89

Анонимен

преди 2 години

Възможно ли е точно тези под средна възраст и без хронични заболявания, да са Онези 7% ваксинирани починали?

88

Сата НАТО

преди 2 години

Откъде се взимат толкова умрели без предишни заболявания? Свършиха ли се рисковите групи? Как така вирусът предпочита здравите, а болните оцеляват?

87

Анонимен

преди 2 години

Как ги "констатират"? Да не би да правят аутопсии?... И как да не си сигурен, че няма да те "объркат", ако отидеш с тежък грип и там ти набутат тръбата, която ще те очисти?!

86

До 78 Харабейшио

преди 2 години

И откъде ги изкопа тези 95%? За 59 от починалите 157 човека, не пише да имат заболявания.

85

Факт

преди 2 години

12 човека под 50 години са починали вчера, като 7 от тях са под 40 години. Средна възраст на починалите 70,4 години.

84

Анонимен

преди 2 години

Сега на седмица умират по около 2800-3000 човека, от които само около 630 ги регистрират като починали от Ковид-19. В годините преди епидемията умираха по 1800-1900 на седмица по това време.

83

SHEFA

преди 2 години

А КОЛКО БЕЗ КОВИД СА ПОЧИНАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ???????????????-МАЙ НЕМА?

82

Анонимен

преди 2 години

10 човека под 50 са си отишли вчера. И един човек на 100.

81

ЖИРАФ

преди 2 години

Боц да прости младите починали! Останалите са обичайните инфаркти и инсулти, приписани на ковид.

80

Анонимен

преди 2 години

До 1 74 Както казвате т,р,оловете :) Дайте си източника на информация, че доц. Мангъров е ваксиниран!

79

Анонимен

преди 2 години

До До 72 Аз съм страничен наблюдател и мога да кажа, че Вашите грешки са повече, даже са само Вашите.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 Защото млади хора умират, откак започна ваксането. Защо не напишат кои от починалите са ваксани? Защо не посочват и тези с една доза? Нали и тя много помагаше, ама в рекламите.

77

Харабейшио

преди 2 години

Средната възраст на вашия поменник е 71 години, като 95% от тях са със сериозни заболявания. Каква новина е това? Да не говорим, че има силни съмнения от какво реално почиват хората!

76

До 70

преди 2 години

Всички данни показват, че си ***. По числото "пи" няма ли да умножиш? Боже мой! Да не си 3 трети клас и сега да учите за умножение, та умножаваш всяка цифра, която виждаш? Твоето съществуване е непотребно. Моля ти се нареди се за множество бустерни дози.

75

До 72

преди 2 години

Дали съм бил учил математика, голям смях. Доста грешки имаш в "разсъжденията" си - логически, математически, фактически, оценителски ...

74

Вио

преди 2 години

Съсед на 84 години почина наскоро. Преди 10 години е опериран от сърце - нова клапа. Та дядото през деня си е активен и е ден като всички други, а същата вечер, клапата отказва. Линейката прибира починалия човек и на смъртния акт пишат - ковид 19. Ето как се напомпва статистиката. Хем добре за статистиката, хем и болницата да вземе някой лев.

73

1

преди 2 години

Колко трябва да си *** за да умреш, вярвайки на глупости за ваксините. Всички политици са ваксинирани. Слави е ваксиниран. Дори един от най-големите пропагандатори за неваксиниране Чорбанов призна, че е ваксиниран отдавна, дори разработва ваксина. Мангъров със сигурност и той е ваксиниран още март месец. Лъжат ви в очите, но им вярвате. Ама те си живеят живота, а глупаците умират.

72

Анонимен

преди 2 години

38 от починалите вчера 157 човека са под 65 годишна възраст, т.е. 1/4 от починалите.

71

До анонимник номер70

преди 2 години

Всички данни показват че не си учил математика- колко *** трябва да си за да разглеждаш заедно всички "заболели" при положение че ковидвакси са 18 %,а неваксинирани 82%- логично е тези неваксинирани да са много повече. Обаче Като се сметнат поотделно- какъв процент от ваксите и какъв прочент от неваксинираните картинката е друга- почти еднакви проценти.***.Айде шефа като ти обясни че общо двамата получавате висока заплата- той 10 000, ти 900 лева вземи му повярвай- същата работа

70

Анонимен

преди 2 години

Тези пенсионери са били с купени сертификати! Извадили са по 300+лв. от буркана и за сертификат. Ония плешивия ще ми обяснява, че всички починали ваксинирани са с купени сертификати. Пълен смях.