189

Анонимен

преди 2 години

Какво казахте, че можели ваксините?Припомнете ни де?Няма ли кой да се хвърли на амбразурата?Кой казахте, че глупав, конспиратор, Ганьовец, извинявам се ако не ви цирам точно.Та викате да се боднем, с кое по-точно?

188

Анонимен

преди 2 години

Не е доказано ,че е КОВИД. Може да е настинка,ние ваксинираните така го караме.

187

ъъъ

преди 2 години

Ама то не може така.. самоизолирал се бил. После защо имало скрита заболеваемост! Я бързо на писиар и в отделението за по-сигурно!

186

ИСТИНАТА

преди 2 години

Доц Кунчев ЦИТАТ:ВАКСИНАТА ПАЗИ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ .КРАЙ НА ЦИТАТА.ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ ГО КАЗА ТАЗИ ГОДИНА.ИЛИ ЛЪЖЕ ИЛИ ИМА КУПЕН СЕРТИФИКАТ И В ДВАТА СЛУЧЕЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА.

185

Анонимен

преди 2 години

Веднага да му се отнеме сертификата

184

Анонимен

преди 2 години

Това е рекламен трик ,след няколко дни ,ще се появи и ще каже ,ето вижте ,с трета доза съм и даже не го усетих тоя вирус .

183

Апокалипто

преди 2 години

Тоя агитатор на вакси не е ли ваксиниран?И сега ако се гътне кой ше рекламира чудотворните чорби?

182

ваксините

преди 2 години

пазят, колкото маските пазят.Демек, орта-будала

181

Анонимен

преди 2 години

До Данко Харсъзина - До Данко Харсъзина - Кой ти го каза това на теб? Баба Пена ли? В листовките пише друго и то е, че нито ЕФИКАСНОСТТА, нито БЕЗОПАСНОСТТА са потвърдени т.е. нито е ясно дали пазят от нещо, нито е ясно дали няма да те разболеят. Това го твърди производителя, а не телевизора! Хайде сега си намери листовките и ги прочети. Вярно, че си се набол вече, но аз ли съм те карал? Прочети ги, поне да знаеш каква бала_ма си. На всичкото отгоре си подписал, че и да умреш, ти си запознат и н

180

Анонимен

преди 2 години

И кво ся, от всички конспирации за ваксините, само най-тъпите се оказаха верни! А така се надявах ваксинираните да стават на 5g рутери, че вдигнат скоростта на нета...

179

Анонимен

преди 2 години

"Да, ваксиниран е най-вероятно. И това какво общо има с това дали ще се разболее" - хахаха хахахаха хахахахахахах ... Моля ви ваксърчета, продължавайте да пишете, за да се смея от сърце на глу_постите ви. Колкото и да отричате, все по-близо е денят, в който по телевизията официално ще заявят - Еми вие се боцнахте, ама май сбъркахте. И понеже за вас телевизорът е като Господ Бог, затова не знам как ще го преживеете. Ама си го заслужавате, а и сте се подписали, че сте ОК, даже и да ви стане нещо.

178

Анонимен

преди 2 години

Той тоя по всички медии година и половина и чак сега симптоми. Няма да се учудя ако обяви,че от Ковид Гейййй се става.

177

Анонимен

преди 2 години

БРАВО ДНЕС! ПОЧВАТЕ ДА РАЗБИРАТЕ ОТ ХУБАВИ НОВИНИ! РАДЕВ НОМЕР 1 В ПРОУЧВАНИЯТА, ТОЯ КОВИДЯСАЛ, ТУ ЛУПА РЕВЕ В САЙТА, БАНЕВИ ОСЪДИЛИ ГЕШЕВТУРАТА - БРАВО! ВЕЧЕ СТАВАТЕ ЗА ЧЕТЕНЕ!

176

Анонимен

преди 2 години

и на болен се направи, само и само да му минат номерцата скоро пред новините, и не се е изолирал а е в стая в която го инструктират за следващия етап

175

не му се връзвайте

преди 2 години

Триковете и номерата на ковидиарите и зомбитата нямат край. Този не е болен. След 3 дни ще цъфне отново в медиите да бляботи как трябва да се ваксинираме и как трябват много строги ограничителни мерки и пълен локдаун.

174

Анонимен

преди 2 години

очакваме скоро в цяла бг кунчев : "ваксината ме спаси, ваксинирайте се, моля ви се бе, айде по бърже, че не съм покрил още бройката която обещах а изхарчих парите"

173

Дедо

преди 2 години

Разгеле!Сега две седмици НЯМА да ни го пускат ката ден по телевизиите...А оня тютюнев мустак КОГА???

172

Анонимен

преди 2 години

Не става само с три игли, поне пет трябва. Абе, мина ли една година от както откриха ваксината, или няма още?

171

Анонимен

преди 2 години

пак метнаха вината на ковид, а главния виновник е иглите

170

Дедо

преди 2 години

Отдавна трябваше да се самоизолира !