292

USA

преди 2 години

До Народът мрази Радев!.......НАПИСАЛ СИ.......ЧЕСТНИТЕ РАБОТЛИВИ ХОРА !.......ТИ СИ КАМУНИЗ !........РАЗКРИТ СИ САМО ПО ДУМИТЕ !.......ЧЕСТНИТЕ РАБОТЛИВИ ХОРА !

291

Така се КРАДЕ !!!

преди 2 години

Фигуранта и протеженцата му яко ни го нахендриха. Веднага след актуализация на бюджета - тихомълком НОВ ЗАЕМ за половин милиард. ЧЕСТИТО балъци !!!

290

USA

преди 2 години

До БГ реалност ПИШЕШ КОТУ КАМУНИЗ ! ВЕРНО ЛИ Е ? НЕ ЛАЖИ ! ЖИВОТА БИЛ ПОДРЕДЕН !........ХА !

289

БГ реалност

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството и това логично води да се множат ежедневните вече протести.

288

Надблюдател

преди 2 години

Най-жалкото в тези избори , е смачканият фасон на Корнелия! Фелдфебела Радев ги заби направо в 6-та глуха! За последният половин век не си спомням такава унизителна позиция на Столетницата! Разни Чалгари, Кирчовци и Кокорчовци блеснаха със своята агресивност, а Г-жа Лъжа подви опашка! Единственият ,който повдигаше рейтинга на Столетницата беше Борисов, призовавайки да се гласува за системни партии, защото са "предсказуеми"! Но къде толкова акъл у Корнелия, да се усети?

287

Инсперко АМ Борисов

преди 2 години

Инспектор Кунчев е хванал Кови, верно ли е това? Нормално, като ходи постоянно без маска. Освен това е и ваксиниран.

286

izh

преди 2 години

Ха, Ха . Комуномутрите в действие. Примитивни разсъждения от примитивни човечета. Ами награбеното от приватизацията привършва и сега когато държавата живна малко са готови отново да крадат смело. Да, ама не. Нито законите са вече същите, нито хората ги е страх от червените мутри , па били те и от президенството Сега просто си лаят като улични *** до контейнер.

285

Народът мрази Радев!

преди 2 години

Радев го подкрепят само далавераджиите. Факт е, че те са стотици хиляди в България, но честните работливи хора са много повече.

284

Анонимен

преди 2 години

До РесторантиБойко е по-умен само от Боби Михайлов и Илиана Раева

283

Token Black

преди 2 години

Бойко ще спаси България!

282

До 290

преди 2 години

Ти чуваш ли се бе, *** от ??!! А няма ли случайно да поискаш да бъдат обявени за "народни врагове", както бяха направили китайските комунисти с тяхната интелигенция в средата на миналия век ?!! Само показваш глупостта си, както и на други такива като теб !

281

Ресторанти

преди 2 години

Много завиждат на Бойко, защото е много по-умен от тях и е направил само добрини за България.

280

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-хаКакъв пост днес прочетох във "Факти" , ето какъв - "ще гласуваме за ГЕРБ , те ще унищожат България" , ето таква е мнението, някой иска да гласува за ГЕРБ, за да убие България, представяте ли си?

279

Анонимен

преди 2 години

От коментариите се разбира че борбата за 2-то място ще е много люта .

278

Анонимен

преди 2 години

Арести и физическо малтретиране на шайката Гроб!

277

Е

преди 2 години

Какво стана, нали бяха лъгали преди, крали гласове и т.н. ??

276

Гладна Кокошка

преди 2 години

Власт сънува.

275

Народа мрази ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ ги подкрепят само далавераджиите. Факт е, че те са стотици хиляди в България, но честните работливи хора са много повече.

274

Анонимен

преди 2 години

До 290: Абе никой ли не разбра, че народът е готов да си даде сърце и душа за ГЕРп? Ами от коя партия са преобладаващо областните управители? А от коя партия са преобладаващо кметовете? Всичко е една жестока мрежа от ГЕРп. И на следващите избори, отново ГЕРп първа сила! България на дъното на ЕС во веки веков!!!! Както е било досега, така и занапред! България на дъното завинаги!

273

Ха-ха-ха

преди 2 години

Превратаджиите все сънуват някаква саморазправа с ГЕРБ и "Народен съд"! Толкова са примитивни! А бе не'шастници ,за половин година какво открихте бе, само едно източено язовирче на Кирето, и едни чекмеджета от една /не/обикновена ***! Ако имаше за нещо да се хванете, досега Радев да се е качил горе на Партийния дом и да е размахал юмрук! За нищо не ставате!