30

Деси

преди 2 години

Що не го покани преди, като беше силен политически?

29

1

преди 2 години

До някой,*** ти ли произнесе присъдата на Пеевски,а колкото до поканата,Пеевски отговорил ,може,но срещата трябва да бъде в "Росенец"на кафе с бяло сладко ,и сладолед от "МАРАШ"

28

някой

преди 2 години

Този Иванов отдавна е пробит.... никой не кани престъпници на дебат.. така "дарителя" с многото кредити става равен с него... легитимира се като важен негов опонент и колега... да отиде "дарителя" да дебатира с Американците... или Иванов с някой затворник..

27

Анонимeн

преди 2 години

На какво го кани на ДА.бат :-) ! Сега остава и Слави да покани Пеевски в 7/8 да си лафят. И какво ще постигнат с това. Като има митинг на ДПС те ще отидат да скандират и ще ескалират сбльсъци.

26

Деси

преди 2 години

Иска да обере лаврите от един подобен дебат и всички да говорят как той е честният, а Пеевски - корумпираният.

25

Обективен

преди 2 години

Пеевски е лош. Много лош. Извънредно лош. Обаче сме чували, че прави дарения, за хубаво или лошо, но прави. А някой от ДБ, аджеба, някога да е правил дарения?Никой не е чувал за такова нещо. Пък те нали са добрите, красивите, умните и т.н. ?

24

Турчин

преди 2 години

Евтини ПР кампаний на един комсомолец,свикнал семейно да живее на гърба на народа.Един път "акустира на брега на Черно море" и стана известен,влезе два пъти в парламента без да свърши нищо свястно,даже торпилира лаботата на парламента.Сега пак с ПР на гърба на ДПС иска да се изяви.Но нито Пеевски, нито ДПС ще му се хванат на въдицата.Защото за разлика от него и партийката му ДПС е сериозна политическа силя,която взема силите си от народа.Така,че напразно драпаш Ристе, Кирил канадеца те довърши..

23

SS

преди 2 години

трябва да поканят на дебат Буда Барселонски. Ако се яви - ще му видим колко му а интеуекта... Ама тоа селски хитрец няма да се яви (както винаги е правил преди)

22

Анонимен

преди 2 години

Не си му вече в категорията!

21

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е нов човек. Турските хирурзи в Истанбул са го копирали върху някакъв клошар и бездомник..............Принцът и просякът са си сменили местата..........Истинският Пеевски вече е някъде в Чужбина.

20

Фло

преди 2 години

Ще ми е много интересна темата на дебата, който ще водят двамата хаххаха "Крадеца ще вика: Дръжте крадеца" май ... Христо става все по-смешен с жалките си опити да бъде в медийното пространство ...

19

malart

преди 2 години

Давай Христо! Мачкай дебелия

18

Ме

преди 2 години

Хр.Иваное провали Слави, не се вясна при Гешев,Само дрънка /празна тенекиена кутия/ човек без действия

17

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе, не сме фенове на Пеевски, просто не понасяме лъжливия гранатояд Бойкикев.

16

Анонимен

преди 2 години

Питам се, защо ли Бойкикев отново атакува Пеевски, за когото още няма доказателства да е измамник, дори да е такъв, пък подкрепя Канадеца, за когото има категорични доказателства, че умишлено е нарушил Конституцията и чл. 313 от НК???? Не, че не знам, ама да попитам...за един приятел.

15

Пян Гъ

преди 2 години

Не съм фен на ДПС, нито пък на ДБ. И все пак - Пеевски такъв-онакъв, но няма проблеми с правосъдието (като Прокопиев) и е дал милиони за това и онова. А какво и на кого е дал Маджото?

14

Анонимен

преди 2 години

До баба Ленче Аартист е Бойкикевия. Расъл с привилегии като дете на активни борци, пък уж десен политик. Уж голям капацитет като юрист, но никога не е практикувал. Създаде закон за изборна Главен прокурор, но организира протестите на умнокрасивите защото не избраха него за гл. прокурор. Уж десен, пък коленичи пред (п)резидента на Гундяев, ДС и КГБ, Превзе плажа на Росенец, който е на семейния му приятел,чичо Доган, пък пропусна плажа Буджака, който е на неговия олигарх Прокопчо...и т.н.

13

баба Ленче

преди 2 години

Христо нещо много хазартен тип. Първо лодка кара на Росенец под носа на момчетата с пищовите от НСО. После се бие с полицаите - откъм пътя към вилата. Сега предизвиква Пеевски на дуел. Верно словесен, ама пак си е игра с огъня. Да не земе да му фане лепенки главата на това добро момче.

12

Асан

преди 2 години

Прасчо ше го изяде с парцалите тоя *** сороски грантаджия :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Няма ли вече кой да ги очисти тия двамата! Христо откакто отново влезе в НС не спря да дрънка, а действия никакви! То какво ли не беше!