50

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е опасен при всички случаи. Възможността ваксината да навреди е хипотетична. Истеричните антиваксъри не са новост . Просто фейсбук им дава гласност. Кървави пари печели тоя Зукърбък.

49

Д-р Смърт

преди 2 години

да се разкара и да не прави сметки без кръчмаря...

48

Анонимен

преди 2 години

Докато не наложите задължително боцкане.българия ще затъва в блатото.вия пак си правете пияри и популизъм на гърба на хората.хората ще се увредът необратимо и връщане назад няма,ще продължиме да намаляваме и да ставаме по бедни и по жалки.стефан янев това му е работаъа за това му плащаме заплата да взима решения.излиза утре и казва за цяла българия задължителна ваксина,тези които отказват изпадат от играта,забрана да посещават общестени места и обществени събития.много е лесно и просто.

47

Д-р Слабов

преди 2 години

Е нали си Сила докторе, ще го допуснеш ли?

46

Нане

преди 2 години

Докъде стигнаме... косоварски шиптъри ни дават акъл...

45

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините са безопасни и ефективни" - това като го видя и спирам да чета.

44

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНИРАН - Нали ние антиваксърите сме вярвали на глу_пости? Аз ти споделям какво пише в листовките на ваксините, а ти ми пишеш виж статията хахаха хахахах хахахахахахах ... Много сте забавни. Производителят пише черно на бяло, че ЕФИКАСНОСТТА и БЕЗОПАСНОСТТА не са потвърдени. За какво да чета статии, които противоречат на информацията от листовките. Кой разпространява фалшива информация, производителят на ваксините или д-р Сила? Или викаш листовките са конспирация хахахахахах хахахахахах

43

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНИРАН - хахаха ... Ами не. Я кажи, ти на статията или на листовките на ваксините вярваш повече?

42

Анонимен

преди 2 години

Скрита Сила-Мъдрево.61

41

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНИРАН - Остави статията, прочети листовките на ваксините и тогава пиши глу_пости. Ще ти издам една тайна. Догодина Ковид приключва и половин-една година по-късно ще пуснат друг вирус. Знаеш ли кой ще има проблеми с него? На страница 6 от листовката на Модерна пише "нарушения на имунната система с неизвестна честота". И така чрез новия вирус разни хора ще си измият ръцете и в крайна сметка СО2 ще бъде намален, което е и целта на мероприятието. Честито, много здраве и успех пожелавам!

40

Анонимен

преди 2 години

Добре е че умират по 100 души на ден, така е по-равномерно. Представете си всички да се струпат и в един ден да умрат 5000? Иначе Ковид и Българина - неочаквано добра комбинация както се пееше в рекламата на 3 в 1

39

така

преди 2 години

Доктор Скендер. Като го прочетох и асоциирах с Остап Бендер

38

Анонимен

преди 2 години

"Не се мъчи да обясняваш на форумните антиваксъри. Между ушите им е вакуум." - Вакуум викаш... А на теб между очите ли ти е вакуум или не можеш да четеш? Ще ви го повтарям, докато започнете и на сън да го повтаряте. ЕФИКАСНОСТТА и БЕЗОПАСНОСТТА на ваксините не са потвърдени. Твърди го производителя, не баба Пена! (Пфайзер - страница 19, Модерна - страница 15). Щом не са потвърдени, значи никой не знае дали пазят от Ковид и никой не знае, дали няма да ви навредят. Да си биете и 3-та игла!

37

Анонимен

преди 2 години

Къде е тая пандемия бе, нещо не се вижда. Айде, седмица, две, месец да не я видим ама две години....

36

Гогич

преди 2 години

До 28От 50 души на тимбилдинга, 10 напълно ваксинирани се разболяха и то тежко,повече от седмица на легло - само и единствено ваксинирани, 20% от присъстващите. Нито един от присъстващите и изкарали вируса или с негативен пср не се разболя.

35

Анонимен

преди 2 години

Д-р Сила "Ваксините са безопасни и ефективни." . Явно и този не е чел какво пише в листовките хахаха ... Точно в тях пише, че нито ЕФИКАСНОСТТА, нито БЕЗОПАСНОСТТА е потвърдена. Пфайзер (страница 19), а Модерна (страница 15). На кой да вярвам? На някакъв си доктор Сила или на производителя? На д-р Сила му пожелавам да си набие 101 игли от ваксинките, щом му харесват толкова.

34

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво още чакаме да ни таковат. До кога? Не ви ли писна бе хора.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Не се мъчи да обясняваш на форумните антиваксъри. Между ушите им е вакуум.

32

ПЛандемия

преди 2 години

Очаква се някой да изгори на изборите, други след изборите.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- стойте си вкъщи, трябва само да дочакаме ваксина- ваксините пазят на 100%- е, не на 100, но поне на 60-70- е, не пазят, ама ще го карате по-леко- е, може и да го карате пак тежко, но вероятността да умрете е минимална- е да, ще е минимална, но само за напълно имунизираните, които са си били бустър- тези с първи бустер не се бороят за ваксинирани, трабва и втори бустърto be continued...