11

Анонимен

преди 2 години

Незабавно разтуряне на стохилядната банда щатни корумпета и трудоустроени шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка. В момента няма престъпление без участието на бивш, настоящ,или бъдещ милюполюцай, тоест престъпността ще спадне на мига.

10

Анонимен

преди 2 години

МВР е много ама много зле. Некачествен подпор от полицая да началника, много вожд малко индианец, слаба професионална подготовка на всички нива - не може с един курс от един месец да станеш някакво ОР, в КАТ корупция и опашки и пр. и пр.

9

Ск Шишков

преди 2 години

Не разбраха ли, че трябва да се махне ранно пенсиониране, намали личния състав особено в малките градове, които на книга са едни жители а в действителност много по-малко, трябва да се ликвидира корупцията и след тази реформа да се увеличи заплащане дръстично

8

Лейди Би

преди 2 години

Има само един Професор Вучков в тая държава и той го няма вече.Тоя е жалък имитатор.Взех наркотици,кога искате да ви ги донеса

7

Анонимен

преди 2 години

Преди всичко да се махнат всички привилегии.Така само хора призвани за тази професия-полицай,ще останат в системата.Кариерно развитие на базата на резултатите а не по шуробаджанашки и по "наследство".Всички кандидати за полицаи,само със свидетелство за съдимост и след дедектор.Трябва и сериозно обучение след всички,коннтролни проверки.Това да е МВР,а не частна охранителна фирма.

6

Анонимен

преди 2 години

Е това за пенсионерите се говори от "100" години в системата. Само се говори...

5

Анонимен

преди 2 години

Той Вучков затова кара асистентите му да разпитват на семинарни упражнения студентите кой от къде е, с какво се занимава, с какво иска да се занимава за вбъдеще, от какво семейство е. Те му докладват и той си прави изводи на кой да пише лесна шестица и на кой лесна двойка!

4

отровна гад

преди 2 години

Пълни глупости! Реформи в МВР - ами те не са спирали през последните 20 години! Единствената истинска реформа е пълното разформиране и закриване на МВР! Полицията трябва да свършва до началника "шерифа" на местно ниво - по-нагоре не трябва да има началници и кадровици. Да останат само няколко централни служби, но самостоятелни без шапка от министерство! След полицията единствената дума трябва да имат само прокуратурата и съдът!

3

истината е

преди 2 години

Само Грузинският модел на реформи в полицията и МВР,може вече да оправи този б.а.р.д.а.к.наречен МВР.

2

Анонимен

преди 2 години

Ооо, Вучков, професорът по наказателен процес, ня който знаем как протичаха занятията му в ЮЗУ. Пълно отсъствие и готови оценки, особено ако си син/дъщеря на полицай или съдебен корифей!

1

Факт

преди 2 години

МВР и полиция се нуждаят от истински реформи,чистки,съкращения там е пълно с наркомани,калинки,търтей,психично болни служители,да не говорим че липсва контрол и има тежка корупция.......и тн.и тн.