дразни. А аз ти обясних, че никой нормален бизнес не се прави за черните ти очи, трябва да има икономически интерес. А ти искаш хем ... докрая, хем душата в рая. Типично по женски.

26

Анонимен

преди 2 години

За да вземе 300 кинта на далавера, Rayn-ката ще изгони клиенти, дето може би ще се возят с нея още соттици пъти и ще отчужди привтелите и семействат им? Хм ... не че нещо, ама не ми се вярва, това да е абсол'тната истина.

25

Asd

преди 2 години

Т.е. Програмисте ти ако беше и имаше застраховка на картата от банката нямаше да се възползваш, а да оставиш парите си при горките Раян еър? Също е различно бай Иван самостоятелно да предяви иск спрямо колективен от American Express примерно.

24

Анонимен

преди 2 години

До 24, 25 - Само дето нямат право, арбитрарно да отказват услуги и да прилагат договир, които противоречат със законити, проади причини, които вашите малки прани глави, едва ли ще схванат. И 25 - Хубавичко е, да се съдиш с тях, защото с адвокат за 500 лева, ще ще се нахендрят с адвокати за 25000 лева и вероятно ще си веземеш обезщетението. Цялата игра на тези компании е, да те кнакарат, да се откажеш от правата си.

23

Asd

преди 2 години

Много некадърно преведено, все едно само си го пуснал през онлайн преводач... Никаква редакция.Иначе казуса е елементарен. Раян еър не възстановяват пари, това си е по техните правила и в договорите. Само, че бай Иван примерно се сеща, че има застраховка през картата си и пуска иск да му възстановят анулирания полет. Банката издадел плаща и после си иска парите от Раян еър. Сега бай Иван иска пак да лети ама тези са злобни и не забравят... Искат си парите или не го пускат да лети.

22

Анонимен

преди 2 години

До ХемусА това ... трибуквието, део е цензурирано, нали?

21

Анонимен

преди 2 години

До @@@Ми кат да дразни .. чупка уееее! Ареееше ми каа как ша са самоизразявааам тука имам праавааа-мрааавааа ааа ууууу.

20

ъъъ

преди 2 години

Авторката да не е била "обезчестена", че ползва такива думи по отношения на финансови транзакции?

19

@@@

преди 2 години

До ЕвалаРиват селяните като теб. Гражданите недоволстват. От къде ви идва тази дивотия да имитирате селския говор писмено? Изключително дразнещо е. Иначе е нормално никой да не се оплаква, когато нещата са в негова полза и да прави това, когато са срещу него. Какво чудно има?

18

Супер превод

преди 2 години

Можем да откажем да ви превозим, ако ни дължите пари по отношение на предишен полет поради това, че плащането е било обезчестено... :-)))

17

До 5

преди 2 години

А дано и ти и собствениците ти!!!