240

Анонимен

преди 2 години

не се разбера той активен ли е или пасивен моля за подробности

239

Анонимен

преди 2 години

Логичноя извод до който стигам е, че целта на гей промивката и то насочена към подрастващото поколение е евентуална депопулация. Гейовете не могат да раждат, колкото и да се напъват и да им се ще.

238

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой стои зад масивната гей пропаганда по света и какви са целите. Вече не съава дума за права, а за заменяне на ценности и натрапване на хомосексуализма като основно човешко качество едва ли не, а не като маргиналното сексуално отклонение каквото е всъщност. Трагикомизъм ама без комедията.

237

Зип Файл!

преди 2 години

Начи и преди имаше пропаганда. Ама примерно като си пусна "На всеки километър", мога да се абстрахирам от глупостите за Партията и да си гледам актьорите. Пък тук всичко се върти около жезъла на супергеймен. Ако се абстрахирам от това, то не остава филм за гледане. Изборът е ясен. Бойкот на цялата педерска пропаганда и да фалират.

236

АнонимеН

преди 2 години

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА ИМА ГЕЙ СРЕД СУПЕРГЕРОИТЕ! ДА БЯХА НАПРАВИЛИ СИНА НА БАТМАН ГЕЙ , НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА СА СИНА НА БАТМАН ТОЙ СИ Е С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ СЪЩО! НО ДА НАПРАВИШ СИНА НА СУПЕРМЕН КОЙТО Е СМЕСКА МЕЖДУ ДВА СВЯТА ДА Е ГЕЙ СЕ ОПИТВАТ ДА ВТЪЛПЯТ, ЧЕ ТОВА Е САМАТА ЕВОЛЮЦИЯ И ТЯ Е ДА СИ ГЕЙ! ДА НАПРАВИШ СИНА НА СУПЕРМЕН ГЕЙ Е ПО-ЛОШО ОТКОЛКОТО ДА НАПРАВИШ САМИЯ СУПЕРМЕН ГЕЙ!

235

ПСИХОДИСПАНСЕРА

преди 2 години

Ако някой се мисли за Наполеон - го вкарват в психото.Ако някой мъж се мисли за жена - го правят супер-герой. Скоро ще може да се избират само ЛГБТ президенти и депутати (те не че повечето не са такива).И това се налага налага налага насила и изкуствено. Ами че това си е чиста война срещу нормалните хора. Тиха война.Скоро ще е срамно и позорно ако не си поне малко ЛГБТ и не споменеш, че поне веднъж си пробвал "като студент в общежитието". Така, де - част от новите "нормални" си.

234

Хм

преди 2 години

Истината е, че федерастията я е имало в цялата човешка история Елада, Рим, арабските общества, Индия, по затворите, армиите и пр. Това, че се определя като содомия се дължи на християнството, ама и при двете му основни форми се бухат най-вече църковни служители, особено по манастири, при католицизма и на други места. Та от това отърване нема.

233

онбашията

преди 2 години

Холивуд винаги е бълвал либераска пропаганда, разликата днес е че вече е отвратителна за гледане и затова не е толкова опасна, както беше в отминалите десетилетия.

232

Анонимен

преди 2 години

Че защо тогава да е суперМЕН ?! Трябва да е суперГЕЙ !

231

Анонимен

преди 2 години

Станах пенсионер млад татко започна съпругата доварши и леко сайко ха ха

230

Гошето

преди 2 години

Няма нужда от талибани и прочее ислямисти - Западът сам сече клона на който седи. Поне да бяха искрени 'креативите' - лицемерни са и само гледат откъде дyха вятъра в момента.

229

циник

преди 2 години

Скоро гледах по Нешанъл джиографик бременен мъж това са новите ценности новата нормалност, за която ни подготвят в детската градина на внучката, госпожата чете за мравката Мравин управляват ни, не луди, а психопати лудите сме ние

228

батман

преди 2 години

предполагам като супер герой ще може да да свива ануса си така че да празни пълнителя си от раз

227

Щирлиц

преди 2 години

Кога ще забременее?

226

Лекарства за нос

преди 2 години

супермен е извънземен, нале така? как па хем извънземен, хем грък

225

АнонимеН

преди 2 години

МАЛКИТЕ ДЕЦА ОБОЖАВАТ ДА ПОДРАЖАВАТ НА СУПЕРГЕРОИТЕ!!! КАТО МУ СЕ НАБИЕ В ГЛАВАТА , ЧЕ ИДОЛА МУ Е ГЕЙ И ДА НЕ Е ЩЕ СТАНЕ!

224

Анонимен

преди 2 години

"Бисексуалните" са по-противни от хомосексуалните, защото са лицемери и жената боледува.

223

АнонимеН

преди 2 години

ИМА ДОСТАТЪЧНО МНОГО ВТОРОСТЕПЕННИ ГЕРОЙ! НО НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ! ЗАТОВА ДОКОПАХА СИНА НА СУПЕРМЕН! СЪВСЕМ СКОРО СИНА ЩЕ ГО ПРАВИ И С ПРИЯТЕЛЯ СИ И С БАЩА СИ И С ДОМАШНИЯ СИ ЛЮБИМЕЦ НЕМСКИ ДОГ НА ИМЕ ФРЕДИ

222

АнонимеН

преди 2 години

НЕМОЖАХА ДА ПРЕВЪРНАТ КЛАРК КЕНТ В ПАСИВЕН ГЕЙ, ЗАЩОТО КОМИКСИТЕ МУ СА МНОГО СТАРИ И НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ НОМЕРА, НО СЕ ДОКОПАХА ДО СИНА МУ!

221

Д.Рачков

преди 2 години

Жива да не бях...